Dagen da ingenting blir som man tror…..

september 29th, 2012

I dag hadde vi store planer og fikk ikke gjort noe faktisk :roll: Først så skulle vi kikke på Camilla som hadde gradering på Tae kwon do, noe som vi trodde var fort gjort…..men det ble 3 timers venting det :roll: Men vi fikk da sett henne og fikk såvidt tatt bilder.

Hun har ikke vært med så lenge, men fikk da oppgradert seg fra hvitt til gult belte  :cool: Vi tuslet såvidt rundt i byen, men så kjørte vi Elisabeth hjem. Hun blir sliten av slike ting og da har man det best hjemme.

Byen var preget av den rosa sløyfe aksjonen, en viktig sak som alle burde bidre litt til. Mange små dråper kan bli til stor hjelp!!

Når vi kom hjem var det bare å forte å lage seg litt mat. Skulle kjøre min gamle bror på fest, så vi gikk en liten tur med Bruno først. T.o.m det ble litt mer omfattende en hva som er vanlig!!! Vi så at det spruta vann OPP fra asfalten og dte var tydelig store lekkasjer under asfalten. Vi ringte kommunens vakt telefon og han kom raskt til stedet.

Det var store vannmengder det var snakk om, så en del beboere mistet nok vannet sitt. Men vi gjorde vårt og tuslet hjem igjen. Så fikk vi broren min trygt avgårde på fest  ;-) Gubben måtte være med stakkar, for å kjøre i mørket…..det misliker jeg sterkt etter møtet med Bjørnen for en måned siden :!:

Ellers så er poden syk, saft suse forkjøla og litt feber. Jeg har pigg gjerdet i halsen og bare trøtt….så kanskje vi skal si natta ♥

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Diamant guttesykkel

september 29th, 2012

Diamant spectrum guttesykkel med 21 gir selges for 500,-

Kan jo hende at noen der ute er på utkikk etter en ny sykkel til sin pode  :?:

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Litt hekta

september 28th, 2012

Trodde det var litt sånn «fjortis» opplegg, men det er jo morro :cool: Det er jo enkelt og greit, bare legge ut bilder og ha det gøy! Litt artig nå som jeg har bra kamera på mobilen :!:

Så er du på Instagram så følg meg gjerne  ;-) Jeg heter: kroklena

Vil gjerne følge flere, så legg igjen dere instagram om dere har :lol:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Fræddan ♥

september 28th, 2012

Nok en uke er over, du verden som tiden går!

De siste ukene har det vært tidlige starter her i kroken. Har ikke jeg time hos fysio`n så er det Martin eller Elisabeth. I dag var det tannlegetime for poden, så kl 06 i dag så brant det godt i ovnen.

 Så ut som det skulle bli en stusselig høstdag, men så kom sola og det var bare å komme seg ut på tur. Jammen er det kjekt med hund, for da MÅ man ut på tur…flere ganger daglig :cool:

Den rød kroken ble hvit denne høsten :grin: Vi må ta et strøk til når våren kommer, men det blir bare morro!!

Poden har regulering og i dag kom han et steg nærmere livet uten reggis. Tennene har fin posisjon, men overbittet behandles med strikker. Målet hans er å bli ferdig før han skal på ungdomskolen til neste år ;-)

Koseklompen vår Bruno holder koken :lol: Han er ekstremt kosete og skal helst ha et fang i nærheten alltid…eller ligge rundt nakken da som er aller best:!:

♥ GOD HELG ♥

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Tv 2

september 27th, 2012

Denne uken hadde vi besøk av TV2 i drøye 3 timer. Hvorfor skal dere få vite ved en senere anledning ;-) Men det var jammen småslitsomt å sitte i «rampelyset» så lenge, litt intenst og slitsomt.

Denne lampa lyste godt og ikke minst varmt!! Det hører også historien til at den falt ned og knustes  :shock: Men shit happens og det var visst ikke første gang det skjedde.

De satte opp skinner som kameraet ble kjørt på. Rimelig fullt i den ellers så lille stua vår  ;-)

Det hele gikk jo fint, men jeg kan ikke si at jeg elsker slikt. Hater å bli tatt bilder av, ennå verre med filming!!

Men da det nærmer seg, så skal dere få vite når det kommer på skjermen  ;-)

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Min datter, fotografen :)

september 26th, 2012

Elisabeth er over gjennomsnittet glad i å knipse bilder. Mon tro hvor hun har det ifra ;-) Men hun er flink synes jeg, veldig flink. Hun tar bilder fra litt andre vinkler enn hva jeg tenker på. Så nå er hun med i en konkurranse via skolen.

Bidragene hennes er disse:

Disse bildene har hun tatt og de er selvfølgelig i større format.

Om hun ikke vinner, så har hun iallefall gode bidrag synes jeg :cool:

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Efit 23 september 2012

september 26th, 2012

Dette ble en kort efit dag for oss, siden vi hadde hele huset for oss selv…..min kjære og jeg ;-) Ungene var på overnatting hos mormoren sin sammen med Onkelen deres.

Det ble en sovemorgen her og det var kanoners  :cool:

Litt husarbeid gjorde vi tross at huset er tømt for barn  ;-)

Koser meg med en bok. En bok som jeg så absolutt kan anbefale, iallefall til de som har vært i kontakt med fosterbarn!!

Vi var invitert på middag hos min kjære mor  :cool: Der fikk vi deilig mat, kake og kaffe! Luxus :!: Glemte helt av å ta flere bilder enn av kaka :oops:

Aldri en dag uten klesvask!!!

Vi går igjennom en del papirer siden vi skal intervjues i morgen  :shock:

Tar et eple til kvelds  :cool:

Da avslutter jeg denne late dagen, men satser på at neste efit så er jeg litt mer aktiv  ;-)

Kategorier: Efit | 6 kommentarer