Nå starter forskningsprosjektet

oktober 30th, 2012

I morgen er vi i gang!

Inn på sykehuset hvor de nå skal gjøre en operasjon i snuppas hode som ikke er blitt gjort her i Norden før. I Tyskland har de gode erfaringer rundt dette, så vi stoler på at dette er noe som skal gå bra :!:

Torsdag morgen starter operasjonen og vi er spente alle sammen!!! Det viktigste er nå at Elisabeth blir i bedre form, hun har skrevet dagbok over formen sin i det siste og vi som er friske kan ikke forstå tror jeg  :!:

Det eneste vi vet nå, er at det blir flere operasjoner iløpet av de ukene som kommer. Skal ta med data, men om jeg får oppdatert vet jeg ikke helt…satser på det!!

♥ ♥ ♥

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Jotakk, det går bra….

oktober 24th, 2012

sier alltid Elisabeth når noen spør hvordan det går med henne :!:

Men hun ser jo «frisk» ut at selv de nærmeste ser det ikke godt på henne. Men hun sliter, sliter veldig om dagen. Hun er kvalm, har hodepine og er uvel nesten konstant. Hvordan hun klarer å holde seg «oppe» er et lite under. Flotte jenta vår :cool:

Vi venter jo på innkallelse fra sykehuset om operasjon nr «noenåførti»….jada, det er ikke skrivefeil :roll: Håper legen ringer snart, det sliter på henne (og oss) med det å vente. Men det ventes på noen viktige deler.

Leste en blogg i går om noen som hadde et barn som var ofte sykt. Jeg tror at strørrelsegraden på diagnoser ikke har så mye å si, slitsomt er det uansett ♥ Det er ikke bare barnet som er rammet, det blir hele familien….man må være flinke til å ta vare på hverandre!!

Følte bare for å skrive ned litt om dette med Elisabeth, som alltid pynter på ting. Man er ikke sterk før man tør å «knekke» litt sammen ♥

Så møter du Elisabeth så gi henne gjerne en klem, man trenger ikke alltid si noe….bare en klem gjør så masse!!!

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Hvorfor ikke bare sove??

oktober 23rd, 2012

Gud, som jeg sliter med nattesøvnen!! Jeg er håpløs, mulig det er litt for mye å tenke på for tiden….eller kanskje en uvane? Jeg går jo turer hver dag, drikker ikke kaffe sent, ser ikke tv på senga….ja you name it :!:

I kveld skal hele familien avgårde å bade i et varmt basseng, fysioterapi….kanskje det hjelper?

Telle sauer funker aldri, de bare sovner…..hehehe!!

Kamillete er prøvd, melk med honning kan ikke foredras, lese kjedelige bøker, høre på rolig musikk …. mere gode tips som egner seg på trykk  :?:

Kom med de….er åpen for alt :o

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Et Foto I Timen 21 oktober 2012

oktober 21st, 2012

Det ble sent i går kveld, men da jeg fikk beskjed av kludden om å legge meg…så da måtte jeg tusle i seng.

Bruno er ikke interessert i kveldsturen, men en liten tissetur må han ut på før vi kvelder!!

Får ikke sove så da leser jeg litt i boka mi  ;-)

Fremdeles våken, men må jo vise dere den fine taklampen vår  :oops: Tenkte tanken i natt…..det er jo faktisk bjørner på denne også….hehe

Etter litt mere søvn så er det morgen og en ny dag  :cool:

Glemte å ta bildet kl 10, men tok et fra instagram i går. Da var vi på bursdag  :cool:

Vasker badet  :!: Her er det noen minner fra sommerferien på Kypros!

Da er badet ferdig vasket!! Det bar preg av mye trafikk…..

I dag skulle min Bestefar fyllt år, så vi tok en tur ned på kirkegården for å sette blomster og tenne lys.

Vi gikk en tur der nede, godt å komme litt ut tross grått og stusselig vær  :!:

Legger ut litt diverse for salg, trenger å spe på innkomsten litt her  :roll:

Grønnsaksuppe til middag  :mrgreen:

Jobber med takkekort etter snuppas konfirmasjon i mai…..bedre sent enn aldri :lol:

Tenner lyset ute i lykta. Høstmørket siger tidligere og tidligere på….

Sitter å legger ut litt diverse på Finn.no. Fulle huset av ting vi ikke får brukt for mere!

Går mye sprit her i huset  :cool:

Kveldsmat

Fyller ut kalenderene som jeg har skrevet ut. Her er det så mange timer og møter at vi har hver vår, da går det kanskje ikke slik i surr innimellom  :oops:

Takk for i dag og ikke minst de koselige kommentarene

Kategorier: Efit | 17 kommentarer

Lørda`n

oktober 20th, 2012

Endelig helg etter en laaang uke!!

Tirsdagen denne uka gikk det i ett her. Jeg tok røngten av armen min, så var det fysioterapi for Martin, deretter psykomotorisk fysioterapi for Elisabeth og til slutt……jeg hos fysioen!! Sånn går det her for tiden!! Tre av oss er hos fysioen, ungene en gang hver uke….mens jeg tre ganger i uka  :shock:

Men litt kos innimellom rakk vi  ;-)

Jada, nå har bjørnepåkjørselen vår kommet litt på avstand og vi ser litt mer humoristisk på det  :lol: Bortsett fra det å kjøre bil i mørket….. er noe jeg ikke liker :!:

Vi har hatt skolemøter i massevis, det er ny koordinator som nå skal komme inn i bildet og overgangen til vgs kommer til å bli en prosess uten sidestykke. Elisabeth kommer inn på særskilt grunnlag, men også dette er ingen selvfølge lenger. Før var dette mye lettere, nå skal alt gjøres litt mer vanskelig :???: Hvorfor gjøre det enkelt når man kan gjøre det vanskelig :?:

Det er i slike tider man drømmer seg bort….  ;-)

Eneste planene i helgen er å få ferdig alle takkekortene fra konfirmasjonen, ting tar tid her i huset!!

I kveld skal vi i bursdag, hele gjengen. Men før det så skal jeg kun late meg litt, farge det lyse håret mitt litt mørkere og just relax :cool:

God helg alle sammen!!

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Det er travle dager….

oktober 15th, 2012

støtt og stadig synes jeg :!: I helgen var planen klar, vi skulle bare late oss og slappe av….men det blir liksom aldri slik!! Vi har vært på loppis 2 helger på rad og fant endelig 6 flotte stoler til spisestuen vår. Den spisestuen er fra mine oldeforeldre og jeg elsker den!! Men stolene har vært veldig ustødige. Men nå fant vi 6 perfekte stoler, stødige og fine…..fulle av sjarm akkurat slik som jeg ønsker det ♥

Disse stolene har skinnseter, som er hele…men planen er å trekke de om. Så da blir det kos her!! Vi har også falt litt for dette programmet på Tv som handler om Finn.no og gubben satt å kikket igjennom «gi bort» kategorien i går. Plutselig kommer han over en nydelig skjenk, akkurat som vi begge liker…..og det beste av alt er at det var i byen vår…..og jammen var det et vennepar som hadde den  :lol:

Se her da dere, er den ikke fin?? Skal få den litt finere i lakken, men tenk alt hva denne skjenken har opplevd da  ;-) Fargen på denn er den samme som på stolene, så nå har vi masse herlige sjarmerende møbler!!

Kjøpte også en tallerkenhylle som skal males hvit. Den skal på Elisabeth sitt rom, blir nok kanoners!!!

Litt ommøblering ble det både på stua og på 15 åringen sitt rom. Det var liksom den avslappende helga…hehehe

Dette var forrige helgs kupp. 50,- Lena loves it!!

I dag har det vært mye farting, i morgen blir det mer. En travel uke med fysioterapeut timer for 3 av oss, flere ganger….puh. Men snart er det helg  :roll:

Kategorier: Hverdagene | 1 kommentar

Prolaps

oktober 11th, 2012

I dag har jeg vært hos legen og fått konstantert prolaps i ryggen, drittvondt…en det går nok over det også ;-)

Nå har det skjedd mye på en liten stund her i kroken. Vi har jo vært på SSE ( spesialsykehuset for epilepsi) noen dager. Der får vi ikke resultater før om en stund, men de konstanterte fort at den nattlige aktiviteten i hjernen til Elisabeth er der fremdeles, tross medisinbytte.

Tidlig morgen og vi venter på Helseekspressen som skal ta oss til Oslo. Elisabeth er alltid ganske uvel og blek om morningene. Nattesøvnen er sjelden noe særlig god for henne!

 Etter en lang busstur og en taxitur så er vi fremme i Sandvika, hvor SSE ligger. Det ligger relativt øde til, men fine omeråder å gå turer i.

 Gammelt er det der, men litt sjarm med slike skilt iallefall!! En annen sak er at det lå død mus nære byggene, men det var visst slett ikke sjelden det var mus der fikk vi høre….

Elisabeth er alltid ved godt mot og jeg er imponert over hennes styrke der, både fysisk og psykisk! Jeg slet litt med vond rygg når vi dro inn….men det er en annen sak!

Dette er tatt inne på Telemetrien. Det er masse EEG ledninger som er koblet til monitorer som overvåkes, sammen med hjerterytmen. Ubehagelig er det å ha på såpass lenge, men ingen surving fra denne dama!!

Vi var uheldige denne gangen, men deling av rom og det ble dårlig søvn på oss begge. Elisabeth sov godt første natten, men natt nr 2 slet hun med søvnen. Vi hadde en dame på rommet som snorket noe så fantastisk høyt at jeg faktisk ikke sov et eneste minutt. På Elisabeth ble det vel 4 timers søvn tilsammen den natten.

Her er frøkna godt koblet til.

Ved toalettet så var det en del fine tegninger, blant annet denne…

Kvelden kom og Elisabeth ville sove. Romkompisen ville verken skru ned volumen på Tv eller skru ned lyset…

 Trøtt og lei, får ikke sove….thanks heaven for mobilunderholdning!!

Bildet tatt fra togvinduet på vei hjem. Det ble buss, lokaltog og mere tog…..men vi kom oss da hjem etterhvert!!! Godt var det!!

Vel hjemme og det var en som så absolutt ville kose…masse :cool:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer