Auch…

november 30th, 2011

Fryser, svetter og vrir meg i auch :cry: Trodde jeg var på bedringens veei i går, men akkurat som det ble verre når jeg la meg ned i senga. Sto nå opp å kastet i meg både det ene og det andre, må da hjelpe litt snart. Har fikset morgendosen med piller til E og håper de klarer å komme seg avgårde selv om jeg skulle være så heldig at jeg fikk sove.

Har så vondt nederst i mage/rygg at jeg tror jeg «dauer» som jeg vet en god veninne hadde utrykt seg…hehehhe! Nyrebekkenbetennelse skal vel ikke være så vondt, er imot slikt jeg  ;-)

Huset er stille, Bruno snorker og vinden uler ute.

Måtte morgendagen bli bedre, den skal det!!

Håper alle der ute sover godt, unner dere det….alle og enhver ♥

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Julenisse og juleball!!

november 29th, 2011

Snart juleballtid for snuppa og den dagen skal hun være i form, hun skal orke å holde ut og hun prøver nå kjoler som henger i skapene her. Kjolene må jo ikke være nye, vi diskuterte nok en gang med lommeboken …….og ble enige om at denne kjolen blir det!!!

Kjempefin synes vi :mrgreen: Istedet for ny kjole, blir det da litt nye smykker og mine pensko som jentene alltid bruker når de er på fest. Kjekt med samme størrelse i sko iallefall ;-)  Så den 14 desember skal vi medisinere henne godt og hun skal til min snille veninne Wenche som skal hjelpe til med å fikse på sveisen.

Ute ved lekestuen har kroknissen nå kommet ut. Han sitter så fint der, under tak og med levende lys. Klarer fint å finne julestemningen uten snø vi :!: Morgendagen er formen min ennå bedre og jeg håper på å bake litt!!

Ha en fin kveld, snart er julemåneden her!!

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

LItt likar i dag :)

november 29th, 2011

Nyrebekkenbetennelse koser jeg med om dagen:lol: Kunne hatt det bedre, men skal ikke klage!! Jeg skal ta det veldig med ro i dag, men kjenner allererde at medisinene hjelper! Skal til legen igjen på Torsdag.

Har pakket inn kalendergaver og tenkte at dette året, det siste året før Camilla fyller 18 skal de jammen få pakkekalender hver dag alle sammen. Blir jo ikke mer enn 72 pakker det…heehehe !!

LITT putt hund som ikke fikk hjelpe meg med kalenderpakkene ;-)

Elisabeth har selv laget en kalender til ei søt jente på nettet som sliter mye med sykdom slik som henne. Hun har laget 24 konvolutter og jobbet mye med det. Dette var denne jenta som sendte henne en førjulsgave, herlig at folk bryr seg synes vi!!

Her ser du mer som snart er på vei Anita!!

Ikke mange som løper ned dørene her for tiden, nå tenker jeg selvsagt på Elisabeths venner. Det er trist! De trenger ikke ha med seg annet enn en klem og ha et kvarter til overs. Men jeg tror nok ikke mange har forstått alvoret i denne siste operasjonen, ikke vi heller tror jeg….for i dag når dette kom….så grøsser jeg litt.

Mulig det er slik det er når man står midt oppe i hele greia, man overlever ved å distansere seg litt tror jeg!! Men når legen skriver at det er en alvorlig operasjon og at foreldre må være til stede….så sier det litt.

Men ellers er Elisabeth en anelse bedre form nå, noen timer på skolen hver dag tror jeg er ren medisin. Man kommer seg ut av huset, får venneklemmer og selv om hun ikke skal ha noe skolearbeid, så synes vi skolen og lærerne virkelig har lagt seg i selen!!

Måtte ha ny julestjerne på stua i år og måtte ty til Nille, etter en diskusjon med lommeboken. Litt «jalla» synes jeg, men sine 70 spenn var det vel verdt julestemningen tenker jeg!!

Denne engelen fikk jeg av ei god veninne et år til jul. Nå pryder den fatet med adventsrosa lysene mine :roll: Legger man godvilja til, så kan man skimte noe lilla…..:?:

Kontoret mitt er litt oppdatert. Har fått kopi av journalene fra Ullevål, venter bare på resten. Limer de inn i de svarte bøkene som er veldig solide. I tillegg så scanner min kjære alt inn å legger de i mapper på hardisken. Den lille røde boken er «møteboken» min, for det blir det noen av!!

Når livet gir deg en smell, er humoren en god støtdemper :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Jul i kroken!

november 25th, 2011

I dag måtte jeg brette opp armene, putte innpå litt smertestillende å begynne med jula her. Fikk pussa litt vinduer, hengt opp julegardiner, tørka støv, rydda o.s.v

Gamle julegardiner, men synes de er koselige nok!! Litt deilig å pusse vinduer i 11 pluss og solskinn, selv om det blåste godt i slutten av november. Jeg er den som fint kan klare meg uten snø jeg, uansett jul eller ikke jul. Nå er det mange som rister på hode tenker jeg….:lol: Men nei, snø og kulde er ikke meg. Mitt ønske er å kunne bli gammel og flytte til varmere strøk sammen med min kjære, iallefall noen måneder i året!!

Litt jul i kroken, men hvor la jeg nå de fine tallene som jeg kjøpte i fjor…..til å sette på adventslysene tro?? Stjerna mi var visst ødelagt, så jeg må kjøpe meg en ny i morgen.

Kroken til a mor inne på kjøkkenet. Koser meg her, greit å kunne samle sammen alle brev og slikt som kommer. Må gå til innkjøp av noen permer og slikt, men må vente litt til kontoen får litt fòr ;-)

Utsikten fra her jeg sitter altfor mye på rompa :oops:Godt jeg har lille Bruno som drar meg ut på tur!!!

I dag er første dagen siden operasjonen til Elisabeh at hun ikke har fått mer enn 1 pinex forte. Hun holdt ut nesten i 3 timer på skolen og kom hjem til pakke i posten. Kan tro hun ble glad:

Det er ei nettveninne som ville gjøre litt ekstra stas på Elisabeth og sendte henne en førjulsgave. For ei jente altså, dette er ei som sliter masse selv og vet litt hvordan Elisabeth har det, om hun ikke akkurat har blitt operert over 40 ganger i hodet. Hun og Elisabeth er litt like, de har ståpå humør og er sterke jenter.

TUSEN TAKK Anita!! Du skal vite at du får noe tilbake altså, frøkna har jobba i hele dag med en kalender til deg. Godt vi har smågaver på lur som regel, men denne blir noe for seg selv altså!! Elisabeth storkoser seg!!

Nå er det Nytt på nytt med gubben i soffakroken, nyt fredagen alle sammen!!

:!:

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

Epikriser

november 23rd, 2011

Vi vet vel alle hva det er, i dag kom det to og den ble vi lei oss av. Litt deprimerte og litt sånn «faen» :!: Ikke ofte det bannes her inne, men i epikrisen fra StOlavs så stå jo operasjons beskrivelsen og bare det var nok synes jeg. Men så står det at legen anser at dette kommer til å lukke seg og da må hun shuntes igjen :sad:

Never ending story…..

Men Elisabeth og jeg ble enige om å prøve å holde motet oppe, men det er søren ikke lett støtt. HVOR mange operasjoner skal denne jenta måtte tåle da??

Sorry, ble litt teit innlegg….men godt å få det ut og ned på «arket»

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Elisabeths ønskeliste

november 22nd, 2011

kom nettopp i hånda mi, så for familie så er det bare å se her:

Justin Bieber hettegenser

The sims 3 Kjæledyr

Panduro hobby saker

Someday parfyme (J.B. sin som kun kan bestilles på nett)

Justin B sin nyeste CD

En cd med bandet «one direction»

Brettspill

Abbonnement på Topp

Kalender

Clinique ansiktsrens

Vintersko str 39

Smykker som ringer i str M og lange kjeder

Gavekort på Maxi

Ja, da var jobben min gjort!!! Jenta sover nå, men skulle sjekke om jeg faktisk hadde gjort dette her i morgen :roll:

Må legge til at frøkna blir glad for alt uansett, glitter og stas er jihoo :razz:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Hjemmedag….

november 22nd, 2011

ble det på Elisabeth i dag. Hun som gledet seg sånn til skoledagen i dag, hvor de skulle handle inn litt Pandurosaker og kose seg på Kafè. Men da blir det i morgen istedet satser vi på :!: Vi måtte innom barnelegen en tur i dag, jeg sendte han en mail i går kveld og fikk svar i dag morges om vi kunne komme innom i 11 tiden i dag. Heldige er vi som har en slik lege ;-)

Elisabeth fikk infeksjon i operasjonsåret sitt, men etter at vi ga henne 6 tabletter Diclocil så det sååå mye bedre ut i dag!! Det er den beste medisinen mot stafylokokker og det var bare flaks vi hadde det i huset. Fastlegen koser seg nemlig på ferie, men man blir jo litt dreven i «gamet» etterhvert.

Litt vanskelig å være helt sykemeldt fra skolen synes Elisabeth, hjernen skal ikke belastes med for mye og dessuten så har de jo skjært igjennom hukommelses senteret i hjernen. Så nå er det skole bare for å komme seg litt ut og ikke minst det sosiale!!!

Må vel ut å gå med lille snurken en tur, han er jo 6mnd gammel nå….men dett bildet er fra da vi hentet han i sverige i juli. Han er nå blitt en anelse større, men ingen kjempe heldigvis  :cool: Han velter ikke meg for å si det slik!!

Pissregner ute, så det frister så minimalt å gå ut, men det er alltid godt bare man kommer seg ut døra!!

Fotballavslutning på poden i dag og gubben kommer hjem fra jobb kl 16…..jihooo :lol:

Fortsatt fin dag der ute :!:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer