Forhåpentligvis

september 30th, 2008

blir det et vendepunkt for meg og min vonde albue i morgen :roll: Jeg skal møte på sykehuset kl 07:15 og håper at det hele vil gå kjapt for seg, selv om jeg betviler akkurat det!!!

Så neste gang jeg oppdaterer her vil jeg være nyoperert og fornøyd :grin: Man MÅ jo ha trua…..

                                 

Elisabeth har hatt sin siste ridetime og jeg sendte med gubben fotoapparatet når han skulle kjøre henne. Litt uklart, men dere ser sånn ca hva det er :mrgreen:

Fredag skal vi innover til riksen igjen, blir spennende å høre hva legen vil si nå *urk* Fikk beskjed om å ta med tannbørste iallfall…så vi får se :neutral:

NAV føljetongen fortsetter:  I dag reiste vi ned på NAV for å høre hva som egentlig skjer med gubbens lønn. Joda….det ser ut til (:?:) at de har sendt de ut på utbetalingsblankett, men når de kommer….vites ikke. Dere forstår…….kontonummeret hadde falt ut av sysemet deres kan dere skjønne :twisted: Helt utrolig altså, men det resulterte med at en ansatt på Nav skrev et brev som vi kunne levere i banken og få noe tusen på «krita» Dette var selvsagt ikke banken helt med på, noe jeg godt kan skjønne…..

Men altså, pengene er et sted der ute i verden og skulle noen få øye på de….så si i fra :mrgreen:

Klem o kos :smile:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

NAV føljetongen fortsetter…

september 30th, 2008

Pengene er fremdeles ikke inne og min kjære mann ringte igjen, for n`te gang :evil: Nei, i dag kunne de fortelle at de hadde sendt ut en utbetalingsblankett :shock: Det høres merkelig ut altså, å sende ut en sånn på den nette sum av vel 25 store lapper:?:

Vi var jo nede på kontoret i byen på torsdag og der sa han at han kunne se at det var satt inn på konto :?:

Hva skal man tro????

Heldigvis kom barnetrygda i dag, så jeg har fått betalt noen hasteregninger :???:

Følg med i neste episode……nå får jeg snart kaffebesøk:mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Sjokoladekake

september 29th, 2008

Nå er sjokoladekaka ferdig Ellen :lol: Hun kommer nemlig på morgenkaffe i morgentidlig og hun er bare sååå glad i kaker :mrgreen: Da må hun jo få en liten kakebit kan skjønne, det fortjener hun :!:

                               

Jeg måtte bake uansett, da vi skal på foreldremøte i morgen kveld og da var det jeg som måtte bake kake denne gang :roll: Jeg skulle egentlig på foreldremøte i kveld også, men det droppa jeg faktisk. Kan ikke få med seg alt… ..

Gubben har bingovakt i kveld *flirer* Håper han koser seg der han løper til de søte gamle damene med disse kaffeposene :mrgreen:

Ha en fantastisk fin kveld alle sammen :smile:

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Mandagblues

september 29th, 2008

Hvordan er det mulig at HELE huset ser ut som en svinesti etter en helg?? Vi har riktignok et lite hus og jeg var mye på løpen i går……..men phuu for en jobb å ta tak i på mandagsmorgen:roll: Nå er det verste unnagjort og det er tid for tekoppen min før jeg henger opp mer klesvask.

                                   

                            

Været er upåklagelig om dagen og det er bare å nyte det. Jeg pusset vinduer i går, slik at jeg kan sitte inne å se på sola der ute :mrgreen: Litt småskummelt med FOR mye frisk luft!!

I dag er jeg bare hjemme å venter på en tlf fra Riksen. Vet og tror jeg venter forgjeves, men synes liksom at jeg må være hjemme i tilfelle de ringer.

Lønna som min kjære skal ha fra NAV glitrer med sitt fravær…….da er det bare å håpe at i morgen, da kan vi få betale regningene vår :neutral: Sånn innerst i hjertet mitt håper jeg en alle NAV ansatte blir syke å må få sykepenger og at pengene drøyer og drøyer…blæh:!:

Mandagsklem :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Lekeland

september 28th, 2008

Nå sitter jeg på lekeland og surfer, mens Elisabeth og ei veninne leker :smile: Ganske så kjedelig faktisk, men hva gjør man ikke for sine søte små…..

                                    

                                    

                                               

Jada, jentene betaler selv og dette var noe de hadde planlagt i ei uke. Jeg er bare med som anstand:mrgreen: Kaffen er gratis så da er det vel ikke synd på meg :!:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Snart jul

september 27th, 2008

Camilla kom hjem etter overnattingsbesøk i 14 tiden og forsvant igjen til en annen venninne kl 16. Utrolig hvor mye disse fjortisene er på løpen altså, men sånn er det vel bare :mrgreen:

Måtte bare vise dere hva hun kom hjem med:

                                  

Dette er da en kalender og under God jul lokket, ligger det 24 lapper som vi skal skrive på hver dag i desember frem til den 24. Greit å skaffe til veie slike viktige ting kan dere skjønne :wink:

De hadde storkost seg med julepuslingen:!:

                                         

En liten nissedetalj

Ja når fjortisen vår bruker lørdagskvelden på slike ting er vi bare strålende fornøyde :smile:

God natt venner, sove godt alle mann :grin:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Operasjon

september 27th, 2008

I dag fikk jeg brev i posten og jeg ble sååå glad :smile:

                                         

Operasjonen min blir på nå onsdag og da blir det slutt på all vondtet :smile: Samme dag som svigemor skal inn også faktisk, da kan vi klage oss sammen :wink:

Det var dagens gla`melding. Nå er det hjemmelaget grønnsaksuppe til middag.

Soo long:mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 10 kommentarer