Justin Bieber i Oslo

mai 31st, 2012

I går tok jeg motet til meg og sa ja til å følge Elisabeth & hennes veninne til Oslo. Dit kom jo selveste Justin B og jeg skjønner jo at det var stas for de :!: Vi har jo gjort det samme for Camilla, da hun var på samme alder…..så da var det bare å stille opp igjen. De fikk ikke dra alene, så eneste muligheten var om jeg ble med. Vi tok 13 toget herfra og ankom Oslo litt før kl 15. Toget var smekkfullt, men vi fikk gode plasser ;-)

Jentene kom jo rett fra skolen, så jeg hadde laget salat som vi spiste på vei innover. Glade og forventningsfulle jenter.

Med en gang vi kom ut av jernbanen, så møtte vi folkemasser siden det var planlagt en pressekonferanse inne på Østbanehallen. Noe som vi litt senere fikk vite at ble avlyst. Med de rakk å føle på hysteriet allerede der, hvor jenter løp rundt og hyylte :lol: Mens der inne…vare det ingen Justin i det hele tatt…hehehe

Været var med oss, helt til kvelden….da ble det surt og kaldt. Litt regn også…. Men denne konserten skulle jo starte kl 16 og slutte 18. Men da vi kom frem fikk vi det glade budskap om at det var utsatt til kl 21:30.

Greit med masse politi alle steder!!

Søteste Karoline ved stortinget :cool:

Jada,jeg var nok litt hønemor i går. Det var store folkemengder og jeg ville ha kontroll på jentene :oops:

Vi satte oss ned rett ved operaen og tok et glass drikke før vi skulle bevege oss mot operaen.

Litt kortspill for å få tiden til å gå. Men da har vi vært på fridays også….en heller dyr fornøyelse :shock:

Her går det opp for tusenvis av elleville fans at man faktisk måtte ha billett :!: Elendig informasjon og her var det mye gråtende ungdom. Men vi fant oss en god plass likevel og fikk både sett og hørt han.

Vi var vitner til at unger løøp over vegen der bilene kjørte fort. Bare flaks at alt gikk bra altså!!!

Jentene ble skuffet med en gang de skjønte de ikke kom på Operataket, men jeg synes det var hel ok :grin:

Vi venter og venter…………

Nuh…skjer det noe :mrgreen:

Blide jenter som er i ekstase over at de står å faktisk ser og hører selveste idolet Justin ;-)

Elendig bilde, men med voldsomt zooming og klipping fikk  vi et bilde av helten. Tror dette var storskjermen, er ikke sikker faktisk.

På toget igjen og konduktøren meldte over høytalleren at det kunne bli en utfordring med «stillevognene» på toget denne kvelden….hhehe. Mye glade fjortiser ja ;-)

Slitne ble vi alle tre, men det gikk bra og 23:30 var vi hjemme igjen i kroken. En opplevelse de aldri glemmer tror jeg!!

Takk for en fin dag jenter ♥

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Planen var EFIT…

mai 27th, 2012

men sola vant og fikk oppmerksomheten vår i dag ;-) Hadde jo vært en perfekt dag å knipse litt bilder på, men gradestokken har vist høye tall i dag og det ble med ett bilde i dag…

Dette var det bildet jeg fikk tatt, sånn med tanke på Efit. Dette ble en deilig frokost på en varm sommerdag :cool: Rester etter gårsdagens middag, som smakte himmelsk som frokost!

Dette er himmelen som har gjort oss glade de siste dagene :mrgreen: Utrolig herlig vær, man blir glad av sikt!!

En varm liten Bruno får i seg masse væske i varmen. Ikke mange spaserturer det blir på slike dager, men ute er han nesten konstant…..flink til å finne skygge når han blir varm.

Boka som jeg pløyer igjennom i disse dager. Helt grei bok, men ikke noen bok jeg kommer til å huske tror jeg…

De to minste er sååå blide, de skal nemlig avgårde for å kjøpe is :grin:

Ja, det er bare å beklage….ble altså ingen Efit på meg i dag. Kanskje neste gang :?:

Men det kommer snart flere bilder fra Barcelona :!:

Kategorier: Efit | 4 kommentarer

Barcelona fortsetter…

mai 26th, 2012

Når man tar over 1200 bilder på 3 dager, så blir det litt mye å velge mellom…men litt flere bilder må vi dele med dere ;-) Nå er det jo slik at man kan velge om man vil lese her eller ikke, så dermed så kommer det jeg har lyst til å dele……selv om mange synes det kan bli litt mye :lol:

Matmarkedet er en fryd for både øye og gane :!: Et imponerende utvalg både av utseende og smak!!

La Rambla er hovedgaten, som bugner av alle mulige ting som kan kjøpes. Alt ffra blomster til skilpadder og kjeks.

Favorittbutikken snuppa åpnet ikke før 10 *sukk* Men vi fikk lagt igjen en pen sum der inne og jenta ble storfornøyd så klart!

Vi trasket og gikk masse, men vi hadde veldig mange pauser. Man måtte det i den varmen, så det ble mange iskremer og ikke minst kalde drikker :mrgreen:

Gatehjørnet…rett ved «stamstedet» vårt :cool:

Barcelna har sååå mange flotte bygg, den blå himmelen setter bare prikken over «i» en :cool:

Kjæreste gubben min fikk virkelig slappet av i sola :cool: Godt det, når man har 2 jobber i en ellers travel hverdag!!

Man får litt ekstra krefter av sol og bading altså ;-)

Kan ikke si annet enn at svømmebassenget på taket ble godt brukt :!:

Plutselig var vi kommet i Cupcakeheaven :cool:

Kan ikke nekte for at de så deilige ut. Bare Elisabeth som kjøpte seg en og den var visst så absolutt verdt sine penger ;-)

Har flere bilder å by på, men ikke i kveld. Været er jo sååå nydelig her, sommer de luxe og det skal være i noen dager til. Herlig :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Barcelona

mai 25th, 2012

Det ble  litt komplikasjoner, med bil som streiket midt i rushtrafikken i Oslo….da vi var på vei til flyplassen. MEN vi kom oss avgårde og bestemte oss for at dette SKULLE bli en koselig tur :!: Turen var tross alt en gave og da må man kooose seg!!

Klare for tur etter litt ekstra styr, men fotografen holdt ut hele flyreisen….mens vi «gamlingene» prøvde å duppe litt ;-) Blir mange fine (?) bilder av slikt :!:

Vi sitter på en liten kafe og spiser kveldsmat, klokken er snart 01 og Elisabeth begynner å bli sliten. Men det var koselig å rusle litt i de mørke, varme og koselige La Rambla. Vi har aldri vært ute så sent på slike turer, men denne gangen måtte vi ha oss litt mat….

Men så var det å komme seg til Hotellet. Det lå 2 minutter unna selveste «hovedgaten» La Rambla.

Koselige Barcelona, men når klokken er over 01….så tuslet vi inn for å finne en god seng. Det var det jammen også, kjempegode senger der og vi fikk et koselig rom!!

Både pappsen og Elisabeth sov godt, jeg koste meg med en god bok… men sov ikke stort. Men slik er jeg som regel når vi er på tur. Men jeg klarer meg godt tross lite søvn, er flink til å slappe av selv om jeg ikke sover.

Morningen kom og vi gjorde oss klare for å komme oss ut, frokosten må inntas på en av våre «stamfrokostkafeer».

På vei ut av Hotellet…. mat skal inntas, snuppa skal shoppe :cool:

Men snuppa shopper fikk jeg bære speilreflekse hennes…..morro :!:

Her var det masse deilige kaker å velge mellom. Men de fant noen riktig snaddermat til formiddagskaffen hennes mor….herlig!!!

 Mere bilder kommer senere, kvelden her nå;-)

Poden kom lykkelig, hes, sliten og blakk hjem fra leirskole i kveld. Vi fikk høre om alle hans fine opplevelser og vi koste oss ute med maten i finværet. Selvsagt ble det Raclette til middag og Martin fikk jo et litt «styla» og nesten nytt rom når han kom hjem. Det fikk jentene også etter leirskoleturene sine, så ingen forskjellsbehandling her :mrgreen:

Det var et lite glimt av gutterommet. Skal komme tilbake med flere…..senere!!

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Travel dag, like greit det :)

mai 20th, 2012

Dagen i dag gikk så fort som jeg ønsket faktisk ;-) Jeg malte litt på en hylle slik at det blir noe «nytt» på poden når han kommer hjem fra leirskolen på fredag.  Viktig at han, som jentene, fikk nyshina rom med en touch av noe nytt. Elsker gjenbrukshallen i byen vår :!:

Så skulle jeg og Elisabeth på Ballettforestilling og det var virkelig morro. Ballett er ikke som det høres ut som, det er masse dans og artige «moves» av både jenter og gutter. RÅflinke var de og takk for at vi fikk være med på den Heddamor :cool:

Måtte inn på det nyvaskede rommet til snuppaog låne kameraet i kveld….hun er jenta som som liker stil og ryddige rom :!:

Måtte bare vise frem podens pakkehaug, i morgen forlater han oss og får ei artig uke på leirskole :mrgreen: Han har vokst masse på et år, på samme tid i fjor tror jeg faktisk ikke han hadde gledet seg. Men i dag gleder han seg masse, gromgutten vår ♥

God tur til alle 6 klassinger som skal på leirsole, detta blir morro :!:

 

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Hmrf….

mai 19th, 2012

Snart ser alt så meget bedre ut, snart er vi under den spanske solen og nyter livet i barcelona ♥

Men først kommer mandagen og da må jeg ta x antall sure telefoner :???: Vi hadde egentlig et stort tverrfaglig møte med mange instanser som skulle være nå i denne måneden. Men siden barnelegen til Elisabeth ikke kunne komme, så avlyste de møte….. Noe sm betyr at jeg må ringe rundt og få den informasjonen vi trenger selv. Sånt er så tungt, kjenner klumpen i halsen allerede ….er sååå lei sånne telefoner :!:  Det tar på å måtte ta tak i alt selv, det er et stort puslespill som skal legges riktig rundt Elisabeth….iallefall må vi prøve å få lagt de riktig. Perfeksjonisme er vi ikke ute etter!!

Men… sånn er mammajobben :!: Den burde ikke være slik, jeg skulle ønske jeg kunne klage over trassige unger og slike «hverdagsproblemer» som er en smule enklere!!

 Gleder meg bare til mandagen er over, DA skal jeg glede meg til Barcelona sammen med den fine konfirmanten vår ♥

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Gratulerer med dagen :)

mai 18th, 2012

GRATULERER MED DAGEN MARTIN ♥

Gaven er overbragt, bollen er spist,sangen er sunget og nuh på støvleshopping :cool:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer