Bloggiver`n er forsvunnet!!

august 31st, 2011

Kan jo ha litt med å gjøre at det er fotballturneringer, foreldremøter, klasseturer, armoperasjon og ellers alt som hører med en travel høst :roll: Akkurat nå er Elisabeth på klassetur, men hun kommer hjem i dag. I morgen reiser Martin på tur….puh!! Det har vært en del kluss med medisiner til Elisabeth og hun skal nå til enhver tid ha anfallstoppende medisin med seg. Dette er jo da Stesolid rektalvæske, noe som hun IKKE liker så godt selv……tross i at hun ikke vil merke noe selv.

I tillegg til den vanlige epilepsimedisinene så går hun på Frisium vekselsvis med Apodorm. Frisium er selvsagt ikke et registrert preparat, så det må søkes om og koster skjorta…… Stesoliden er ikke så dyr, men flere hundrelapper der også. Håper legen får ut finger`n og søker om refusjon!!

I stedet for denne rektalvæsken med stesolid, så har det kommet en relativt ny medisin som kan settes i munnen. Såkalt bukkalt, altså mellom kinn og tenner, 0,5ml på hver side som trekkes opp av slimhinnene. Skal være like effektivt som stesolid……men kostet rett under 1000,- lappen for 4ml væske…….slå den a?!!! Dette er også et uregistrert preparat som må søkes om, og når man trenger slikt stående på skole/hjem og hun selv må ha med seg dette hvorhen hun nå går……så betyr det graut til middag de neste ukene…..hehehehe.

Dette er også noe hun bruker fast, men fremdeles ikke fått refusjon her heller….ennå, men det kommer vel?!

Denne går hun fast på og får dekket, fantastisk igrunnen …….men denne brukes forebyggende for den kroniske bihukebetennelsen.

Dette er hovedmedisinen for hennes Epilepsi. Elisabeths problem er høy epiaktivitet om nettene og får hun ikke alle medisinene sine, så blir det våken netter.

Dette var dagens sutring, litt irritert etter å nok en gang har ringt HELFO……siden det er flere søknader på henne inne samtidig så må de sees på som en sak og vil da naturligvis (??) ta ekstra lang tid :evil:

NÅ er det nok, skal ikke klage mer :lol: Ungene er ellers glade og fornøyde, litt ensomt for Lillemor til tider….men hun takler det fint med å finne på ting her hjemme. Martin er godt igang med fotballen og scorer mer mål enn noengang :razz: Vi har fått leid et F L O T T lokale til Elisabeths konfirmsjon til våren, den 13 mai er datoen!! Vi er kjempeglade for akkurat det og frøkna skal få lapskausen sin til mat, det er nemlig hennes ønske og det skal vi fikse. Lager et fat med litt spekemat ved siden av hvis noen synes dette blir for «harrymat» ;-) Det skal bli R Å S A tema, om noen tvilte….hihihi.  Vi hadde tenkt å invitere litt mindre mennesker i forhold til Elisabeths generelle pjuskete form, men dette lokalet vi har leid har en liten stue som hun kan trekke seg litt unna om hun trenger det, så vi kjører full pinne og skulle det bli for heftig for henne så er lokalet vi har leid 4 minutter unna heimen :grin:

Nei, nå burde jeg få unna litt husarbeid her…..men avslutter med bildet av go`klumpen vår:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Efit 19 august 2011

august 19th, 2011

Sommeren er over………..ville egentlig ikke skrive det, men det er sant og har vel kanskje vært sant en stund :roll: Mandag er det skolestart for alle barn i kroken og hverdagen lurer rett rundt hjørnet!! Dette blir nok en lat fredag, alle ungene er opptatte med venner og jeg prøver å få unna litt her i heimen.

Lille vovsen sover godt i buret sitt om nettene, men han vokser og trenger nok snart et nytt bur!! Det står klart nede i kjelleren, men vi venter med å bytte ut det til vi må.

Jeg leser avisen og grøsser litt ved synet av datoen. Nå er det høst, sommeren som vi ventet på kom aldri for fullt……sukk :!:

Nydusjet liten Bruno, nå lukter det iallfall litt grønnsåpe i huset mitt :lol:

Blomstene klamrer seg fast i de få solstrålene som kommer for tiden……eneste de har fått nok av denne sommeren er R E G N

Aldri en efitdag (eller en noen dag) uten klesvask :shock:

Bilen blir utskrevet fra verkstedet, mot en nett sum av nesten 5 S T O R E lapper :roll:

Middag for Bruno, hadde det bare vært så enkelt for oss mennesker også …… tenk så lettvint a, med en skål tørrfor til hver :mrgreen:

Isteden for å være flink husmor å lage middag, så ble det Kongen på tv  :lol:

Plutselig kom vi på at vi var bedt bort på kaffe kl 17 :shock: Full fart å varme noen pølser før vi hastet avgårde….

Lille Bruno var med bort på besøk og oppførte seg eksemplarisk såklabbert :cool:

Fint vær på hedmarken i dag :roll:

En kompis av eldstefrøkna viste stolt frem sitt fine kamera, som virker fint som snus og tar fine bilder :grin: Bare rådigger når de unge setter pris på slike gamle, fine ting!!!

Snopsyk…..

LITT søtt bilde da, søt hund foran brennende ovn og levende lys. Høstidyll :lol:

……………..mer kommer etterhvert ……………………………….

Kategorier: Efit | 16 kommentarer

I morgen

august 18th, 2011

er det Et Foto I Timen og da skal jeg henge meg på :!: Ikke noe spennende som skal skje her, men det er kanskje da det er enklest å få til en efit dag!!
Så kikk gjerne innom i morgen ;-)

Kategorier: Efit | 1 kommentar

Beskyttet: Gode nyheter!!

august 5th, 2011

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Beskyttet: Speidertur!

august 4th, 2011

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Beskyttet: Hjemme alene <3

august 1st, 2011

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.