Visj…så er dagen over!!

mai 23rd, 2011

Huff, så fort dagene går :shock: I dag ble det litt ekstra i.o.m at min kjære jobber overtid og det var fotballtrening. Men mamsen fikset og reiste etter poden med regnjakke, for det trodde jo jeg at han ville bruke (teit som jeg er) :roll:

Formiddagen kom moren min en tur, jeg passet også en liten mops….en skikkelig go`gutt som elsker å gå tur. Tre turer ble det og siste gangen gjespet han hele veien hjem…hehehe

Martin ble med på tur, nesten dumt for nå ønsker han seg såååå en hund….hehehe. Men søt var han da og en flink hundepasser :!: Vært fint vær her i dag, men det har blåst så fælt at det ble småkaldt innimellom!!

Lille Mobby skjønte fort at soffakroken var stedet, men han fikk bli med ut igjen stakkar :roll: I morgen skal jeg passe han litt igjen, så får vi se om jeg låner bort soffakroken…..litt vel mye å kreve det kan skjønne ;-)

Nå er det nystekte knekkebrød i hus og jeg skal ta et før jeg finner senga!! Nå kom jammen gubben hjem også, va trevligt :grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Harrytur

mai 20th, 2011

I går ble jeg med mora mi og broren min på harryhandel :lol: Jeg skulle ikke ha stort, men litt småtteri ble da rasket med og følte meg litt ung da jeg så shampo/balsamen som jeg brukte når jeg selv var 14……fremdeles til salgs :grin: Det må jo bety at jeg er ung!!!

Denne var jo en «hit» når jeg var ung, den ble solgt for 10 kroner flaska i sverige!! Sikkert flere der ute som husker denne??

Andre gang jeg har vært på dette senteret, men skjønner jo godt at de som røyker og er glad i vin reiser hit.

Denen søte boksen ble med meg hjem, 34,90 svenske kroner og det kan jeg like :grin:

Fine blomsten som gubben fikk på jobben for lang og tro tjeneste :cool: Sammen med vip billetter til Bryan Adams konsert på Gjøvik, bare så synd det er en dato som ikke går for oss!!

Ja, her er min trofaste venn om dagen!! Nå skal den i fryseren, mens jeg skal i dusjen. Barnebursdag på tapeten i kveld og joda, kjenner det skal bli godt med en lørdag i morgen  HELT uten planer ;-)

Ha en god helg folkens ♥

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Bursdagen

mai 20th, 2011

Podens 11 årsdag ble en flott dag, tross 3 tannlegetimer på formiddagen …hehehe!!!

Martin ble selvfølgelig vekket med sang, pakker, kaker og lys på morningen, litt trøtt…..men akk så lykkelig 11 åring ♥

Han fikk 2 fotballer, fotballstrømper, vannballonger, dartspill og ikke minst Play station 3….noe han betalte meste av selv, men vi la inn resterende og kjøpte noen spill ved siden av. Drømmebursdag for en 11 åring :cool:

Han kom hjem fra skolen til nyvasket og ryddet rom, fullt opp med ballonger!!!

Han kunne telle nesten 2000 kroner i kveldens «voksenbursdag», nå blir det ny FCB drakt til sommeren!!

Vi feiret Elisabeth også, siden hun har bursdag i starten av juni ;-) Stor familie og flere feiringer, derfor slår vi litt sammen sånn i mai/juni. Denne fornøyde frøkna fikk også masse flott og penger!!!

Masse kaker og TAKK til moren min som stilte opp med bløtkake, resten fiksa jeg selv ;-) 

Nam!! Jeg har skeiet ut litt denne uken, men 2 (små) kakestykker, ellers så holder jeg meg til Noka shake`n. Men på fredager, da spiser jeg middag!!! Et grilla stykke kjøtt eller kylling med masse grønnsaker til, gleder meg til kvelden :grin:

Dette ble en «hit» for de som er sjokoladeelskere vissstnok….søt som fy og full av melkesjokolade :lol:

Må vise frem hylla mi, som jeg er så glad i ♥ Synes det kommer så mye mer til syne etter at veggen ble lilla!!!

Det var et glimt fra 18 mai, i kveld blir det guttebursdag i kroken :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Forsøk på Efit 17 mai 2011

mai 17th, 2011

Norges nasjonaldag er i gang og det tidlig :!: Poden i huset er speider og de er alltid beredt, selv kl 6.40 på en 17 mai :???:

Klokken er snart 07 og toget er snart igang, litt kaldt med bare 6 grader …..men poden hadde ulltrøye og 2 fleecegensere under speiderskjorten, så det gikk bra ;-)

Klokken er 08 og denne økten avsluttes med at speidere heiser flagget!! Nuh….hjem for frokost :grin:

Klokken 09 fyrer vi med ved, slik at vi får igjen varmen før skoletogene går kl 11 :grin:

Klokken er 10:20 og vi er på vei ned til byen for skoletogene!                      

Klokken 11:10 venter vi på poden som snart kommer i skoletoget. Ingen av jentene gikk i tog i år.            

Klokken er litt over 12 og i tradisjon tro er vi på byens eldste kafè etter  togene er gått!!

Bonusbilde   :mrgreen: Sola kom og det ble slett ikke det regnet som var meldt!!

Klokken (ca) 13 ble det grillet noen pølser før vi gikk opp på grendehuset for 17 mai leker/kafè. Der ble ikke kameraet med, men vi var der til det var slutt kl 15. Siden poden går i 5 trinn så har vi ansvaret for denne dagen på grendehuset og vi ryddet og kom hjem halv 4.                  

Klokken 16:40 setter vi nok en gang kursen ned i byen, siden ungene vil se russetoget. Vi rakk å skifte litt klær og slappe av bittelitt før vi dro avgårde igjen……           

Klokken er drøyt 17 og her kommer en gutt vi kjenner som er russ! Regnet er på vei og det drypper såvidt fra oven….    

Klokken er 18 og nuh…er 17 mai feiringa over for oss, har vært en lang dag og det kjennes i føttene    ;-)

Klokken er passert 19 og jeg baker kake til morgendagen. Da blir minstemann hele 11 år :mrgreen:

Klokken er nesten 20 og jeg oppdager at knekkebrødene nesten er slutt, bare å lage litt mer :???:

Klokken er kvelden, mamsen er sliten og trøtt……men ismagene er visst ikke mette :shock:

Thats it for i dag !!

Kategorier: Efit | 19 kommentarer

Puhh…

mai 16th, 2011

….i dag har jeg jammen fått kjørt meg :roll: Startet dagen 05:36…da fikk jeg ikke sove lengere, men lå nå en stund likevel da. Så var det opp i skogen for å plukke blomster til å pynte grendehuset for morgendagens feiring. Tok med meg de 2 minste og gikk en god tur i skogen, men hvitveisen tåler ikke stort synes jeg. Allerede nå henger de med hodet :???:

Martin går i 5 klasse og da er det vi som står ansvarlig for at dagen blir så fin som mulig for de som besøker grendehuset. Vi er i pyntekomitèn, så da må det jobbes litt.

Så fort vi var nede fra skogen så var det bare å kaste seg på gressklippinga og det tar sin tid her altså. Fikk besøk sånn midt i også, men det var bare en koselig pause det ;-) Klær har jeg fått vasket og tørket, oppvaskmaskinen er tatt….og NUH er det pause for a mor :!:

Min 4 knekkebrød bakst denne uken ble akkurat like god, aldri mer brødskiver på denne dama nei!!! Sunt og godt, enkelt å lage og billig….kan det bli bedre :?:

Jeg skeiet ut med lunsj i dag, byttet milkshaken med 2 knekkebrød. Godt å tygge litt :mrgreen:

Egentlig burde jeg ut å handle litt før vi skal møte resten av pyntegjengen kl 17, men nå er det et par sultne gutter her som gjerne vil ha litt mat.

I morgen blir Martin 11år og den dagen går nok også fortere enn jeg rekker å snu meg :oops: 3 tannlegetimer, en kake som skulle vært bakt og ikke minst selskap!!!!

Men plutselig er det helg igjen og DA skal vi slappe av litt iallefall ;-)

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Pengene kom og pengene gikk…..

mai 13th, 2011

Dette har søren meg vært et drittår, men nå skal det snu!!!! Året har bestått av en syk Elisabeth og støvete konto, men nå håper vi ting er på vei til å snu :!: Gubben fikk lønning og jeg fikk unna de aller fleste regningene, noe som føles veldig godt….selv om man igjen er nærmest blakk igjen :???: Selvfølgelig er det penger igjen til podens bursdag, men thats it også.

Elisabeth er i strålende form om dagen og det er nesten vanskelig å forstå at hun ble SÅ mye bedre etter operasjonen i Trondheim for en snau måned siden :lol: Nå tør vi ikke slippe jubelen løs helt, men det ser iallefall bra ut!!

Man ser på hele jenta at hun har det bra ♥

Hun har så fine dager for tiden som hun aldri før har hatt, ikke en smule overdrevet engang….så dette er deilig kan dere tro!!!

Verandalivet er godt igang og det føles fantastisk deilig å være masse ute!!

Men regnet kom og gikk i går, men jeg rakk å gå mine 2 skikkelige turer :cool: Her ser dere utegruppa som vi malte i påsken, gammel og koselig….akkurat slik jeg liker det !!

Alltid litt vanskelig med dørstokkmila, men når man først er ute å går…ja da er det bare deilig!!! Men føttene blir sjokkerte stakkar og gleder seg til dagen den får en ny, god sandal å bo i :razz:

Ellers så er det travle dager i kroken, noe som det pleier å være når det nærmer seg sommerferie. Nå er det jo snart 17 mai, for ikke å snakke om 18 mai og Martins 11 årsdag :mrgreen: Det må jo såklart feires!! Nå er jo Martin speider og alltid beredt, så 17 mai skal vi møte opp nede i byen kl 06:40 :shock: Men det blir nå litt stas å se han gå i speider  tog da!!!

Fineste poden poserer for moder`n som knipser, noe hun forøvrig gjør så altfor sjelden :roll:

Ellers så har jeg bakt mine første knekkebrød, de ble veldig gode og ikke minst sunne ;-) Sånn i all beskjedenhet så har jeg fullført min første uke med pulverfòr og føler meg som pulverheksa sjøl :oops:  Noka milkshake går ned på høykant her og jeg går masse hver eneste dag, uten at jeg har mistet nevneverdige kilo ennå. Men jeg spiser frukt og hjemmelagde knekkebrød sånn innimellom. Jeg får se hvor lenge jeg orker dette, men så langt går det fint iallefall

Kommer selvsagt ikke til å sitte med milkshake`n min på bursdagen til poden, men alt med måte og et kakestykke skal jeg nå unne meg!!
Men disse knekkebrødene er skikkelige gode, nesten snacks og med en skive go og mager salami…så blir det himmelsk godt :cool:

Nei, nå må litt bursdagsgaver innhandles og kaker bakes!! 

God fredag den 13 alle sammen ♥

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Som mamma til tenåringer

mai 4th, 2011

så må jeg si jeg likte denne siden www.settegrenser.no :!: Men blir likevel litt sjokkert over at SÅ mange av de unge har drukket alkohol!! Mulig at vi er litt» prippne» når det kommer til alkohol, for her er det kun  1 øl til maten for Far i huset som ungene opplever av drikking her i huset. Vi drikker aldri alkhol mens ungene er hjemme og generellt så drikker jo vi minimalt av alkohol og er fornøyd med livet likevel ;-)

Jeg vet at mine barn setter pris på å få grenser, men kjenner at jeg nå må «oppdatere» meg litt i forhold til at Camilla nå er over 17 år og har en kjæreste på over 18. Likevel så finner jeg ut, at vi aksepterer ikke drikking av alkohol FØR man fyller 18 uansett hva hun måtte si. Nå tror jeg ikke det blir noe stort problem, men jeg kjenner at jeg reagerer litt på all denne alkoholen som ungdommer har i seg.

En ting er iallfall sikkert, jeg er en ikke en mamma som sender med alkohol på en fest for at jeg da skal «vite» hva mitt barn drikker. Håper flere kikker innom denne siden og holder på grensene sine, det er jo fordi vi er glade i ungene våre at vi setter grenser…..det er ikke for å være teite :!:

 

 

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer