Da starter nyåret brått…

desember 29th, 2011

Den 4 januar legges Elisabeth inn på StOlav for å operere inn igjen shunt. Dette vi håpet vi skulle slippe, men måtte det bli bra denne gangen. Jeg har skrevet det sååå mange ganger før at det nesten føles dumt.

Denn gangen tar vi toget, tar ikke sjansen på å kjøre over fjellet nå.

Litt mandagsfølelse nå, dritt og dra….men litt deppa får man vel lov å være :oops: Det ordner seg alltids for snille piker, så da satser vi på at dette gjør susen!! Fordelen med å få dette gjort nå, er jo at vi forhåpentligvis er hjemme igjen til Camillas 18årsdag den 10….iallefall ikke så mange dager ettrpå ;-)

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

desember 29th, 2011

╔══╗────╔╗•╔═╦═╗─────╔╗ ───── (¯`˅´¯)❥
║╔═╬═╦═╦╝║•║║║║╠═╦╦╦═╬╬═╦═╗ (¯`.•*”*•.´¯)❥
║╚╗║╬║╬║╬║•║║║║║╬║╔╣║║║║║╬║ (_¸*•.„.•*¸_)❥
╚══╩═╩═╩═╝•╚╩═╩╩═╩╝╚╩╩╩╩╬╗║ ─ (_¸˄¸_)❥♥♥

Deilig start på dagen!!!

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Inni pakka var det

desember 28th, 2011

Justin Bieber parfyme, krem og dusjsåpe og dere kan tro det var ei som ble glad her :razz: Dette har snille Anniken kjøpt med fra New York så dette var virkelig stas :!:

Dette har hun ønsket seg veldig lenge og det kom i grevens tid. Litt tunge dager med mye hodepine og flere epilepsianfall enn vi liker.

Må jo si at det luktet veldig godt da!!! TAKK Anniken  :!:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Endelig har jeg somlet meg til

desember 28th, 2011

å sende avgårde en fyldig konvolutt til snilleste www.kludd.se :mrgreen: Han er alltid hjelpsom og på tide han får en påskjønnelse i posten!! Så hold utkikk vennen, håper den kommer fort frem :!:

Nå kommer snart en kompis av poden som bor på Lillehammer, da blir det stas i heimen da tenker jeg :cool:

Lykke i kroken, det har kommet pakke fra søteste Anniken som har shoppet litt for Elisabeth i New York, så den hentelappen MÅ nok leveres posten umiddelbart!!!

:grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

All honnør til kludden ♥

desember 27th, 2011

Så fort det er prøbblems her inne så trår Micke til, snille deg takk skal du ha :!: Nå virker alt som det skal her igjen og da må jeg jo vise frem den nyinnkjøpte julegaven vår. Min bedre halvdel fikk penger av sine foreldre til jul og da ble det kaffemaskin i kroken :mrgreen:

Denne lager kaffe i alle varianter, iste, vanlig te og kakao. Tok litt tid før vi skjønte hvordan vi skulle bruke den, men nå har vi drukket både deilig kaffe og varm sjokolade!

Stilig med lys og kuleste kaffekoppen ever :lol:

Ikke rart gubben falt for denne, lys og kule knapper….hehehhe. Men så ble det julegave fra hans foreldre da ;-)

Ellers så holder jeg meg nå inne til snø og is er borte vekk. Men ødelagt lillefinger og vondt i begge skuldre etter et fall på holka i dag. Skulle bare hente posten,men ramla imellom portstolpen og søppelkassa så posten spruter. Klarer å stable meg på beina igjen, før kroppen smeller i isen igjen…..hehehehe. Bikkja mista jeg båndet på, men han satt bare å kikke rart på meg….vet ikke helt om det var ordforrådet mitt som sjokkerte eller mine akrobatiske bevegelser :oops:

Men nuh….er det snart kvelden og den varme, gode dyna mi venter :smile:

Fortsatt god jul alle der ute, gå forsiktig….det kan være glatt :shock:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Dagmar is back!

desember 27th, 2011

Det blåååser og uler der ute, det skrangler i løse ting og den stakkars mannen min dro nå ut med avisa. Får bare håpe han ikke blåser vekk :roll: Bikkja er tøffere enn toget og piper når det er slike skumle, ukjente lyder ;-) Men nå er radioen på og da var det greiere å være hund!!!

Varmegrader er det jo, akkurat slik som Lena liker…..men denne blæsten kunne a Dagmar spart seg for. Men jeg får legge meg å lese i boka mi, heldig som jeg var fikk jeg en fin bok til jul :razz:

Håper dere sover godt alle der ute og skulle dere nå se et flyvende avisbud, så få nå tak i han og send han hjem :lol:

Nattaklem

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Efit 2 juledag 2011

desember 26th, 2011

Endelig er jeg med på en efitdag, ikke så mange som har passordet…..men skal se om jeg ikke skal sende det til noen trofaste der ute som jeg «kjenner»

Vi startet dagen med en deilig sovemorgen og godt var det!! I morgen er det jobb igjen på min kjære, så dagen i dag skal nytes!!

Varmegrader ute og vindstille, men litt huskaldt inne siden vi skrudde ned varmepumpa realt før vi la oss i natt.

Eldstesnuppa har kjæresten på overnatting, men jammen gikk Elisabeth til sengs med en gutt også…hehehhe. Hun våknet med hodepine, som er blitt en standard dessverre :roll:

Frokost med sylte og lefse, julepølse og skinkestek på brødskiva….som er en tradisjon for a mor. Den ekstra plassen er til «svigersønnen» som har overnattet ;-) Så koselig at ungdommene tar seg tid til å sitte å skravle med oss «gamlingene»

Har kjørt poden og en kompis på skøytebana og da benytter vi tiden til å gå en tur på kirkegården for å tenne lysene som Dagmar blåste ut. Det er isete alle steder, men lille Bruno koser seg på tur uansett :razz:

Fikk kaffebesøk og koselig var det :cool: Sikkert eneste gangen julekakene kommer frem denne jula….hehehe. Glemte å sette frem godis skåla, så da har vi da iallefall noe å kose oss med i kveld ;-)

Fremdeles besøk og kaffen går ned på høykant :smile: Blir litt ujevne klokkeslett i dag, men vi er da med og morro er det :roll:

Elisabeth bruker julen til å slappe av,men det må til med jevnlig smertestillende heledøgnet. Men vi har bestemt oss for at vi skal ha det så godt vi bare kan, man kan ikke dulle seg inn i sin egen medlidenhet ;-)

Lille koseklompen vår ble sliten av besøket i dag og koser seg i buret sitt.

Det er godt å være hund i kroken, mennesker også ♥♥♥

Ser ikke ut som det er så ille å være mennesker i kroken heller :oops:

Etter å ha vært ute å sklidd kveldsturen med Bruno så oppdager jeg 3 julegaver i kjøkkenskapet. Stor glede i heimen :!:

Da takker jeg for i dag og det var koselig at noen kikket innom. Blir jo ikke så mange som kikker innom, men det er veldig koselig at noen legger igjen noen ord her. Takk for det ♥

Kategorier: Efit | 5 kommentarer