Operasjonen er vel overstått!

september 29th, 2010

Elisabeth skulle egentlig legges inn på riksen i dag og opereres i morgen, men i går fikk vi telefon om å komme inn snarest, slik at Elisabeth ble operert i dag :roll: Det er ikke alltid like lett å bare kaste det man har i henda og komme seg inn til hovedstaden, men 3 timer etter de ringte……..var vi på plass.

Operasjonen varte i 3 timer og ventetiden ble kortere i dag,Martin har nemlig vært sammen med oss i dag, siden han har hatt en del spørsmål og lurt på hva som egentlig skjer på en sånn dag. Han har vært UTROLIG flink i dag og vi er så stolte av han ;-)

Han fikk være med inn på oppvåkninga, og der gråt jo Elisabeth en del og hadde store smerter når hun våknet. Det skulle nesten 10 ml morfin til for å roe henne. Martin ble nok litt redd, men sykepleieren som hadde Elisabeth var veldig rolig og da skjønte nok Martin at det ikke var så farlig som det kunne høres ut som. Han sto ved senga og holdt hånda hennes. Han kjøpte en bamse til henne for egne penger og kunne ikke vært flinkere lillebror i dag!!!

Tor og Martin kom i dag tidlig og reiste hjem i efta. Første gangen jeg er alene såpass mye her, men det går greit det også!!!

Ulempen i natt er at Elisabeth må ligge på overvåkning og der får jo ikke jeg ligge, så jeg har en hybel uten lys…men med tv da :grin:

Nå fikk jeg mld på tlf, så da faller jeg ut av nettet når jeg skal lese den. Må avslutte her nå, men god natt alle sammen!!

Kategorier: Hverdagene | 8 kommentarer

Medisin for kropp og sjel!

september 19th, 2010

Barcelona er en by jeg muligens aldri kommer til å bli lei, tross at sola glimret med sitt fravær denne gangen :cool: Vi hadde det varmt og deilig, helt til fredagskvelden….DA kom det et vær som vi ikke har opplevd maken til :mrgreen: Vi hadde heldigvis satt oss inn på en bar da det verste startet og dere skulle sett spanjolene som fikk fart på seg ;-)

Vi skulle fly fra Rygge lufthavn og var ute i god tid, siden vi ikke kjente til flyplassen. Det var jammen godt…..hehehehe, flyet var faktisk drøyt 3 timer forsinka :roll: Helt utrolig dårlig informasjon var det der og først nærmere kl 21 fikk vi vite at den nye tiden var 23:30. Vi landet i Barcelona litt etter kl 03 og måtte ta taxi inn til hotellet, all rutetrafikken gikk liksom ikke på natta. Men vi bodde relativt nære flyplassen, så vi ble ikke ruinerte ;-)

Koselig hotel, stilig og behagelig. Veldig sentralt, vi brukte vel kanskje 15 min til vi var inne i sentrum, inkludert metro og spasering.

Etter noen få timers søvn spiste vi frokost før vi kom oss ut. Det var deilig og varmt, men overskyet.

Et sånt klima kunne jeg så absolutt tenkt meg å bodd i!! Tenk å kunne hatt kaktuser i blomsterkassene…herlig :smile:

Bebyggelsen i Barcelona er virkelig noe for seg selv!! Vi tuslet rundt og virkelig bare koste oss, en utrolig avslappende tur. Det kan virkelig anbefales å reise dit å kikke seg litt rundt omkring, man glemmer alt som venter på en der hjemme…..DET var deilig disse dagene altså :!:

Etter noen timer måtte vi ha en liten pause, her hadde min kjære lyst på en god kopp kaffe….hehehe, men det var liksom ikke helt denne type kaffe han ville ha ;-)

Blir mye bilder av bygninger denne gangen, men denne gangen var det ikke shopping som sto på planen…så vi bare ruslet rundt og fikk se mye mer av byen denne gangen. Sånn litt utpå kvelden kom vi jammen over horestrøket også…..hehehehe, kan tro vi fikk fart på oss derfra :!:

En søt, liten pub inne i en smal og sjarmerende gate. Ikke mye neon skilter i denne byen!!

Tenk på alle de timene som de har brukt på å bygge disse gamle byggene, imponerer en krøllete husmor fra Norge dette her altså!!

Veldig mange kirker i denne byen og vi var inne i en fantastisk flott en denne gangen. Man blir nesten målløs når man kommer inn, selv om man er så lite kristen som meg ;-) Men først så måtte vi innom matmarkedet som er imponerende syn!!

Ser ikke dette fristende ut kanskje?? Vi kjøpte litt magefyll her, slik at vi orket å gå ennå mer.

Vi måtte innom her for å hvile oss litt midt på dagen ;-) Poenget med denne turen var jo å slappe av, nyte hverandre og varmen.

T.o.m jeg ser liten ut her…..hihihi

Middag på KFC er et must, de har fantastisk nydelig kylling der :mrgreen: Billig, godt og koselig….all we need :cool:

En blid spanjol :mrgreen:

Selv om vi ikke er av de mest relgiøse menneskene som finnes, så kjøpte vi lys i denne flotte kirken og tente det i håp om at Elisabeths operasjon den 30 sept skal være DEN som gjør det bra!!! Så nå kjære gudemann, nå har du sjansen din :lol:

Vi hadde litt respekt for å ta så masse bilder her inne, men den var virkelig helt fantastisk flott :!:

Etter kirkebesøket så ruslet vi selvsagt videre og så en kar som fikk tannstell…..hehehe, pussig by dette her :lol:

Stil har de, disse pubene som ligger langs sidegatene til La Rambla !!

Min kjære med sin San Miguel, nå er han i vater ….og litt til!!

Jeg sitter nå der med cola`n min, er ikke så veldig fan av alkohyler. Mens vi sitter her inne så åpner himmelen seg, det lyner, tordner og vannet bare fosser ned :shock: Tydelig at dette er vær de ikke er vant med, så det oppsto litt småpanikk…..men ute i regnet sto det en engelskmann og lo.

Dessverre så fikk jeg ikke tatt bilde slik at dere kunne se hvordan det egenetlig var. Vi har aldri opplevd maken og endte opp med å løpe til nærmeste metro for å komme oss tilbake til hotellet. Uværet fortsatte hele natten, vi våknet av det fortsatt tordnet kl 08. I løpet av natten, så lyste hele hotelrommet opp jevnlig………

Endelig inne på rommet, fått av oss klærne og tørket oss litt. Det store bygget som vi ser på bildet er togstasjon og metrostasjon, der løp vi over mens lynet flerret opp himmelen og vi hadde vann opp til leggen når vi løp over veien. En opplevelse dette også, egentlig en litt morsom en…

Litt «finvær» fikk vi jo, slett ikke noe juks her hvor min kjære står foran La sagrada familia ;-)

Metrosystemet i Barcelona er enkelt og praktisk. Man kommer seg fort dit man skal :grin:

Her sitter vi på en cafe i 9 ende etasje og nyter utsikten. Gubben er en uhelbredelig sjokoman og bare MÅTTE ha en skikkelig donut :mrgreen: Jeg spiste faktisk fersken, synes frukten i spania er alldeles nyyyyydelig :!:

Luftedag for de spanske fengselsfuglene ;-)…………eller en demostrasjon da!

På El Prat flyplassen spiste vi et skikkelig måltid, smakte himmelsk :grin:

Det nærmer seg avreise og vi skåler for en vellykket tur, en stooooooor TAKK til min kjære mamma som alltid stiller opp ♥

Da er vi i luften, på vei hjem til kroken vår. Nå har vi ladet batteriene litt og er nå klare for møter, sykehus, tannlegetimer og alt som står på planeten.

Ble nok litt vel mange bilder kanskje, men fant ut at det var lurt å sitte her å jobbe…..for da tok gubben oppvaskmaskina *flirer*

 

Kategorier: Hverdagene | 8 kommentarer

Beskyttet: Man må bare gjøre det beste ut av det……..

september 16th, 2010

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

EFIT 14 september 2010

september 14th, 2010

Internettet streiket på morningen, men kom igjen og lykken var fullkommen :mrgreen: Da kjører jeg Efit med stil og håper mange vil kikke innom oss i kroken på en kald og sur høstdag ;-)

Kl 08:15  Har sendt avgårde 4 unger på skolen. Lillemor har hatt overnattingsbesøk siden søndag, siden hennes mamma er bortreist. Jeg rydder sammen ekstrasenga for i dag skal hun hjem.

Kl 10:00 Koker meg en god kopp te og nyter gleden av å ha både tv og internett. Ustabil leverandør er irriterende :evil:

Kl 11:10  Ingen Efit dag uten klesvask…..aldri en dag uten klesvask heter det kanskje, men sånn er det med 3 barn derav 2 stk tenåringsjenter ;-)

Kl 12:00 Pass og billetter ligger klart til en weekwnd tur med min kjære :grin: Vi er så heldige å ha min mamma, som alltid sier ja til å passe gullungene. TAKK kjære mamsen :smile: :!:

Kl 13:15  Leser bok og lader opp til 4 sultne barn kommer hjem fra skolen

Kl 14:15 Huset er fullt av barn og 2 sitter med lekser, mens de 2 andre er sendt på butikken. Den siste er ikke hjemme ennå…sånn er det når man har 3 barn som gjerne har besøk ;-)

Kl 15:30  Poden gjør innspurten på leksene, mye lekser for en 5 klassing synes jeg :roll:

Kl 16:30 To store og 4 små er mette etter en fiskebollemiddag :grin: 

Kl 16:30 Gubben slapper av i soffakroken etter middag, hva passer vel bedre enn litt boblespill :lol:

Kl 18:20 Handler bittelitt mat

Kl 19:10 Hentet Lillemor og ei veninne på kjøpesenteret

Kl 20:00 Ser på Tv og programmet «sykehuset»

Mange har lurt på hvor vi skal i helgen. Vi reiser nok en gang til Barcelona og den spanske sol :cool: Vi har et gavekort som vi har brukt og nå er det tomt. Ikke mye penger vi har å bruke der denne gangen, men vi reiser for å komme oss litt unna og ha tid til hverandre.  Gleder oss masse :!:

Kl 21:00 Uværet kom med masse regn og vind, deilig å være inne å kose seg da ;-)

Kl 22:15 Den siste timen har det bare vært soffakos og nå har jeg tenkt å krype under dyna. God natt alle sammen og TAKK for alle koselige tilbakemeldinger i dag ♥

 

Kategorier: Efit | 22 kommentarer

Beskyttet: Lite liv her inne…

september 2nd, 2010

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.