Innevær!!

november 30th, 2010

Denne kulda har virkelig bestemt seg for å bli, noe jeg slett ikke liker :!:  Men da får man kose seg inne og fyre med begge hender.

I skrivende stund er det -20 og kaldere blir det nok. I dag tidlig var det -24 og det sier seg selv at unger må bli kjørt. Men når jeg satt meg i bilen i dag, så hadde også den tent litt ekstra lys :shock: Lamper som slett IKKE skal lyse, lyste i sin vakreste glans på dashbordet. Ikke bare en, men flere lys tentes der inne utover dagen :cry: Sånt blir kostbart……julegave til oss …..fra oss :???:

Fyre med ved, ja det kan man jammen skrive under på i disse dager!!!

Urk :roll:

Levende lys er alltid koselig, kanskje spesielt i denne kulden ;-)

Litt adventspynt er det jo i kroken

Gubben jobber som en helt om dagen, mens jeg er fyrvokter i heimen. Greit å jobbe litt ekstra nå som det snart er halv skatt. Selv om det sikkert er penger som går rett i kassa på verkstedet :roll:

Men ellers er det travle dager i kroken. Masse prøver og tentamensdager for ungene, litt avslutninger her og der…….ser frem til 1 juledag jeg, DA kan man slappe skikkelig av :mrgreen:

Nyt førjulstiden alle mann :grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

EFIT 27 november 2010

november 27th, 2010

Sløv som jeg er, så ligger jeg 2 dager etter den opprinnelige datoen….men her kommer iallefall min dag :oops:

Kl 10:00 Dagene starter alltid med å fyre med ved. Det er kaldt i kroken og de fleste andre steder for tiden….

Kl 11:30 Stryker julegardiner og jobber iherdig med å få adventstemning i kroken :???:

Kl 12:00 Et par slag med julekaker er i boks :cool:

Kl 13:00 Eldstefrøkna skulle på bytur og vi har kjørt henne ned. Oss byttet hun ut med en kjekk, ung mann….så trøstet vi oss med en bitteliten cafetur :mrgreen:

Kl 14:00 Vi er hjemme igjen og  jobber videre. Måtte ta bilde av denne stilige knuppen :lol:

Kl 15:15 Huset er preget av den kommende høytid

Kl 16:15 Tar ut skinkesteiken fra stekeovnen, lukter himmelsk her nå :!:

Kl 17:00 Nå begynner det å ligne her i kroken. Koselig med litt ekstra lys i denne mørke tiden!!

Kl 18: 00 Da er vi endelig ferdige og setter oss godt ned i soffakroken :mrgreen: Kjøkkenvinduet ble riktig så koselig!!

Kl 19:00 Mus kan vi ikke ha i hus, sørger for å fjerne de jeg kommer over  :mrgreen:

Kl 20:00 Vi sitter fremdeles i soffakroken, kikker på tv og bare slapper av

Kl 21:00 Lørdagsnopet har kommet på bordet og vi ser på tv hele gjengen :cool:

Klokken er 22: 15 og det skjer ikke mer her i kveld. Men vi nyter den adventspyntede stua vår og takker for denne gang. Nyt førjulstiden alle sammen, ikke stress og mas…….det viktigste er å kose seg ;-)

Kategorier: Efit | 5 kommentarer

Ny kjæreste :)

november 16th, 2010

En glad nyhet fikk jeg i går da de ringte fra Lefdal, stedet hvor min 2 år gamle laptop har vært innlagt de siste ukene. De kunne fortelle at de ikke klarte å fikse pc`n og at jeg skulle få hevet kjøpet :cool: Jeg trodde ikke at de skulle gi meg hele summen tilbake, men jammen gjorde de det og da ble det ny pc og over 3000 inn på konto :mrgreen:

Dette ble da min nye kjæreste og jeg er storfornøyd!!! Logger meg inn med fingreavtrykk, kult igrunnen :cool:

Må jo ilegge at Lefdal hele veien har vist service på høyt plan. Det var de som informerte meg om retten til å heve kjøpet, siden pc`n har vært inne flere ganger pga samme feil. At jeg skulle få tilbake hele summen på 9 store lapper, var virkelig overraskende:!:

Nå må jeg logge av og komme meg avgårde. Utviklingsamtale for poden, spennende!! Resten av uka er proppfull, i morgen skal Martin på sjekk på Elverum sykehus, torsdag er det møte og fredag er det riksen igjen :???:

Snart jul jo….

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

En lang dag på riksen…

november 9th, 2010

Klokken ringte 05 i dag og klokken 06 satt vi i bilen på vei til riksen. Det første som Elisabeth skulle gjøre i dag, var en nevropsykologisk test. Den startet kl 9 og 14.30 var hun ferdig *puh* Hun hadde noen små pauser og et besøk hos en barnenevrolog innbakt i den tiden. Utrolig effekttiv og fantastisk slitsomt for snuppa :!: Men nødvendig og viktig var det utvilsomt! Elisabeth!! Hun har nevrologiske skader, men denne testen hjelper oss til å tilrettelegge hennes hverdag på best mulig måte.

Informasjon om nevropsykologisk test

Testen består av forskjellige oppgaver og spørsmål som brukes til å kartlegge ulike kognitive funksjonsområder, for eksempel konsentrasjon, hukommelse og problemløsning. Oppgavene krever ikke noen form for forberedelse fra din side. Vi har valgt oppgaver av forskjellig type og med ulik vanskelighetsgrad. De er laget slik at ingen skal klare å svare riktig på alt, men alle skal klare noe. Hva som er vanskelig og lett for deg, vet vi ikke på forhånd. Det er derfor viktig at du gjør så godt du kan hele tiden, at du ikke gir opp uten å ha forsøkt dersom du synes det er vanskelig, og at du ikke blir utålmodig dersom du synes det er for lett.

Under testingen vil du ikke få noen tilbakemelding om hvordan det går eller hva resultatet betyr, men dersom du vil, kan du få en oppsummering etter at vi er ferdige.

Det var litt info om hva denne testen er, ikke alle som vet det….heldigvis ;-)

På slutten av dagen så var det tid for sårsjekk og det var ikke helt bra ennå :sad: Elisabeth må ha nok en kur med antibiotika, men nevrokirurgen kunne se en bedring og jippi for det :cool: Det betyr at vi må inn igjen på riksen neste uke også, men da skal jeg IKKE kjøre bil :twisted: I dag var vi så heldige at vi kom i rushtrafikken både inn oh ut av oslo, tilsammen så har vi kjørt bil i nesten 5 timer, mot 3 timer som det pleier å ta.

Men en god nyhet kom det i dag og DET liker vi :lol: Han som tok testen på Elisabeth trodde ikke at minnespennet hennes var skadet, noe som de trodde under utredningen hun hadde på Øverby i 2007.  Han mente at hun rett og slett er så sliten etter alle operasjonene og at det gjør sitt til at hjernen «kutter ut» ting når hun blir sliten. Herlig med sånne nyheter :!:

I kveld blir det slaraffenliv i soffakroken, men fyr i peisen og levende lys:mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

Strålende solskinn =)

november 7th, 2010

I kroken så stråler sola fra en deilig og knallblå himmel :mrgreen: Det er deilig og må nytes, for plutselig sender trøndervennene våre snøværet sitt hit ;-) Om en time skal vi rusle bort til moren min for å spise middag, blir deilig å få maten servert :cool:

Se på denne blå himmelen :lol:

Det snør andre steder i landet, så det er best å nyte dette været mens vi kan!!

Elisabeth har nok en gang fått infeksjon langs shunten etter operasjonen 28 september. Såret er betent og rødt, vi ser dessverre lite bedring selv etter snart en uke med sterk antibiotika :cry: Tirsdag skal vi inn igjen til riksen nok en gang, blir nok noen turer innover til denne infeksjonen er over. Vi er litt spente på om de klarer å fjerne den med bare medisiner eller om de må skjære vekk ulumskhetene denne gangen også :???: Fryktelig synd dette her, for ellers så var Elisabeth i fin form nå, med lite hodepine!!

Et lite glimt av såret, rødt og ømt :sad:

Ellers så sliter jeg litt med å innse at julen nærmer seg :shock: Julegaver, julekort, julekaker og julepynt…….isj, hvor ble det egentlig av sommeren??? Pengene glimter med sitt fravær, men jul blir det nok dette året også ;-)

Ja, livet føles litt slik til tider…….

 

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer