Puh…

september 20th, 2012

Her går dagene unna, snart helg igjen :grin:

Denne uka har jeg vært hos fysioterapeuten 3 ganger, litt kjedelig….men regner med at armen blir bra igjen ;-) Jeg klarer iallefall å rette den ut mere og thats good!!

Hos fysioteam der jeg går er jeg desidert yngst, men kjekt er jo det for da føler jeg meg ung for en liten stund  :cool: Martin går også hos fysioterapeut nå, siden han har plager med benet sitt. Elisabeth skal også til fysiot. de neste ukene, for å myke opp nakke/skuldre litt. I tillegg har hun redusert skoleuke nå.

Ikke nok med alt dette, men på mandag kommer det folk fra TV2 og skal snakke med oss. De har en stor sak som snart rulles opp og det omhandler situasjonen på Rikshospitalet. Dette har ført til at jeg har fått høre fra 2 andre familier som er litt i samme situasjon.

Vi er litt spente på dette, men det går nok fint. Det er godt å kanskje hjelpe slik at andre mennesker får den behandlingen de fortjener  :!: Dette er noe som kommer etter høstferien en gang. Jeg er så absolutt IKKE glad i å være på Tv, så jeg håper de filmer minimalt !!!!!

Men nå er det tv og soffakos resten av dagen. Har hatt besøk på formiddagen og i ettermiddag har vi vært på 2 møter. Høsten er alltid en travel tid.

Bare vi får unna StOlav tur og SSE så tror jeg det roer seg litt. Det trenger ikke å skje mere på en stund nå, nok er nok ;-)

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer