Beskyttet: Koselig kveld !

juni 30th, 2012

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Vg Lista

juni 30th, 2012

I dag tok vi med oss ungene til Oslo for å se på Vg lista ;-) Det første vi møter er en folkemengde utenfor Grand Hotel og bare etter noen minutters venting kommer jammen Rihanna ut :cool: Jentene og poden jublet og knipset i vei, bra start på dagen. Jentene brukte opp iphonene sine rimelig fort, så de var strømløse og litt til ganske fort ;-)

Jeg hadde glemt å lade kameraet, men minner har vi…og koselig hadde vi det alle sammen. Været var elendig før vi ankom Oslo, men regnet kom ikke før vi var på vei til bilen, bra timing :cool: Masse bra artister og ikke minst stemningen, morro for oss gamlinger også. Vi koste oss meg god mat og hadde en aldri så liten feriedag.

Tok en del bilder med mobilen, men de får komme i morgen :!: Klokken er i skrivende stund 3:30 og vi brukte faktisk 3,5 timer på vei hjem!!! Kø de luxe, men der var det liv likevel. Mange hadde vinduene oppe og vi snakket med flere i køene. Ikke alle som står i kø i en og en halv time og er i så godt humør!! Men alle sovnet bare køen løsnet, bortsett fra meg da, greit at sjåføren holder seg våken liksom :smile:

Nå er alle godt plantet i sengene sine, bortsett fra lille gubbisen som måtte reise rett på avisjobben når vi kom hjem. Men i morgen så får han sovemorgen :cool:¨

Nei, nuh…skal Lenamor finne senga …. kikk innom for bilder i morgen :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Beskyttet: Taco & Jordbær

juni 29th, 2012

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Beskyttet: Endelig!

juni 28th, 2012

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

Kategorier: Hverdagene | Skriv inn passordet ditt for å se kommentarer.

Den dumme klumpen i hodet

juni 27th, 2012

I april 2006 fikk vi besøk av Barnetimen for de minste, hvor Elisabeth ble intervjuet om hennes sykdom. Hennes veninne er også med på klippet. Den gang var det en bamse som barneombudet sendte rundt, en bamse som skulle reise rundt å sjekke om barn hadde det bra…..barn i alle situasjoner. Så bamsen Trygve kom og dette var et artig klipp å finne igjen :cool:

http://www.maelca.com/elisabeths%20kamp/barnetimen.htm

Følg linken, så tror jeg dere får spilt av snutten. Hun er med i begynnelsen av klippet.

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Låste innlegg

juni 26th, 2012

Nå i 2-3 uker kommer det til å bli noen låste innlegg. Vi får nemlig besøk snart og skal kose oss masse i 2 uker :cool: Jeg skal også operere armen min om en uke, ganske så nøyaktig faktisk. Så om det kommer så veldig mange innlegg er jeg usikker på, men de som er interessert i passord til de låste innleggene kan sende meg en mail på lenaAmaelca.com.

Kommer nok helt sikkert noen åpne innlegg, men også noen låste ;-)

Har et knippe bilder fra Barcelona som ikke er publisert, men her kommer de på løpende bånd. Sommeren blir ikke den samme uten et besøk i «grombyen» vår, men vi kommer kjære Barcelona….bare ikke ennå  :lol: Men mimre…det hjelper jo på reiselengselen!!

Dette er reinspikka reklame for en fantastisk fotoutstilling som ligger sentralt i Barcelonas sjarmerende smågater. Man kikker såvidt innom og blir slukt inn, for det var vannvittig flotte bilder der  :!: Hadde jeg bare husket navnet nå….:oops:

Jeg burde jo igrunnen bli sponsa av selve byen, ikke mange blogger som har såå mange bilder av Barcelona altså!! Fant disse bildene da jeg ryddet opp på maskina siden jeg måtte restarte hele maskineriet  :lol:

Nuh…ut i solen, ja….solskinn i byen vår i dag :!:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Hurra meg rundt!!

juni 26th, 2012

Nå har vi feiret og feiret og feiret…….men nuh, er det ikke flere bursdagsfester på en stund :!: Både gubben og jeg har jo dager i sommer, men det forbigår i stillhet ;-)

15 åringen med oreokake

Klare for gjester og  vi har faktisk klart å fått ferdig kjøkkengulvet etter vannskaden  :cool: Det er ikke dumt når man skal ha storinnrykk!!

Litt sunne innslag må en ha  ;-)

Når man har både guttebursdag og jentebursdag, så man mixe litt farger da :grin: For det var de innmari opptatt av (!!) ….not!!

Her på Hedmarken er vi så plaget med solskinn (not) at det er vanskelig å få tatt fine bilder. Denne sola ødelegger jo alt liksom (not)  :!:

Litt småslitne foreldre etter all feiring, slik merket man da ikke i de yngre dager….da festet man mere med stil  :lol:

Ungene fikk masse flotte gaver, men denne var nok desidert noe av det kuleste poden fikk!! Så nå kan han sitte med stil, både ute og inne (den tåler vann nemlig, viktig når den norske sommeren herjer)

Litt svinn blir det jo i heimen. Men her fikk jeg fanget et stilig bilde av en skål som var relativt lekk  ;-)

Nuhh…er det latskap resten av kvelden :grin:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer