Om en uke…

januar 26th, 2012

så er vi hjemme igjen :grin: Gleder meg ikke noe særlig til neste uke og frøknas innleggelse på SSE. (Statens senter for epilepsi). Men det er et «måste» så det er ikke så mye å tenke over ;-) Men 2 innleggelser på under en måned på 2 forskjellige sykehus, så ville det vært rart om man ikke ble litt lei også!! Elisabeth selv er så positiv at det er en fryd, men så har hun spart penger til shopping på Sandvika storsenter også da !!

Ellers så er formen hennes «helt grei»…. men jeg tror at vi glemmer at det kun er 3 uker siden operasjonen og nevrokirurgen sa jo at hun vil bruke noen uker på å komme seg. Det går ikke en dag uten smertestillende, men det er ikke i sånne mengder som det var før :cool:

 Men så har jeg noe å se frem til også da …… for i går kunne mine kjære fortelle at han hadde bestilt en snartur for oss 2 den 9 februar :shock: Han hadde lurt unna noen kroner etter jul og bestilte for drøyt 10 dager siden ;-) Bare en natt, men vi trenger så absolutt ikke lengre tur heller!!! Godt å komme seg litt unna og bare være oss!! Om det ikke er stekende hett i Barcelona nå, så er det iallefall varmegrader :mrgreen:

Som vi lengter etter sommer her i huset, jeg tror vel alle 5 pluss Bruno ser frem til varmere dager :!:

Men januar er jo som regel litt tung for alle og enhver, men vi skal ikke klage…..for jeg vet at folk har det MYE verre enn oss!!! Så nyt hverandre og Carpe Dem alle sammen ♥

Kategorier: Hverdagene | 7 kommentarer

EFIT 22 januar 2012

januar 22nd, 2012

En arbeidsdag var planlagt her i kroken, så vi var litt late fra morningen av….man må jo kose seg litt ;-)

Det var kaldt i stua da vi sto opp i dag…..

Vi fyrer hardt, slik at temperaturen kryper over 20 varme!

Nuh…starter, mens andre ligger å later seg :cool: Det bærer ut i finværet, null grader og nydelig vintervær…..og vi sjauer ved 4 stk av oss. Effektive å flinke var vi, så nå er det masse ved her til neste vinter!

All ved er snart på plass, men vi koser oss ute mens vi jobber :!:

Vår 11 år gamle pode lagde rundstykker til oss, namm!!! Det smakte godt med ferske rundtstykker og kakao etter jobbinga. Vi rydder i skap, mange skap som trenger ekstrem forvandling her :roll:

Ryddig og fint blir det. Kjekt å samle alle brettspillene!!

Det jobbes fortsatt….nye ledninger blir lagt opp, vi sliter med dårlige tv-signaler :shock:

Kaster innpå litt smertestillende før middag. Kjenner at armen min er der…..

Fine gutten vår  Legg merke til sengeteppe….lekkert :grin:

Spiser frukt :smile:

Bare soffakos i kroken i kveld

En siste kveldspuss på kjøkkenet før vi tar kvelden. Siste bildet for i dag, men det er vel ikke lenge før neste efitdag, så vi sees igjen snart :cool:

Kategorier: Efit | 6 kommentarer

Fræddan

januar 20th, 2012

Fredag og nå sitter vi i soffakroken og nyter varmen fra ovnen ;-) Har akkurat vært ute på kveldstur med Bruno, gubben og Martin….jentene er på løpen i kveld.

Pent er det jo ute, men har sett det nå…..liker ikke 15 minus og vinter jeg!! Lykter har vi som regel tent ute, man trenger litt ekstra lys ji mørketida..

Snuppa er i bursdag i kveld, den varer til 22.30, men jeg ser ikke bort ifra at hun vil hjem før. Håper hun koser seg iallefall :!: Hun fikk karakterkortet sitt i dag og det var slett ikke dårlig. Hun fikk en 2`er, men det var i gym og det sier seg selv at hun har gjort det dårlig i de timene. Ellers så fikk hun faktisk 4`ere og 3`ere ……slett ikke så ille som vi fryktet ;-) Hun har fritak for en del fag, så det var jo en del karakterer som manglet…men sånn er det nå bare!!

Har vasket huset i dag og i går møblerte vi om litt. Ble så bra så :lol: Vi har bytta ut taklampa, synes ikke så godt på bildet her, men det er en hvit Herstal lampe med svarte striper. Den gir så absolutt mer riktig lys enn den gamle «månen».

Fikk så søte blomster av gubben min i dag, så synd at han ikke visste om det selv….hehehe. Ikke ofte jeg kjøper meg noe slikt, men disse var så søte at jeg tenkte at disse ville han nok kjøpt til kona si :grin:

God helg :grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Da er det noen rolige dager…

januar 19th, 2012

Nuh er det ikke så mye på kalenderen før vi skal inn på sykehuset igjen :mrgreen: Skal bli godt å ikke ha proppfulle dager, så klart det er litt å finne på men sånn er det vel hos alle :?: I dag er første dagen Elisabeth ikke har sendt masse sms`er når hun er på skolen, så det tyder på at ting går bedre i dag. En annen ting er at hun glemte å ta de faste medisinene sine, kan det være at de gjør henne så inni granaten sliten tro??

Hodepinen hennes er så mye bedre at jeg vil ikke skrive om det engang ;-) Bank i bordet !!

Hadde noen bilder på kameraet mitt, så her kommer det noe nytt fra kroken :grin:

Jeg ser det står at min eldste datter er 18 år nå, bare litt vanskelig å innse ……

Utrolig at den lille jenta vår er blitt 18, fine jenta ;-) Vi har ikke feiret dagen hennes så veldig stort, siden hun fikk i gave av oss- en helg på hotel i Oslo sammen med kjæresten, som ble 19 år noen dager før henne. Så de var på tur, bodde på Plaza og koste seg veldig.

Vi hadde noen her på selve dagen hennes, men da hadde vi nesten akkurat kommet hjem fra Sykehuset med Elisabeth så vi kunne ikke be for mange mht smitte o.s.v

På selve dagen ble det jo litt party da, så vi koste oss med besøk og Camilla synes det var stas. Hun fikk mest penger, men også kaffe/kakaomaskin, krus og litt småtteri til «hybelen» der nede.

Mommo stilte opp med bløtkake, så fikk i oss godsaker nok :cool:

Ulempen for oss alle nå, er jo denne stadige frykten for shuntsvikt og ikke minst oppkast hos Elisabeth. Hun har vært nære «perleporten» to ganger nå og det er nok :!: Så nå å vi alle fem ta forhåndsregler i forhold til hvem vi besøker, hvem som får komme på besøk, massiv spriting og håndvask…men jeg tror ikke noen av oss lider noe av den grunn. Vi alle vil jo at Elisabeth skal holde seg frisk :cool:

Vi har nesten ikke hatt funksjonell tv, internett har vært ustabilt….men nå ser det ut til å ordne seg. Gubben må legge opp noen nye kabler så skal det bli i orden. Men det er nok litt mye med 5 tv apparater i ett lite hus :oops:

Jeg koser meg inne i dag også!! I går var ikke formen på topp, men jeg sovnet kl 22 i går kveld og sov kjempegodt helt til i dag :razz: Deilig med en god natt søvn, å døgne var ikke noe for meg :roll:

Kaldt er det ute, så jeg fyrer med ved. Armen er selvsagt vond igjen etter vedsjauinga på tirsdag, men det går nå over. Nå står jeg på venteliste på ortopedisk avd. ved legevakten i Oslo……men de er kjent for å ha flere års ventetid *sukk*

Bruno er heller ikke glad i kulda, han koser seg foran ovnen og synes det er mer enn nok med en tur rundt kvartalet når det er så kaldt som nå.

I dag blir det grønnsaksuppe til middag, ingen planer eller noen som skal noe i efta…..deilig :!:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

38 åringer skal ikke «døgne»

januar 18th, 2012

Men om 1 time så har jeg vært våken i 24 timer. Selv etter noen timers arbeid ute i 14 minus så er ikke kroppen min i sovemodus :???: Men nå har jeg drukket en kopp kakao og håper snart Ole kommer på besøk :!:

Men det er ikke det verste som kan skje!! Jeg får innvilge meg en hviledag i morgen, men slett ikke en eneste dupp…..nå må jeg få igang søvnen litt skikkelig her. Har tullet i hele år…så langt som det har vært *flirer*

Koselig å kikke innom her å lese noen varmende ord, snille dere der ute er ♥

Nå skal jeg krype inntil gubben og tenke på alt det fine jeg faktisk har rundt meg i hverdagen, for jeg er jo heldig….ingen tvil om det:!:

Natta folkens, håper dere sover godt alle sammen :grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Joda, det går bra :)

januar 17th, 2012

Må jo bare oppklare her at det går bra med Elisabeth :lol: Men hver og en operasjon tar litt krefter av henne og setter henne ennå litt tilbake. MEN hør nå bare her, nå klarer hun å lese flere sider i en bok….noe som hun ikke har klart på nesten 1 år :!: Utrolig hvordan ting gleder en, selv om det igrunnen bare er en filleting for de fleste ;-)

Det verste for Elisabeth er faktisk det å ha vikarer på skolen. Det skulle hun ha i dag, de 2 første timene. Så sitter hun å venter i 55 min før det kommer noen. Når det først kommer noen, så er den en ung gutt med råååsa øredobber….hehehe. Han var blondie tvers igjennom og Elisabeth sms`et meg om at hun nå iallefall følte mestring, for hun kunne mere enn denne gutten :lol: Dette er ting som sliter Elisabeth helt ut, hun bruker all energien sin på ting som ikke blir som planlagte. Men dette er et problem for henne alltid, derfor drømmer vi om en forutsigbar skolehverdag!!

Det er ikke jeg som skal operere armen min, desvverre….for det kunne snart vært på sin plass kjenner jeg. Men det er Elisabeth som legges inn på SSE igjen. Så lenge hennes epilepsi er såpass ustabil, så er det innleggelser der hver 3 måned. Litt slitsomt, men vi skal klare det også vi ;-)

Men nå, skal jeg ta en kaffekopp og puste litt i bakken. Til uka så skal jeg endelig få være litt sosial igjen, bare meg og gode veninner….gleder meg til det :!:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Januar 2012

januar 16th, 2012

Denne måneden er en av de travleste jeg har hatt på lenge!!! MYE vi skulle gjort som vi ikke rekker, men vi kommer vel i mål……en eller annen gang  håper jeg :shock: Denne helgen har vi bare holdt på med Riks Tv pakka som vi bestilte, noe som ikke funka og vi sender alt sammen i retur :!: Vi har tv på flere rom og skulle vi hatt Riks Tv måtte nye ledninger blitt lagt opp alle steder *urk*

Men nok om det ;-) Denne måneden blir det også 2 sykehusinnleggelser, noe som i seg selv er mere enn nok!!!!! Tannlegetimer og legetimer, masse møter i forbindelse med Elisabeth og skolegangen :roll: Kan jo heller ikke glemme at Camilla feiret sin 18års dag heller, ikke bare bare å bli myndig skal jeg si dere :razz:  Poden skal i kveld på ny trening med Ham-Kam gutta og i morgen må vi hente ved oppe hos svigerforeldrene. Da må jeg være med, siden gubben har en vond rygg.

Jeg skal også ha nye møter ang omsorgslønna, så jada…..januar har vel aldri vært så travel for oss tror jeg :???:

Julegardinene henger fremdeles oppe på kjøkkenet. Det skal jeg ta å gjøre noe med i dag…..tror jeg. Fikk nettopp en sms av snuppa som allerede er sliten, så hun skal vel hentes om ikke så lenge tipper jeg.

Ønsker dere en god uke der ute :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer