Da er vi fremme

oktober 31st, 2008

og etter litt tull sitter vi på en flott junior suite på hotellet :lol: Vi hadde bestilt connectingrom, men noe hadde gått feil og derfor sitter vi nå her. Som plaster på såret fikk vi også tømme minibaren for det vi ville ha i dag :mrgreen: Ok da….

       

 

       

       

Det var en liten smakebit, mer kommer nok i morgen. Nå må vi komme oss i seng og sove oss klare til å møte go`jentene på www.malimor.com :!:

Nattaklæm

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Hmm…..

oktober 31st, 2008

denne tror jeg min kjære mann har sendt inn :roll:

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=523475

Jaja, skulle nå dette forebygge så skal jeg da pusse vinduene kan dere skjønne:!:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Vi reiser bort

oktober 31st, 2008

i ettermiddag og kommer hjem søndag kveld :smile: Vi tar toget kl 15:30 i dag og det skal vel bli greit å slippe å kjøre selv :!: Tror nok vi må ta det pent og rolig for Elisabeth er ikke helt toppers. Begynte med smerter i siden i går kveld og de var der fremdeles i dag…..men det går nok fint, bare vi legger løpet pent og rolig.

                                               

Vi tar med oss en data, slik at vi kan oppdatere dere litt underveis :wink: Regner med at vi må ta noen pauser inne på rommet i løpet av dagene. Nesten en utfordring for oss alle dette, men vi må jo ta hensyn til at alle ikke orker like mye.

Vi gleder oss masse til i morgen, for da skal vi endelig treffe jentene på malimor.com og ikke for å glemme Randi da :lol: Det eneste som er litt synd er at vi har bare en hel dag på å oppleve litt, tror man skulla hatt flere dager i denne byen. Spennende :!:

God helg alle sammen.

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

Bare tett i toppen

oktober 30th, 2008

og snørrat i dag :mrgreen: Ingen feber og det er deilig kjenner jeg :!:

Må prøve å få unna litt husarbeid i dag, men får se hva jeg orker. Martin & Elisabeth skal ha med seg hver sin kompis hjem i dag og det betyr middag for 7 i kroken i dag *gulp* Martin skal begynne på sjakk i dag…hehehe, min søte lille nerdete sønn *smiler*

                          

Ute er det fremdeles hvitt, men nå er det flere varmegrader så da forsvinner det kanskje. De neste 10 dagene er det nå meldt isende kaldt og solskinn, herlig det :!:

                                        

I morgen reiser vi på helgetur til Trondheim og det skal bli godt å komme seg unna litt. Tviler på at vi får sett alt vi har lyst til, men vi får ta det som det kommer. Det viktigste for Elisabeth er iallefall å få vært litt sammen med Malimor:smile: Hun ble dypt skuffet da jeg sa at vi ikke kom til å møte de før på lørdagen…hehehe. Vi kommer jo sent på fredagskvelden og da blir det nok bare litt mat og hotellet. Men lørdag, da skal vi endelig treffes :lol:

Elisabeth er i ok form nå, men tåler ikke all verden av inntrykk på en og samme dag. I går kveld var hun på kino med støttekontakten sin og det merker vi i dag…..

Nei, nå må jeg få ut finger`n og gjøre litt her hjemme.

Ha en nydelig torsdag alle sammen :!:

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Det snør!!

oktober 29th, 2008

Jada, i dag kom dagen da alle ble overrasket, sure og glade :!: Jeg sitter her å hører skolebarna jubler og har det gøy i snøen, mens jeg godt kunne klart meg uten.

                                      

                                      

                                 Alltid som julekvelden på kjerringa denne dagen her……..

                                       

            Da er det godt å ha billetter til sydligere strøk i hus :grin: Under 3 uker igjen nå…..

Fikk ennå en Buzzador pakke i posten i går. Den var proppfull av deilig mat og det er jo helt utrolig at dette er gratis altså :wink: Det eneste jeg må gjøre er å rapportere synspunkter tilbake til buzzador. Nå har vi faktisk 2 kampanjer i hus samtidig. GØY:lol:

                                       

Nå må jeg se om jeg orker å komme meg ned på butikken for å handle litt. I morgen er jeg billøs og i ettermiddag skal gubben skifte dekk på bilen til min kjære mor :roll: Spørs om hun må ta bena fatt hvis hun skal på løpen i dag, for nå snør det bra mye altså….

                                                            Men i morgen er det meldt regn :grin:

Kategorier: Hverdagene | 8 kommentarer

Aaaatsjo…

oktober 28th, 2008

jada, det er liksom den dagen i dag:neutral: Har stort sett holdt soffan i dag, under pleddet med x antall klementiner og tekopper. Har da ikke tid til slikt….

                                        

Vi skal jo til Trondheim på fredag og har leid oss hotellrom til søndag. Vi hadde planer om å kjøre tog, men tror vi tar bilen. Da er man liksom litt «friere»

Ikke mye å skrive om her egentlig, annet enn litt snørr og hull i gulvet :mrgreen:

                                       

Den en e flisa under peisen har løsnet og plata under har knekt i fillebitter. Er det nå jeg seriøst må begynne å tenke på å slanke meg :oops: Vi har merket det lenge, men i dag smalt det da jeg gikk over der…..

Nå må jeg gå lage ferdig suppa, ikke mye som kan måle seg med hjemmelaget grønnsaksuppe :lol:

Nyyyt dagen og glem ikke Grey`s:!:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Nå er`n full

oktober 26th, 2008

og det er ikke gubben jeg snakker om, men conteineren :mrgreen: Den er full og vi skulle ennå ha kastet mer, hadde ikke i min villeste fantasi trodd at vi hadde så mye skit :!: Men nå er det iallefall ryddig i kjeller og i boden.

På formiddagen var gubben en snartur i skogen sammen med en kompis og ungene hans :smile: Det ble 6 unger og 2 store. Litt bleiemangel gjorde visst sitt til at de var fort hjematt, men de hadde hatt en fin tur og jammen hadde han knipset noen bilder :shock:

       

          

         

          

Mannfoka hadde lagt igjen bleiene i bilen og neste gang, ja da tror jeg de husker de :wink: Har vært nydelig vær her i dag og det er nesten utrolig. Nå går vi inn i siste uka i oktober…tiden går sååå fort :!:

Nei nå skal jeg lage litt kakao til kvelds, men må TAKKE Micke igjen, du er en knupp :smile::!::!:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer