Følg gjerne med…

februar 25th, 2012

www.efit.blogg.no siden jeg kjører Efit en dag senere enn alle andre ;-) Kommer et innlegg her også snart, har en del bilder jeg skal få ut!!

Ha nå en fin lørdag dere som kikker innom her!!

Kategorier: Efit | 2 kommentarer

Kaffe americano

februar 16th, 2012

fra Dolce Guesto maskina vår er god altså! Vi har prøvd samtlige typer, men denne er så absolutt en favoritt, deilig ettermiddagskos ;-)

Trakterkaffe er for «gamliser» altså :lol:

Fikk jo nusselig besøk i dag, rakk da såklart å knipse litt ;-) Rutinen er å samle alle kjøleskapmagnetene opp i soffan sammen med en bok, så skal vi sitte der å kose oss. Hun er glad i soffarace, men hun har kontroll…..mens jeg har småinfarkt i hjertet mitt :roll: Løper etter å passer på så hun ikke skal ramle helt ned på gulvet, sikkert slått seg noe helt forferdelig om jeg ikke hadde passet på. En smule overnervøst kanskje….men sånn er nå jeg da :oops:

Nydeligheta selv ♥

Ble ikke så mye vi fikk tid til i dag, men vi leste bok og måtte jo telle alle klossene på den ene siden…..1, 2, 3…spennende da gitt :cool: Vi lager også duplotog, men da må vi synge «nede på stasjonen tidlig en morgen o.s.v» Da stråler hun og prøver å synge med. Søtsnuppa ♥

Søte jenter ♥

Elisabeth har bedre dager nå som vi har kortet ned dagene på skolen med en time og en halv fri dag i uka. Det går i smertestillende, men ikke den mengden som før. Det er godt :!:

Vi starter vinterferien med et brak :shock: Elisabeth skal bort i morgen, Martin skal ha filmkveld med en gjeng her i morgen  og Camilla skal ha fest i kjelleren i morgen. Mandag skal jeg ha jentegjengen her på mat og maregnskake, så vi mangler ikke på fritidsysler iallefall.

Men håper på en lat morgen eller to i løpet av vinterferien:!:

I morgen har jeg 1 time alene hjemme, den timen skal tilbringes på soffa`n med boka mi….så er det fullt hus og stormende jubel hele neste uke tenker jeg :grin:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Plutselig

februar 16th, 2012

får jeg besøk av denne søte lille snuppa i dag også ♥ Men hun kommer ikke riktig ennå, men gleder meg til hun dukker opp i dag også jeg!! Tror alle i huset er småforelsket i denne frøkna jeg, men er det så rart da :?:

Så da fikk jeg unna masse husarbeid, slik at jeg bare kan kose meg med lillemor når hun kommer.

Bruno og jeg har gått lang tur i dag, deilig med såpass mildt vær. Måtte nå dette vare lenge og vel!! Kan ikke fordra vinter og kulde, mulig jeg har nevnt det her før :oops:

I går var det full rulle på ettermiddagen, men i dag er det kun trening på poden kl 16. Litt deilig med roligere ettermiddager, skal se om vi ikke får tatt ukeshandlingen. Det MÅ vi fortsette med, for det sparer vi jammen penger på altså :!:

I går når vi hentet Martin på speideren så knipset jeg jo litt :shock:

Det er ikke det samme å knipse bilder her i byen sammenlignet med Barcelona :roll: Men litt morro er det jo. Men jeg lurer på om jeg er født i feil land, tror nok jeg skulle bodd i en liten by i Spania…..mannen skulle fikse alt det ledningskaoset som henger og slenger i BCN (noe han alltid kommenterer når vi rusler i smågatene), poden skulle spilt på FCB yngre og jentene skulle rusle rundt å sikle på de spanske guttene…

Snakk om å spore av a…….:?: :lol:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Noen blinkskudd!

februar 15th, 2012

Knipset flere hundre bilder i dag, men ble ikke så mange «knallerter» synes jeg. Men noen ble jo herlige da :!:

Lille vennen som jeg får låne litt i ny og ne. Nydelig er hun, både utseende og humørmessig :!: Har fått tillatelse av mamma`n til å legge ut bilder her, så noen blir det. Vet at jeg ville ha elsket å sett bilde av hvordan mine barn hadde hatt det når de var hos sin dagmamma. Har ventet på et surt øyeblikk for å ta bilde, men lurer nå på om det kommer når det gjelder denne frøkna ;-)

Knallbilde av alle 3 egentlig!! Både hund og barn er litt tryggere på hverandre nå…..men Bruno er litt hyper da. Lar ikke de to være sammen alene et øyeblikk….selv om det sikkert går bra ;-)

Nå er det kaffe og kake som Elisabeth har laget på skolen i dag. Snart er det henting av speiderbarn, kveldsmat, skifting på senger og pakking av tøy som skal leveres i morgen.

Nyt resten av dagen, er lillelørdag jo :cool:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Vårstemning!

februar 15th, 2012

I natt har det blåst fra øst og vest, men jammen kos sola og varmegradene på formiddagen:mrgreen: Blåste litt , men det var nydelig vær og være ute i!! Lille mimibesøket mitt elsker å være ute, så vi koste oss i nesten 2 timer før det var tid for duppen.

Det ble funnet frem både sleiver og plastikk bokser….hva mer trenger man for å ha det gøy?

Nydelige tulla ♥ Vottene satt på en liten stund, men det ga vi fort opp!! Ikke var hun kald heller, bortsett fra da hun snublet og fikk snø på hendene. Da hørte jeg for første gang litt surving ;-)

Men travelt opptatt var hun, mens jeg måkte snøen av plattingen og knipset alt jeg kom over. Camillas lånekamera fra skolen er sååå morrro å ta bilder med, gjett om jeg storkoser meg ;-)

Man blir sliten etter masse frisk luft og mat, så da er det godt med en dupp. Litt mindre klær på seg i dag, men siden det begynte å blåse sånn igjen, så pakket jeg henne godt inn.

Når hun sover så rydder jeg opp, tar en kaffe og kose meg her.

 

Skoene får tørke seg mens snuppa sover, hvem vet….kanskje det blir nok en tur ut i dag !!

Nok en møte i dag, så jeg må forberede meg litt og notere litt. Travelt i dag, Martin skal på trening halv 4, vi på møte 4 og deretter skal Martin på speideren kl 18. Innimellom der må det bli middag også ;-)

 Går litt bedre med Bruno og minisnuppa nå :razz: Bruno er ikke riktig så ivrig og lille vennen begynner nok å forstå at han ikke er riktig så farlig. Men vi tar det pent og lar de få tid på seg begge to ♥ Men i dag så ble Bruno matet med snø av lille snuppa, bikkja fornøyd og snuppa lo :lol:

Nå er det blå himmel igjen. Kom noen skyer, men borte ble de…..tenk….snart kan vi tørke klær ute, glær meg :!:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Per`s Hotel på Gol

februar 14th, 2012

I dag kom min kjære hjem med gave fra sjefen sin!! Han har jobbet for han i 6 år og snill som han er, så har han booket en weekend for oss alle sammen på Gol. Stort og flott 5 manns rom med halvpensjon, vi ble nesten rørt her … :!: Han vet jo godt hvor mye vi har hatt her i med Elisabeth, sykehusbesøk og operasjoner…..så nå ønsket han oss en avslappede helg ♥ Da er det meste inkludert, frokost og middag begge dagene…så det koster oss kun bensinpenger og eventuell lunsj.

Bak dette arket stod personlig skrevet og det varmet kalde februarhjerter altså ♥ Selv om det da er 3 uker før konfirmasjon, så er jeg sikker på at vi kommer til å trenge noen avslappende dager sammen.

Saken er bare lille Bruno, vi får se om vi finner noen som vil passe han eller undersøke om en god kennel. Kose oss skal vi iallefall :cool:

Vi har jo vært der for 3-4 år siden, men det endte jo ikke så veldig bra. Da hadde vi kun 1 natt der og Martin skallet i en jerndør, så vi måtte kjøre en halv time til Hemsedal og legevakt slik at han ble lappet sammen. Han fikk hjernrystelse og et saftig kutt med mange sting i panna. MEN denne gangen så skal det bare bli kooos ♥

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Valentine….?

februar 14th, 2012

I dag er det jo den berømte Valentine dagen. Noe jeg synes er noe fjas egentlig, men samtidig så kan man kanskje trenge et spark bak tl å vise sin kjærlighet :?: Vi gjør nå aldri noe spesielt ut av denne dagen, men i dag hadde jeg kjøpt små sjokoladehjerter til både barn og mann…..med søte tekster på ;-)

Ellers gikk dagen i dag fort. Jeg hadde minibesøk i dag også, kos som bare det :smile: Vi var ute i over en time, så vi var alle fornøyde når vi kom inn. Da var det formiddagsmat og litt kos.

Jeg føler meg priviligert som får lov å ha slikt besøk, det er jo faktisk det mest dyrbare man leverer ifra seg!! Men i kroken kan man være trygg, her passer jeg på de «lånte» barna nesten bedre enn sine egne…hehehe.  Misforstå meg rett!!

Ser ikke bort ifra at det blir en fotobok til denne frøkna etter endt «opphold» her, det setter de som regel pris på :lol:

Utpå dagen ble minifrøkna så trøtt at hun fikk en dupp til. Håper virkelig ikke den ødelegger for nattesøvnen hennes :!: Jeg tok vogna inn, «pakket henne opp» og småsnakket til henne…..men hun sov hardt stakkar.

Lille vennen ble hentet og da var det middag. Kylling og ris i dag :razz: Enkelt og greit!! Så var det maxitur for Elisabeth og noen veninner. Vi kjørte selvsagt, den delen vi som regel alltid vinner det….men t.o.m det tar slutt en dag :roll:

Når vi først var ute, så er det kos med litt levende lys ute også. Selv om det «piss»regner….

Nå skal jeg faktisk pakke ned varme klær/tepper/sko som er for smått og sende det med gubben til Lillehammer på torsdag. Det er nemlig en gruppe på Facebook dere burde kikke innom: Varme små hjerter

Så det føles godt å sende avgårde litt som kan hjelpe andre :!: Skal ikke legge ut så mye om det her, men oppfordrer dere til å kikke innom gruppen på FB.

Nå er det en kaffekopp med min kjære, nyt resten av dagen dere få der ute :cool: Ikke så mange som har tilgang her, men dette er nesten som en dagbok for meg selv og bildene er jo minner for livet!!

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer