Rene klær

mars 27th, 2011

…ligger i sekken og jeg er klar for senga aldeles straks. I morgen tidligtidlig reiser jeg inn igjen til riksen for et aldri så lite «vaktbytte».  Legene har hatt et lite prosjekt i disse 2 dagene nå, i går måtte hun ligge og i dag har hun vært så mye oppe hun klarte. I morgen skal hun på sykehus skolen, så kan de se selv hvordan hun sliter i den settingen. Skulle så innmari gjerne byttet med henne, vondt å se at hun sliter hele tiden :cry:

Samtidig  så vil vi jo at de hjemme også skal ha det så bra som mulig :roll: Er man på riksen, så vil man helst vært hjemme og er man hjemme så vil man helst vært på riksen. Litt av en jobb denne foreldregreia altså :lol:

Har ikke internett tilgjengelig på sykehuset, men mulig jeg sniker meg inn på barnas pc når det er stille der. Men ønsker alle en god uke og takker for koselige kommentarer ♥

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Så er vi på riksen da…

mars 26th, 2011

Kom inn i går morges og ble tatt imot av en ydmyk og en forklarende overlege!! MEN ar man må sende mailer til adm.dir før de tar seg tid til oss…..DET er nå litt drøyt:roll:

Vi blir her til ut i neste uke, det vurderes hva som skal gjøres og Elisabeth er sengeliggende. Men nå blir vi her til noen skikkelige grep er blitt tatt!!

God helg til alle der ute:!:

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

Med livet på vent, side ørten….

mars 24th, 2011

Jeg er så oppgitt, lei meg, frustrert og ja you name it :sad: Når jeg har det slik, så har jo Elisabeth det mye verre….. Hun klarte ikke skoledagen i dag heller, så jeg hentet henne og hun går rett til sengs med teppet godt over seg. Tor snakket jo med riksen igjen i går og de lovte på tro & ære at de skulle ringe opp igjen senest i dag. Nå er klokken såpass mye at jeg vet de ikke ringer nå…..

Men vi forstår jo at vi må gjøre noe, enten om vi reiser inn uten time eller om vi skal henvende oss til Trondheim. Etter jul så har ikke frøkna fått med seg noe på skolen, hun klager sjelden men nå har hun også fått nok og er lei :|

Men noe koselig står på tapeten da!! Barnas besteforeldre har meldt sin ankomst og vil komme på kaffe i morgen ettermiddag :lol: Så da måtte jeg svinge meg rundt å finne igjen bakebollen :!:

Lagde en smørkrem med kokesjokolade i, så i morgen sa blir det kaffekos i kroken og jeg vet om 3 stk barn som gleder seg til besteforeldrebesøk ♥

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Tynnet ut skogen :o

mars 24th, 2011

I går kveld var jeg på «symøte» og det var jo koselig som alltid. Det skal sant sies at det ytterst sjelden forekommer håndarbeid på disse møtene :lol: Men vi er jo så heldige at vi har ei dyktig frisørveninne med på laget og i går ble det  diskusjon rundt temaet napping av bryn. Noe jeg aldri har gjort og som kanskje da syntes litt godt :oops:

Så da ble jeg nappet for 1 gang i mitt liv og gud bedre hvor livredd jeg var for den smerten…hehehe

Så jeg ble da offer for gårskveldens «håndarbeid» og fikk ryddet i urskogen…..ja, øyenbrynene altså ;-) Ikke var det så vondt heller og jeg ble veldig fornøyd med resultatet!!! Så tusen takk Wenche, i dag føler jeg med ryddig og fin :cool:

Nå er det frokost og dusjing her før jeg tar et tak i heimen, utrolig hvor fort rot og støv fyller dette huset her :shock:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Bil eller tenner??

mars 21st, 2011

Det ble begge deler og bare i dag kostet dette oss nesten 9000,- :!: 

Nesten så man får lyst til å selge bilen for å slippe alle kostnadene!!! Meg nytter det jo ikke å selge, får iallefall ikke igjen så mye for denne skrotten :lol:

Hadde 90 minutter i stolen i dag hvor jeg måtte få satt på en stift og krone. Dette koster jo da skjorta for å si det mildt :evil: At vi som bor i dette rike landet ikke har en tannlege ordning hvor man faktisk kan stelle tennene sine uten å bli flådd er ille :!: 

Mens jeg lå i stolen flakset lappene på verkstedet også, jihoo :cool: Vi hadde bilen inne til EU kontroll, men så ringte de å fortalte at en eller annen bærekule (?) var helt kaputt og de vurderte å sette 2 eller 3 på skjema…….3 betyr at bilen ikke kan kjøres. Så da var det bare å la de fikse det der og da :roll:

Kanskje man skulle klart seg uten bil??   Lurer på hvordan det hadde blitt jeg……

Men nå ut i solveggen, nyt dagen der ute :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

«facebook» eller «showoffbook?»

mars 19th, 2011

Er det slik facebook har blitt?

Synes tryneboka har blitt litt slik og jeg er sikkert en av de kjipe…..som ikke skryter av hver gang jeg har bakt, vasket, vært med venner eller gjort noe annet «stort» 

Noen fler som synes det samme tro :?:

 

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Kjemper for sitt liv

mars 19th, 2011

En lyshåra, kjekk,  liten gutt på 7 år ligger i skrivende stund på sykehuset og kjemper for sitt liv. Vi tenker masse på han og foreldrene hans, kan ikke gjøre annet enn å tenne lys, håpe og sende masse styrkeklemmer ♥

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer