ENDELIG!!

november 29th, 2008

Det tok sin tid, men endelig har jeg fått ut noen få bilder fra sydenturen :mrgreen: Denne bloggelysta er ikke så stor om dagen, men det er jo morro bare en begynner :!:

                         Linken til siden er:  www.maelca.com/pdc/s1.htm

                                     

Jeg har laget en egen side med bilder fra Lanzarote. Trodde ikke jeg skulle legge ut såpass mange, men da har dere jo noe å kikke på :oops:

Lørdagskos de luxe:smile:

Kategorier: Hverdagene, Lanzarote | 12 kommentarer

Nok en dag er over

november 26th, 2008

I dag har det vært en stille og rolig dag, det er jammen godt innimellom :smile: Var hos fysioterapeuten på formiddagen og han er ikke fornøyd :eek: Han ba meg ringe sykehuset og forlange en sjekk på armen og det har jeg gjort. Den 8 desember skal jeg inn for å høre hva de har å si…..

Når det gjelder bildene fra syden så er jeg igang med redigeringen, men lurer på om jeg skal lage en egen side med bildene, slik som jeg lagde etter Portugal turen.

Men noen smakebiter kan dere få kikke på da, glem ikke at du kan klikke på bildene for å få de større :wink:

 

 

Det var da en liten kikk og jeg må si at jeg virkelig savner den blåååå himmelen altså :!:

I morgen har jeg full dag, først er jeg invitert bort på frokost :lol: Det skal bli litt luxus, for etter frokost besøket er jeg invitert til ei veninne på kaffe :grin: Etter dette er det litt shopping med moder`n.

Så det betyr at jeg må slappe av litt i soffan, travel dag i morgen vettu :mrgreen:

 

Kategorier: Hverdagene | 10 kommentarer

Min egen EFIT 25nov-08

november 25th, 2008

Mens vi var å slikket sol i deilige Lanzarote var det efit, den hoppet jeg over og kjører egen dag i stedet:smile: Håper noen kikker innom likevel, god fornøyelse!!

                     

Kl 06:45  Jeg er oppe og studerer vårt kaotiske kjøkken. Vi har nå revet en vegg og skal tette en annen. En riktig så koselig førjuls syssel :oops:

              

Kl 07:45 Konstanterer etter morgendusjen at mitt hår har blitt bleket i solen. Et herlig problem i slutten på november måned!!!

              

Kl 08:45 Koser meg med dagens avis

              

Kl 09:45 Trampe skal på ettersjekk i forbindelse med kastreringen og må inn i reiseburet, noe han ikke liker :???:

              

Kl 10:30 Hjemme igjen etter besøket hos dyrlegen. Alt var vel og Trampe er en meget frisk og rask kanin

              

Kl 11:30 Ganske så uinteressant, men jeg finner frem glass i skapet. Har fått kaffebesøk og vi koser oss med kaffe og sladder :!:

              

Kl 12:30 Har handlet inn masse deilig frukt :razz:

               

Kl 13:30 I dag har jeg skrelt poteter for hånd og det er første gang siden jeg brakk albuen at jeg har klart det. Stor seier :lol:

              

Kl 14:30 Sønnen har med seg 2 kompiser hjem fra skolen og de får spille litt før de skal leke. Jeg er en streng mamma som sier nei til 24 timers nintendo ds spill *ler*

              

Kl 15:30 Mens vi venter på maten som skal bli ferdige så fotograferer jeg bildet som vi fikk i syden. På hotellet var det reptilshow på lørdagskvelden og jammen holdt de i en spik levende slange *urk* Trenger jeg å legge til at den snurret enden sin rundt Martins ben :?:

              

Kl 16:30 Jeg falt pladask for en liten nisselysestake i selveste syden og den kjøpte jeg meg for snaue 4 euro:wink: Den er mye finere i virkeligheten altså…

              

Kl 17:30 Koser meg med en nydelig klementin :lol: Den smaker like godt som den lukter, mmmmm:!:

              

Kl 18:30 Elisabeth er sliten etter litt veninne besøk og slapper av på rommet sitt med frukt.

              

Kl 19:30 Ennå en julegave er i hus. Greit med sånne ting man bare kommer på og deretter drar å kjøper det…ferdig med den saken :razz:

              

Kl 20:30 Har akkurat sett Sykehuset på TV3 med de to minste. Favorittprogrammet til Elisabeth dette, sikkert fint å se slike ting som hun kjenner seg igjen i på sykehuset.

              

Avslutter dagens efit med dette bildet og takker for hyggelige kommentarer :lol: Dette med efit er nesten som fersk avis, det er best den dagen det gjelder…..men en nødløsning går i ny og ne!!

              

           

                        

Kategorier: Efit | 10 kommentarer

Borte bra, men hjemme best!!

november 25th, 2008

Nå er vi hjemme igjen, ungene sover og koffertene er pakket ut:mrgreen: Vi har vært på reisefot i vel 10 timer i dag og det tar på altså!! Men været på Lanzarote i dag var overskyet, så sånn sett var det greit :wink:

Vi kom hjem til nyvasket hus, TAKK modern :smile: Det har nemlig foregått litt rivingsarbeid her i kroken mens vi har vært borte og det ble møkkete visstnok!!!! Ingen fare å være borte når alle er så snille, noen river vegger og andre vasker opp igjen :razz:

Vi har hatt en herlig uke, med masse sol, bading og gode middager :!: Jeg har ikke engang tatt meg tid til å sette meg ned på hotellets internettkafe mer enn den ene gangen….en skikkelig ferie var dette :smile: Vi bodde flott og har opplevd masse.

  

Bassenget ved hotellet var glimrende for oss alle, små og store. Det var 4 basseng alt i alt og det var her vi hadde flest badetimer. Vi var jo også nede ved Atlanteren for å bade, men det var da så mye sand der :oops: Blir MYE sand ALLE steder etter en strandtur, så det prosjektet tok vi bar 2 ganger i løpet av uken.

  

Jeg har tatt vel 1000 bilder, så det tar nok litt tid å redigere de :oops: Men det kommer etterhvert altså. Postkort fikk vi ikke sendt før nest siste dagen og da ble det bare de kortene vi «måtte» sende…beklager til dere som håpet :mrgreen:

EFIT tok jeg meg fri fra, men tenkte å kjøre min egen dag i morgen……ja, det blir jo i dag da. Nei, nå må jeg komme meg i seng, min EGEN seng :lol:

Tusen Takk for alle gode hilsner her, det var såååå koselig å lese alt dette i kveld!!!!

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Dette er deilig!!!!!

november 19th, 2008

Ja vi nyyyter ferien og har det bra alle sammen :lol: Vaeret er nyyydelig, nesten 30 grader …men en del vind. I dag dro vi paa utflukt ned star tour og har naa opplevd vulkanene her paa Lanzarote. Helt utrolig!!!

Nesten alle i familien har naa ridd paa kamel, bortsett fra meg da :oops: Hadde det liksom bedre med aa fotografere de andre jeg :wink:

Haaper dere har det bra der hjemme og kanskje dere misunner oss vamen akkurat naa??

Good og het klem fra oss i syden:grin: :!:

Kategorier: Hverdagene | 13 kommentarer

Om vel 8 timer

november 16th, 2008

så er vi på vei til flyplassen og har Lanzarote, nærmere bestemt Puerto del Carmen som mål:mrgreen: Kjenner det skal bli deilig de luxe med en ukes slaraffen liv nå :!: 

Tror koffertene er så godt som klare og vi ser ut til å lykkes med å få de søte små  tidlig til sengs. Det er en times kjøring til flyplassen og 5,5 time på flyet, så jeg tipper det skal bli godt å komme frem til målet i morgen!!

                          

Kaninen er hos min mor på ferie og katten har fått bopel i lekestuen med ullpledd, mat og drikke. Smart mede katteluke i den døra ja :wink:Ei veninne kommer innom for å mate en gang om dagen og det tror jeg går glimrende :smile:

                           

Her er en lettere daff kanin som muligens er en smule frustrert etter kastreringen :oops: Den lukter midre og er mere renslig ser vi og det er jammen et stoooort pluss :!:

Da må jeg bare ønske dere alle en fin kommende uke, skal sende dere en tanke eller to fra den hete sydensolen :lol:

Bye bye :smile:

Kategorier: Hverdagene | 10 kommentarer

Kjøkkenet

november 16th, 2008

står nå foran en ekstrem forvandling og det skal bli spennende :roll: Mens vi nå er i syden og slikker sol, så skal en kompis av oss rive en vegg og tette en annen. Så i kveld har vi tømt skap og skuffer *grøss* så mye drit vi samler på :shock:

                          

                                                    

                      Da får vi bare vente i spenning og se hva som er skjedd her om en uke…..:!:

Kategorier: Kjøkkenprosjekt | 3 kommentarer