Da setter vi snuten

mars 31st, 2012

mot Trondheim om ikke så altfor lenge. Min kjære kjører avisen først, men jeg sto opp samtidig….trenger jo ikke all denne søvnen jeg ;-) Skal koke med oss litt kaffe, snuppa skal få ta med pute og dyne i bilen….så vi skal ta dette som en tur. Ikke noe kirurgi denne gangen, bare justering av shunten.

Håper bilturen går greit. Jeg som kjører, slik at gubben kan duppe litt. Trenger mer søvn han enn meg. Er sikkert ikke alene på veiene i dag, men påsketuristene er vel ikke ute sååå tidlig :roll:

Har jeg fått 4-5 timer søvn, så er jeg fornøyd. Kan da ikke sove bort livet….

Se på det søte fjeset, hvem skulle vel tro dette var meg :lol:

Men nuh, skal  jeg smøre litt frokost å ta med, koke kaffe og vekke lillemor. Kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til jeg sitter i soffan igjen ;-) Husk Earth Hour i dag da folkens, jeg har funnet frem masse telysestaker som de kan tenne her i kveld. Snilleste mamsen stiller jo opp som barnepike igjen, hun har virkelig fått kjørt seg som Bestemor i disse årene vi har vært ut og inn av sykehuset.

Så nok en gang mamsen, TAKK for hjelpen og vit at det gjør alt mye lettere for oss!!! Nå skal vi ikke inn på sykehus igjen før 30 april, da er det SSE.

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Jeg skryter

mars 30th, 2012

litt av meg selv nå altså :cool: Har holdt på med vaskebøtta i over 3 timer, kasta ut alle tepper og fått unna all skitt!! Så nå er det skinnende rene gulv, støvfritt og bittelitt påskepynta. Pynter aldri så mye til påsken, men litt ble det nå.

Sola skinner og det er godt å ha vaskinga unnagjort. I morgen så skal vi til Trondheim og StOlav for å justere shunten og snakke litt med nevrokirurgen. Vi reiser i natt og snilleste mamman min stepper inn her i kroken. Poden skal spille kamp, så hun kjører og lufter bikkja. Camilla skal på sykehuset for å besøke ei veninne som har fått baby.

Vi er nok ikke alene langs veien i morgen, men vi får håpe de andre også kjører pent :!: Må nok ta på oss litt andre klær enn hva vi har brukt i det siste også, siden det er vinter i Trondheim og det har jo ikke vi hatt på en stund nå «bank i bordet» Meldt litt kaldere her fremover også nå…..men sol blir det ser det ut til :cool:

Påskekjerringa mi, selvlagd faktisk. Ikke så veldig pen, men jeg er litt glad i denne dama her :oops:

Fine lysfatet mitt sprakk skikkelig her en dag, kjempetrist for det var jeg glad i. Ikke samme «svung» med dette her, men nå er det vel snart slutt på levende lys perioden. Snart er det mygglys på verandaen som gjelder….gleder meg!!

Sprakk tvers igjennom faktisk, synd :cry:

Denne elsker jeg :!: Fikk den av ei herlig veninne som har fantastisk god smak når det gjelder interiør og slike ting. Ikke påske uten denne ♥

Må jo bevise at det er så rent her, ikke hver helg det blir tatt så nøye. Men nå ble skapdører og sokler vasket. Ikke rart jeg må skryte litt siden det skjer så sjelden :oops:

Vi var jo på sykehuset på samme tid i fjor, men da var det operasjon. Da vi kom hjem da hadde jeg fått nye påskeputer, kjempefine …men jeg hentet begge trekkene i kjelleren…..men den ene er borte vekk :?: Blitt for mye husarbeid nå tro :lol:

Bruno har blitt litt forsømt i dag. Ikke noe skikkelig tur i dag, men vi får ta det i kveld. Han er redd for støvsugeren, moppen og strykebrettet…..men i dag så skalv han ikke faktisk, så kanskje jeg må fortsette å gjøre slikt hver fredag slik han venner seg til det. Eller burde jeg kanskje støtte den søte lille gutten, med å ikke gjøre slikt :mrgreen:

En ting som var bra i dag, var at SSE viste forståelse for at mai måned var travel for oss. Så da gjør de et unntak og tar oss i mot den 30 april og kobler henne rett på Telemetri når vi kommer. Så får vi reise hjem 1 mai :lol: Planen var å legge henne inn den 14 mai, dagen etter konfirmasjonen.

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

FOR en uke….

mars 29th, 2012

….men nå nærmer den seg slutt, nesten :roll: Har vært ufattelig mye å ta tak i når det gjelder skolesituasjonen til Elisabeth. Ikke minst alt det andre rundt henne som må på plass, og det gjør seg ikke selv iallefall !! Jeg har hatt fantastisk mange telefonsamtaler og mye har jeg lykkes med, mens andre ting ikke er i boks…..ennå. Men man kan ikke gi seg før hverdagen fungerer greit, det er minstekravet :!:

Martin skal spille kamp på lørdag, men snille Mommo hjelper til med å kjøre han ned og hente han etter kampen. Synd vi ikke får sett den, men det kommer flere kamper….mange flere ;-) Søndag skal han være ballgutt for Ham-Kam og det blir stas, det skal vi få med oss iallefall. Flinke fotballpoden vår!!

I morgen er det fredag og vaskefilla må frem igjen. Herlig med solskinn, men det er jo sååå mye støv og grus ute, at det er et grått lag inne….føles iallefall slik! I skrivende stund så kostes skolen, det bråker og durer…..fint det, sånn rundt midnatt :???:

Lørdag morgen kl 05 reiser vi til Trondheim for å få justert shunten til Elisabeth. Det tar 5 min å få det gjort, men minst 12 timer i bilen. Hun håper selvsagt på at Malimor er ledig slik at de får hilst på hverandre og kanskje vært sammen en stor time. Vi er jo nødt til å ta en liten pause før vi vender snuten hjemover igjen, men utpå lørdagskvelden så er vi på plass i kroken igjen håper jeg ;-)

Dette er ventilen på Elisabeths shunt. Det er denne som skal justeres og de bruker bare en liten håndholdt kontroll med magnet som de holder på utsiden av hodet hennes, samtidig som de skrur på den slik at det renner passe mye hjernevæske. Tar bare få minutter, men vi har jo selv valgt å bytte sykehus så da må vi tåle en slik tur i ny og ne. Men denne gangen fikk i først beskjed om at det var OK, men så kom kontrabeskjeden i dag.

Men vi må gjøre det beste ut av det, slik som jeg gjør nå…..ved å sitte oppe altfor lenge  :oops:

Det bl rene juleaften i dag når min kjære kom hjem fra jobben. Han hadde nemlig svippet innom foreldrene sine og min flinke svigemor hadde strikket masse (!) fint til ungene :razz:

Se bare her:

Votter, fingervanter, sokker og stilige skjerf…..1000 takk kjære deg :!:

Nydelige farger på de artige skjerfene jentene fikk :cool:

Da er klokken altfor mye, så jeg får se om jeg kommer meg i seng snart! Godt med litt tid for seg selv, ikke ofte det blir det faktisk….selv om jeg er hjemmeværende.

God natt alle der ute, drøm søtt :lol:

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Herlig å våkne til sol!!

mars 29th, 2012

Nok en dag med solskinn, litt kaldere….men er jeg flink til å få unna alle gjøremålene mine, så kanskje det blir en liten time i solveggen :?: Er i full gang med frokosten iallefall:

Orker ikke mat med en gang, men litt druer og nypresset appelsinjuice er ikke dumt :razz: Men desverre så må det slikt til også:

MEN over til noe positivt, i går var vi oppe i lokalene for å sjekke hvor mye duker vi må kjøpe. Snart kofirmasjon vet dere. Tok et par bilder, men i tillegg til det dere ser her så er det flere rom. Et rom med en hjørnesoffa, slik at noen av ungdommene kan skravle litt i fred om de vil. Det er et rom med en seng, slik at Elisabeth kan hvile seg litt….for det blir nok en tøff dag i forhold til hodepinen hennes. Men en løsning er det jo alltids :grin:

Her skal det bespises. Vi lager nok en «T» slik at alle sitter sammen og kan se hverandre :cool: En flott lokale med ALT vi trenger!!! Det en pensjonert barnehagetante som har hatt alle ungene våre som låste oss inn der i går. Det skal jo være e konfirmasjon der dagen før, så vi kommer til å få det forferdelig travelt……men det er vi innstilt på ;-) Da tok denne søteste dama rundt meg og sa at jeg var den mest positive mamman hun hadde hatt med å gjøre i sin karriere som bhg tante. Det er slikt som varmer det ♥  Men vi MÅ jo være positive, da blir jo hverdagen mye lettere :!:

Ser det ikke koselig ut??? Det er stoooor veranda, peis og alt man kan drømme om!! Heldige er vi også som har min herlige veninne om skal hjelpe oss på selve dagen ♥

Men NUH…..må jeg vaske klær, handle litt, støvsuge, lage bursdagskort og hjelpe lille gubbelubben min ♥ I kveld skal vi på bursdag, mens poden må på trening.

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Overdose

mars 28th, 2012

med C vitaminer håper jeg skal gi meg masse energi til denne dagen :mrgreen: Har spist en appelsin og nå har jeg presset 2 store, saftige appelsiner og skal ta en real morgendrink :lol:

Smaker alldeles nydelig og det er nesten (bare nesten) så jeg føler energien kommer strømmende…..hehehe!!!

Nå skal jeg hoppe i dusjen, gå tur med Bruno, reise til Elverum for å hente et hjelpemiddel til snuppa, innom sykehuset i 11rum før det er rett hjem på møte på skolen. Så er det å sluke en middag før det er litt kjøring av barn som skal hit og dit!!

Må bare skryte litt av gårsdagens middag :oops: Jeg lagde potetmos fra bunnen av, med poteter, litt grønnsaker, melk, krydder o.sv. Alle likte det veldig godt og det var ikke igjen noenting faktisk. Verken fiskepinner eller mos……»stolt»


Ikke rart man trenger en skål :cool:

Ser nesten ut som at sola har planer om å forlate oss, men det er greit!! Vi har jo hatt en ubeskrivelig varm og flott mars måned!! Snøen er så godt som forsvunnet og vi har INGEN planer om å lete etter den i påsken heller ;-)

Ha en fin dag der ute!!!!

Nå er passordet for å komme inn her fjernet og jeg håper dere kan legge igjen en kommentar dere som er innom. Kun et prøveprosjekt dette med åpen blogg :roll:

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Sommer i mars!

mars 27th, 2012

I skrivende stund er det 18 varmegrader ute, på skyggesiden :grin: Synker nok fort nå altså, men å ha slike temperaturer i mars er nå bare herlig da!!! Bare det ikke går av sommervær «konto`n» :!:

Fineste poden vår :cool:

ALT blir jo lettere med solskinn, ingen tvil om det altså!! Gresset begynner å bli grønt og det spirer såvidt både her og der :smile:

Fikk en koselig påskepyntet blomst av min kjære mor i går og det er jo bare dager igjen til påsken er her :!: Skal bli godt med avslapping, men samtidig så skal vi bake litt og fortsette konfirmasjons forberedelsene. I morgen skal vi opp å kikke på lokalene igjen. Skal ta med kameraet, slik at jeg kan «pynte» litt i hodet.

Dagen før er lokalet utleid til sene kvelden, så vi få det travelt!!! Men vi er så heldig at vi skal få hjelpe av godeste Anne Lene, min veninne og Elisabeths støttekontakt ❤

I kveld skal vi planlegge litt. I morgen kl 15:15 har vi møte på skolen og vi har en del vi må ta opp. Best å notere seg tingene slik at vi får frem det vi må. Det er alltids forbedringspotensiale både på skolen og hos andre instanser :lol:

Jeg har brukt hele dagen faktisk på å ta telefoner både hit og dit!! Det skal være sikkert å visst at det å ha et kroniskt sykt barn er en heldtidsjobb :!:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Nattesøvn og meg er ikke en god match!!

mars 27th, 2012

Har såvidt duppet av kanskje en halvtimes tid til nå og da sto jeg likesågodt opp :???: Godeste gubben snorker så det nesten ikke er til å tro, men jeg har jo ikke hjerte til å vekke han heller da. Han trenger søvnen sin stakkar ♥ Da er det bedre at jeg er trøttis, trenger ikke riktig så mye søvn jeg….heldigvis!! Men satser på en time eller to før morgenkvisten setter inn.

Det skal nå sies at det ansiktet i den senga der er meg, liten og søt

Men den som sover synder ikke :mrgreen: Kunne vært verre ting som skjedde!!!

Jeg tenker på denne skolesituasjonen til Elisabeth og ergrer med lilla, skal bli godt når møte er overstått på onsdag!! Jeg er så sinna for at de ikke klarer å få ting litt mer på stell der. Mener selv at vi ikke forlanger stort, men vi får å se!!!

Ikke hjelper det på Elisabeths form heller!! Skummelt med denne hevelsen i hjernen, men vi stoler faktisk på nevrokirurgene i Trheim og det føles godt!!! MEN jeg skulle så gjerne tatt hennes plager, mitt største ønske for Elisabeth er at hun kan få noen smertefrie år…..iallefall måneder!!!

Men nok surving, dette går nok bra….vi gir oss ikke og kan ikke annet enn å holde motet oppe :!:

Men sånn kl 04:10 så er man kanskje litt unødvendig sutrete, så jeg skal slutte nuh !!!

Håper dere sover godt alle der ute, nattaklem :lol:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer