Dagen da ingenting blir som man tror…..

september 29th, 2012

I dag hadde vi store planer og fikk ikke gjort noe faktisk :roll: Først så skulle vi kikke på Camilla som hadde gradering på Tae kwon do, noe som vi trodde var fort gjort…..men det ble 3 timers venting det :roll: Men vi fikk da sett henne og fikk såvidt tatt bilder.

Hun har ikke vært med så lenge, men fikk da oppgradert seg fra hvitt til gult belte  :cool: Vi tuslet såvidt rundt i byen, men så kjørte vi Elisabeth hjem. Hun blir sliten av slike ting og da har man det best hjemme.

Byen var preget av den rosa sløyfe aksjonen, en viktig sak som alle burde bidre litt til. Mange små dråper kan bli til stor hjelp!!

Når vi kom hjem var det bare å forte å lage seg litt mat. Skulle kjøre min gamle bror på fest, så vi gikk en liten tur med Bruno først. T.o.m det ble litt mer omfattende en hva som er vanlig!!! Vi så at det spruta vann OPP fra asfalten og dte var tydelig store lekkasjer under asfalten. Vi ringte kommunens vakt telefon og han kom raskt til stedet.

Det var store vannmengder det var snakk om, så en del beboere mistet nok vannet sitt. Men vi gjorde vårt og tuslet hjem igjen. Så fikk vi broren min trygt avgårde på fest  ;-) Gubben måtte være med stakkar, for å kjøre i mørket…..det misliker jeg sterkt etter møtet med Bjørnen for en måned siden :!:

Ellers så er poden syk, saft suse forkjøla og litt feber. Jeg har pigg gjerdet i halsen og bare trøtt….så kanskje vi skal si natta ♥

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Diamant guttesykkel

september 29th, 2012

Diamant spectrum guttesykkel med 21 gir selges for 500,-

Kan jo hende at noen der ute er på utkikk etter en ny sykkel til sin pode  :?:

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar