Endelig!!

april 28th, 2011

Nå er det oppvask angående økonomien ved sykehusene i Oslo og jeg støtter denne Siri Hatlen, som jeg tidligere mailet med ang vår frustrasjon vedrørende Elisabeth! Hun sier nå klart ifra at flere kutt, vil gå utover pasientene!!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10084961

Men så tenker jeg også at de kunne spart masse penger når det gjelder Elisabeth og alle hennes shuntrevisjoner. Hadde de bare sett hva de så i trondheim, så kunne Elisabeth ha klart seg med de 2 store hjerneoperasjonene og denne ene ventrikkeloperasjonen :shock: Hun kunne klart seg uten shunt hadde de bare sett hva de ved StOlav :!:

Men nok om det ;-) I dag var jeg hos min gode venn, tannlegen :lol: Hun er ei fantastisk grei dame, men hun er da så inni granaten kostbar :roll: Men det er vel alle tannleger!! Jeg har jo alltid hatt en anelse (!!!!) tannlegeskrekk, men etter at jeg begynte hos henne, så går det så mye bedre!! I dag har jeg trekt en jeksel, ikke spesielt behagelig……men bedre å trekke den ut istedet for å koste på den x antall tusenlapper!!! Så nå er jeg iallefall litt mer tannlaus og blakk, jammen koster det nok bare å trekke tenner også!!

Nå skal vi bort til moren min og Elisabeth, som har laget deilig middag til oss :lol: Ingen fare folkens, jeg kan mose maten og be min kjære mor mate meg….hehehehe

Fortsatt fin dag der ute, nyt solen og snart er det helg igjen :cool:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Sommerfølelse i kroken

april 24th, 2011

Utrolig denne varmen som er over oss nå altså, bare det ikke går av «sommervarme kontoen» :cool: 

Påskegjesten vår reiste i dag, men vi håper å se henne igjen før sommeren er over :!: Jentene har storkost seg denne uken, kjempekoselig å se så gode venner :cool:

Nå er det film som gjelder, godt med litt inneliv om kvelden!!

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

Steike, for en sommerdag!!

april 23rd, 2011

Må skryte litt av finværet i dag også, ikke alltid man kan det i påsken :!: Gubben og jeg gikk tidlig ut for å male hagegruppen vi kjøpte på finn.no i går. Så gruppen ble hvit og vi ble røde :oops:

Vi hadde 8 stk rundt vaffelbordet i dag, utrolig deilig å kunne være så mye ute!!!

Men nå i kveld er vi slitne altså, både små og store :lol: Hadde ikke tatt noen bilder før i dag, så det ble litt tulleknipsing i kveld…

Litt slitne jenter, men man kan se hvem som har vært mest ute i dag iallefall :lol: Jentene har vært på kino i kveld, noe som alltid er litt slitsomt for Elisabeth….men like blid ;-)

Bestevenner :!:

Søte gjesten vår!! Hun er så snill og grei, så vi vurdere litt på om vi skal sende henne i retur eller ikke :mrgreen:

Godt humør mangler ikke disse frøknene

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Påskeposejaktdagen!

april 21st, 2011

Skjærtorsdag er alltid den dagen «påskeharen» kommer til kroken :lol: I dag morges, før ungene sto opp gjemte vi posene ute og lagde en lapp til hvert barn med et hint på.

Mali ute på jakt, noe tidlig morgen for denne frøkna….men krokbarnas tradisjoner spøker man ikke med :roll:

Klokken er ikke 10:30, men været er allerede najs!!

Poden var vel fornøyd med sitt funn :mrgreen: De måtte lete litt i dag, siden vi pakket det ned i papirposer……gikk i ett med naturen nesten!!

Mali & Elisabeth overrasket oss veldig :!: Vi fikk eget «kart» og fant tilslutt ett egg som bare var til oss. Gojenter ♥

Her var jentenes innhold, litt «dollesaker» oppe i C-posen. Tror de syntes det var helt ok at det var andre ting enn bare snop.

Trenger ikke nevne at poden var fornøyd :cool:

Dette er nesten mer morro for oss enn ungene tror jeg ;-) De gleder seg og er så spente…..hjelper ikke om man er godt passert 17 år! Vi fikk jo også påskeegg av Mona, men deilig sjokolade ♥ TAKK, vi sparer litt til påskeaften også….:oops:

Solen har vært litt på og av i dag, men tross det så har gradestokken ligget på jevnt 20 og det kan man like :cool: Meldt ennå bedre vær i morgen og da blir det maling av hagegruppe…..som vi kjøpte grisebillig på finn.no i dag.

Fortsatt god påske alle sammen !!

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Strålende dag :)

april 20th, 2011

I dag morges så ble jeg vekt av katta som ville inn kl 07. Jeg sto opp og slapp henne inn, men etter en liten time så tuslet jeg faktisk til sengs igjen :shock: Ikke ofte jeg gjør slikt, men det var jammen deilig!!! Jeg sto ikke opp igjen før 09:30 og da hoppet jeg i dusjen og dusjet «av» meg noen grå hår :oops: Skjønner ikke hvor alle disse grå hårene kommer fra…..men nuh er de borte for en liten stund ;-)

Småjentene kjørte jeg til Maxi og storejenta slapp jeg av i byen. Ble litt mye tull og kjøring i dag, siden jentene ikke fikk tatt ut penger pga trøbbelet som har vært med bankene i dag. Men alt ordnet seg, jentene fikk gjort noen gode kjøp :cool:

I skrivende stund er Elisabeth, Mali og Nathalie ute å spiser på Peppes :lol: Eldstefrøkna har kjærestebesøk og Martin er ute med pappsen å sparker fotball. Livet kan dermed ikke bli bedre her i kroken!!

Dette bildet tok jeg for 5 minutter siden. Måtte bare ha «før» bilde, i morgen skal jeg nemlig ha ny blomst der og busken skal trimmes.

Nydelig vær i kveld, 15 varme kl 20….me like :!:

Jeg har gjort klar «påskeposene», som ungene skal få lete etter i morgen når de våkner. De får 3 hint hver seg, så får vi se hvor fort de finner posene sine :mrgreen:

Noen glimt av påskepyntingen, som forøvrig gikk unna i en fei :lol:

Ha en koselig kveld alle der ute :!:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Glade barn ♥

april 19th, 2011

Alle ungene har hatt en strålende dag og det liker mamsen :cool: Martin og kompisen sov her i natt og nå ligger de hos kompisen. De ble invitert med på vitensenteret på Gjøvik i dag og storkoste seg der!!! Når de var ferdige der, kom Martin og 2 kompiser hit på pannekakemiddag.

Elisabeth, Mali og vi har «gjort» CC på Gjøvik i dag. Nesten 4 timer var vi der og det er et bra tegn når det gjelder Elisabeth og hennes form. Hun har fått smertestillende kun 2 ganger i dag :grin: Iettermiddag så de en dvd som de hadde leid og lagde pizza til Camilla & kjæresten. Kjempegod ble den og t.o.m jeg smakte på en bit og syntes det var godt :shock:

Mali var en dreven pizzabaker og vi ble imponerte over hennes kunnskaper :!: Snille gjesten vår!!

Ser den ikke god ut?

Krokens gla`jenter :lol:

Nå er det ennå ei jente i kroken som er gla om dagen ;-) Camilla har fått seg en grom kjæreste og de koser seg slik sammen at hun bare går å smiler for tiden   :smile: Ikke rart det er greit å være mamma i kroken i disse dager!!! Fullt rundt middagsbordet hver dag, men det er bare kos :!:

Så var det denna frøkna da…….i dag måtte hun hentes nede i byen. Hun har et forfølgelsesyndrom og lar seg straks villede av mennesker som er ute å går. Mange som tar henne inn og mater henne, dermed  er det fort gjort å bli med noen andre neste gang. Sikkert den 10 gangen vi hentet henne nå…….men hun blir godt vant med å kjøre bil da :roll:

Nå er det nattatid her i kroken, sov godt :smile:

…..hmrf, smilefjesene virker ikke jo. Orker ikke fikse det nå dessverre :)

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Barneklinikken StOlavs hospital april 2011

april 18th, 2011

Sammen med barnelegen til Elisabeth bestemte vi oss for å få en second opinion på StOlav. Vi hadde hørt at det fantes dyktige nevrokirurger der og plutselig så var vi på vei over fjellet :roll: Tirsdagen ble en «kjøredag» og en kosekveld med godeste vennene i Trondheim.

Her fastes det og Elisabeth er suuulten, men hun ble tatt relativt tidlig i forhold til før!

Operasjonen er overstått og frøkna sover godt. Legen har allerede fortalt oss at dette var vellykket :mrgreen:

Sliten jente….

Første natta måtte hun ligge nede på barneintensiven

Håper det er lenge til vi ser slike bilder igjen :!:

Bøttekottet vårt :smile:

Kul sykehus seng var det der iallefall :cool:

Egen balkong på rommet, ikke spesielt stor…..men nok til å lufte øvre neserot :lol:

Det er natt i bøttekottet

Misfornøyd med sveisen denne gangen, klart det vokser ut igjen…..men det hjelper ikke å si det til en 13 åring. Men såret ser tørt og fint ut iallefall :razz:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer