Male, bil, male, bil, male o.s.v…….

september 7th, 2012

Hverdagene her går nå i å male hus og lete etter en bruktbil :!:

Må si det enkleste er å male, selv om jeg er altfor bitteliten til å male….!!! Så irriterende å vært så kort, at man ikke bare kunne vært en meter lengere akkurat i disse dager ;-) Men jeg klatrer jo i stige, men liker det ikke. Men gubben skal nå male sammen med meg i helga, ikke så lett for han stakkar….masse overtid på jobben.

 Bildet er hentet fra internett altså, ren jordan reklame :cool: Men huset vårt males hvitt fra å være rødt. Det betyr STOR forskjell og mange strøk! Problemet her er at det nå er nede i minus om natten, så jeg må vente til litt utpå dagen før jeg får begynt. I går ble det regnvær en time etter jeg var ferdig med å male…..håper det ikke ble ødelagt!!!

Men så over til bilsaken!!

Vår bil er vraket etter sammenstøtet med Bjørnen for 3 uker siden :!: Godt å få det hele litt på avstand iallefall!!!

Men ny bil må vi ha, en ny gammel bil altså. På fiinn.no er det jo ALT for mange biler å velge mellom :shock: Vi har funnet en i Kristiansand og en i Sandefjord som vi synes ser fine ut. Men det er jo et stykke unna…..ikke lett! Men målet er at vi har funnet en bil før helga er omme….så roop ut om noen vet om en god og gammel bruktbil :cool:

Ønsk oss lykke til !!!

GOD HELG ALLE SAMMEN  ♥

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer