Første uka

januar 29th, 2013

er snart over og i morgen så skjer det litt her. Endelig :!:

EEG målingene starter og skal sitte på i 2 døgn, noe snuppa synes er fryktelig frustrerende!! Men det går nok fint det også skal vi se!!

Det er helt klart ikke så behagelig å ha på, men må man så må man :shock:

Bildet fra i okotber da hun også var her inne. Men denne gangen skal hun ha amulerende eeg, noe som betyr at hun er «fri» til å gå rundt med en sekk på ryggen.

Hun har også time hos ergoterapeut i morgen, så den dagen går nok unna tror jeg (håper det). I dag måtte jeg på apoteket og fikk skyss med en herlig mamma herfra  :grin: Praktisk og greit siden det var slapsete føre her de luxe!!

Elisabeth har det fremdeles fint med veninnen sin her inne. De har virkelig funnet tonen og de skal også være her til 13 februar. Det er nok vi voksene som synes at dette blir laaaang tid tror jeg!!

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

Dag 6 av 21

januar 28th, 2013

Da er helgen over og vi fikk dra hjem på permisjon fra fredag til søndag. Det var godt, bedre enn jeg skulle tro ;-) Koste oss masse og man får et litt annet perspektiv på ting når man er lenge borte!! Man dropper gjerne helgevasken, kun for at vi skal kose oss sammen!!

Men gubben han er så flink der hjemme :cool: Selv om han ikke er kokk, så lager han skikkelige middager, vasker klær og tar husmor rollen fantastisk godt!! Heldig er jeg :!:

Her på sykehuset går dagen med mye planer for ungdommene. Elisabeth er på skolen hver dag og hun skal testes av nevripsykolog, ergoterapeut, fysioterapeut, sykepleier og ja….. you name it :!:

Elisabeth har jo epilepsi og er inne på en tverrfaglig utredningsopphold. Hun har en epilepsiform hvor hun har «fjernheter» eller absenser som det så fint heter. Hun har hatt noen krampeanfall, men ikke siden i sommer *bank i bordet*  Det eneste vi sliter med er at hun har for mye aktiviteter i hjernen, tross medisiner. Mulig de setter henne på noen andre medisiner i tillegg. Vi får se hva som kommer ut av dette 3 uker lange oppholdet.

Det som er så flott, er at hun har fått en veninne her, ei søt jente på samme alder som har akkurat lik type epilepsi som Elisabeth.

Så når Elisabeth har det fint, så skal ikke jeg klage. Tiden er litt lang, men jeg har masse bøker med, så jeg koser meg med de  :cool:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Sykehuset dag 2 av 21

januar 24th, 2013

Ja, dette sykehusoppholdet varer i 3 uker……tre lange uker er jeg redd :!:

Men det skal gå fint, vi bytter midtveis jeg og pappsen. Noe som er ålreight for alle parter.

Så jeg er her denne uken og neste uke. Så tar pappsen over!

Vi har et lite rom med et eget bad iallefall, så helt ille er det ikke. Elisabeth har program hele tiden, men det har ikke jeg. Skal på et par timers undervisning i morgen, så det er jo greit!! Vi får permisjon denne helgen, så da drar vi hjem. Blir jo kosten en hel masse, men det prioriterer vi uten å betenke oss  :!:

Men kommer til å blogge litt i neste uke, så kikk bare innom!!

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer

EFIT 5 januar 2013

januar 5th, 2013

Endelig er vi med igjen på EFIT dagen, lenge siden sist nå :lol:

Starter dagen med å «snakke» med poden via Snapchat på mobilen. Han har sovet borte hos en kompis i natt  :cool:

Gubben har starta å pakke litt til han skal på jobbreise den kommende uken. Ikke så lett å ta fly og i tillegg må ha med seg masse verktøy  :mrgreen:

Krydrer skinkesteken som skal bli morgendagens middag  :!:

Er på Biblioteket  :grin: Kjekt med masse bøker, da kan man kjøre VM i latskap med stil :cool:

Kommer hjem med litt matvarer, mat må`n ha  :lol:

Kaffe  ;-) Legg merke til koppen, favorittbyen vår :!:

Marihøne inne, nå i Januar faktisk  :shock: Kanskje et godt tegn??

Tar opp ingrediensene til middagen. Prøver med kjøttdeig av svin i dag, noe som så absolutt falt i smak!

Bruno er alltid inne på kjøkkenet når jeg lager mat. Tenk om det faller ned noe snadder  :?:

Pizzan er spist opp og roen senker seg i kroken  :mrgreen:

Levende lys er et must!

Litt sjokkis på lørda`n hører med  :roll: Viktig  opprettholde vekten etter julens momserier :lol:

Ungene har vært masse ute i dag, så de sovner nok fort og ikke minst godt i kveld  ;-) Poden i ulltrøye, men snuppa er i tskjorte fra Kypros….hehehehe

Da takker vi for oss og ønsker alle ei riktig god natt :cool:

Kategorier: Efit | 12 kommentarer

Godt Nyttår alle sammen !

januar 3rd, 2013

Så ble det brått 2013 og det starter som det pleier, med fullt kjør. Først reiser nå gubben på jobb i Nord Norge en uke, så er det 19 åringens bursdag og deretter blir det 3 uker på sykehus. Elisabeth skal inn på et tverrfaglig utredningsopphold på Statens senter for epilepsi, så det blir nok lange…..men forhåpentligvis noen uker som gir svar og hjelp i fremtiden ;-) Men FØR dette, så er det masse (!) møter, Elisabeth skal søkes inn på videregående skole og i forbindelse med dette og andre ting som skal tilrettelegges, så er det møter. I tillegg til timer hos fysioterapi timer både hos den og den andre her.

Men i jula slappet vi godt av heldigvis, så dette skal gå greit :cool: Jammen greit at man klarer å være lat i blant…hehehe!!!

Det ble litt brettspill i romjulen, som det skal være og neida….jeg vant ikke  :shock:

Nyttårsaften spiste vi raclette i tradisjon tro. Moren min kom på middag og resten av kvelden bestod i å berolige en nervøs hund. Ikke lett å være redd på en slik kveld, men håper han blir bedre med årene!!

Vi bor jo ved siden av en barneskole og der samles det alltid mange som skyter opp raketter. De skulle visst om den lille hunden som satt og skalv i huset ved siden av  :roll: Men det er klart de må få sende opp raketter, skulle bare ønske at dette ble en samlet greie slik at alle rakettene ble skutt opp fra samme sted til SAMME  tid….ikke starte sånn i 18 tiden og holde på hele kvelden:!:

1 nyttårsdag kastes julen ut her, like deilig som å få den inn!! Vi pynter jo alltid ganske så tidlig til jul, så det blir så rent, ryddig og godt når nyåret kommer og alt er ryddet vekk. Det ble feiret med å se på Justin Bieber på tv sammen med 15 åringen….hehehe. Hun har nedtelling til konsert i april  :cool:

Nå skal husmora sette igang her, ha en riktig fin dag der ute :lol:

Kategorier: Hverdagene | 4 kommentarer