Juleaften 2012

desember 26th, 2012

Endelig kom dagen som ungene hadde ventet på ;-) Har ingenting å si om ungene begynner å bli store for gleden er heldigvis den samme, slik det skal være på julekvelden :!:

Vel borte hos «Mommo» så tar poden en kjapt overblikk over gavehaugen….jepp, rimelig fornøyd. Selv om en annen synes det tar litt av, slik som vi sier hvert år!!

Ungen pyntet og riktig så fornøyde.

Eldstefrøkna som snart fyller 19 år…..

Elisabeth var sliten denne dagen, men koste seg masse likevel. Thanks heaven for medisiner som kan hjelpe!!

Så kom middagen på bordet, noe som smakte så godt at det alltid blir glemt å ta bilder av  :lol: Vi spiste oss mette de luxe, så altfor mette….. slik som hvert eneste år!

Etter middag og dessert så ble det endelig gaveutdeling!!! Poden sto for den jobben dette året, noe som tok sin tid og vi holdt på lenge…

Slipset løsna og skjorta ble løsere…..jobben er igang  :cool:

Jentene satt godt i soffan mens poden sto for utdelingen!

Elisabeth koser seg  :grin:

Godis ble det masse av  :cool:

Martin pakker opp akkurat den han ønsket seg, men som han «visste» han ikke fikk til jul. Morro når man får slike reaksjoner hos ungene, det var iallefall ikke noe han forventet å få. Ipad er det som gjelder her nå…

Elisabeth fikk Skappel genseren som snille Mommo hadde strikket.

Jammen var det noen pakker på de 5 voksne som var der også, TAKK alle sammen for fantastiske gaver  :!:

Camilla fikk vaffelboka, midt i blinken for henne  ;-)

Nå fortsetter jula med late dager og avslapping!! I går var det bursdagsbesøk som sto på planen, men i dag….da skal vi bare late oss :mrgreen:

Fortsatt God Jul til dere der ute!!

Kategorier: Julen 2012 | 6 kommentarer

Julen 2012

desember 23rd, 2012

Så var den her, dagen før dagen og ungene storgleder seg til morgendagen ;-) Dagen har gått i julegavebyttebesøk og masse (!) kaffe!!! Men nå er vi godt landet i soffakroken og juleroen har senket seg over det nesten hvitmalte huset i kroken :lol:

Julekortene er sendt ut i senste laget, men julekort i romjulen er ikke å forakte heller!! Takker for all julepost som er kommet vår vei, masse unike og varme mennesker der ute  :!:

Koselig at noen er så flinke med julekort fremdeles!!! Vi skal prøve å holde på den tradisjonen vi også  ;-)

Julestrømpene blir sikkert fyllt opp i natt, hvem vet hva nissen gjør  :lol:

Pakker i massevis, noen har nok vært snille dette året også  :!:

Bruno er klar for sin andre jul,en kosegutt uten sidestykke igrunnen ;-)

Juletreet er av plastikk, men selv det har fått gule nåler…..grønne hender ….jeg, NIKS :shock:

Da gjenstår det bare en ting, GOD JUL alle sammen 

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Elisabeths julegave

desember 20th, 2012

er jo over for lengst, men vi må jo minnes den koselige turen hun og jeg hadde sammen i starten på måneden :cool:

Vi snakket masse sammen og fant ut at denne hodepinen skal vi takle sammen. Ikke sette oss ned å gi opp og støtte hverandre når noen av oss er «nede». Elisabeth er ei veldig reflektert jente, som naturligvis begynner å bli sliten og lei etter alle operasjonene og sykehuslivet. Men dette har vi aldri gjort før, reist bare på tur….hun og jeg. Men det gikk så fint og sammen er vi sterke :!:

Det var skikkelig jul i Barcelona nå og selv om den er litt «jalla» for oss Nordmenn, så fikk vi julestemning og koste oss med bare å rusle gatelangs!

Julemarkedet var koselig å kikke på, men ingenting å kjøpe. Mye farger og mye snåle nisser i Spania….hehehe, men artig å se  ;-)

Det var ikke spesielt varmt i Barcelona nå, men det kom opp i 17 varme på dagtid. Men det blåste litt og det ble ikke noe pause på uterestaurant denne gangen, men hjemme var det -20 så vi klaget ikke!!

Dette er favorittmaten vår, koster nada og smaker himmelsk :cool:

 

Stemningsbildene fra smågatene i Barcelona, skjer alltid noe på hvert hjørne…..her grilles det kyllinger  ;-)

 På Hotellet var det solveranda på taket og der fikk vi virkelig kjenne varmen!!! UTROLIG deilig når vi visste at hjemme, der var det 0 20 og kaldere enn det.

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Plutselig var vi på nyhetene igjen….

desember 20th, 2012

Denne saken begynner å se styggere ut enn hva vi først trodde. Naive som vi har vært, så trodde vi at det vi opplevde inne på Riksen var bare interne uenigheter mellom enkelte leger……og ikke noe slikt!! Men i denne perioden som beskrives i dette klippet, så var det ille på avdelingen på Nevrokirurgisk. Sykepleierne fortalte oss oppriktig at de var slitne og situasjonen var uholdbar……..måtte dette ordne seg, slik at man iallefall kan føle seg TRYGG på sykehuset!! Skulle jeg bli operert i hjernen, så ville jeg ikke hatt en overlege som også var selger for operasjonsteknikkene…..blir sååå feil!!

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/raadet-til-aa-sparke-hjernekirurg-i-2008-3950738.html

Se gjerne dette her, en liten snutt der vi er med også.

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Må det koste en hel masse?

desember 12th, 2012

Om 2 uker er juleaften over og jeg regner med at vi da sitter blakke tilbake….

Denne jula blir nok litt trangere enn vi har hatt på lenge, det må dessverre synes på julegavene. Men tanken er der folkens, tanken, varmen og kjærligheten i hver eneste pakke. Det som prioriteres er ungene, så får vi se hva som er igjen…..man skal jo leve etter jul også.

Denne høsten har vært spesiell tung økonomisk!! Vi kjørte jo på Bjørnen som førte til masse ekstra kostnader og kjøp av gammel bil som igjen koster mer  :???: Så har det vært 3 Trondheimsturer hvor vi fremdeles venter på refusjon av en del lapper, lapper som hadde betydd mye…..men feil papirer var sendt så pengene lar vente på seg til etter jul :| Men disse Trondheimsturene så er det jo matutgifter og anna småtteri. Ikke minst medisiner har kostet dette halve året, Elisabeth har brukt mye medisiner og selvsagt de som ikke er på blå resepter.

I tillegg til dette så har ikke min kjære fått kjørt ekstrajobben sin siden Bjørnesmellet i august, noe som har betydd 7000,- MINDRE  i kassa hver måned…..det merkes :!:

Ja, dagens lille hjertesukk…..men et web julekort, DET skal vi få til ♥

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Intervjuet med Tv 2 11 desember 2012

desember 11th, 2012

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/elisabeth-16-fikk-infeksjon-etter-trykkmaaling-i-hjernen-3944980.html

Her er nyhetsendingen på nett!!

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Tv 2 i kveld klokken 21

desember 11th, 2012

Ja, i kveld kommer intervjuet som ble filmet her i mange timer i høst. Heldigvis blir det ikke mange sekunders innslag med oss, men hele saken er viktig å få belyst :!: Jeg har et håp om at Tv2 tar feil, grundig feil…..men så mange «guffne» opplevelser vi har hatt inne på Riksen de siste årene vi var der……så er jeg redd de har rett. Noe skjer der, som ikke skal skje..

De første årene var vi trygge på nevrokirurgisk barnepost, tiden før innsparingene. Da vi møtte blide og gode sykepleiere som ønsket oss hjertelig velkommen. De siste gangene så møtte vi de noen av de samme sykepleierene, bare at de var resignerte…de fortalte oss om situasjonen der inne og vi kjente det på kroppen.

Ikke bra!!!

Men følg med på Nyhetene i kveld folkens, håper det ble et bra innslag.

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer