Dagene går…

februar 27th, 2013

og snart er årets korteste måned over :grin: Da begynner detå ligne faktisk!!! Sola varmer på dagen og absolutt ALT av støv og skit synes inne….hehehe, hver sin årstid, hver sin sjarm :!: Det er bare å skru på musikken og vaske med et smil, snart er våren her :cool: Gud, så lei jeg er av snø og vinter…måtte vi få en fantastisk sommer i år!!

Vår lille bålkrok  :lol:

Det blir stort sett Instagram bilder her i dag, men bilder er bilder  ;-) Her er snuppa og jeg ute å lufter dyret i uka som gikk.

Disse fine rosene fikk jeg av min kjære, en helt vanlig dag….ikke morsdag eller valentinesdag, men en helt vanlig dag….han var glad i meg da også han :mrgreen: Er ikke jeg heldig, så vet ikke jeg!! Ikke alle som er så heldig å være gift med samme mann i så mange år som vi har sammen!! Enda er vi så lykkelige sammen den dag i dag, herlig ♥

Dette er karen som ikke gir blomster, men heller våte sleiker og bløte snutekoser  ;-) Han synes det går an å være ute nå, men er ikke overbegeistret over oppfinnelsen «vinter» :roll:

Denne uka er gubben i Bodø på jobb. Han jobber fra morgen til kveld, men kommer hjem i morgen kveld. Derfor blir det hjemmelaga pizza i morgen istedet for fredag, det er nok helt i orden her tenker jeg. Men mor i huset, hun liker jo ikke pizza så da blir det vel noe slikt på henne ;-) Har aldri forstått konseptet pizza, masse rart på ei tynn lefse… nei gi meg heller en kyllingsalat eller noe anna snaskens :cool:

Nå skal jeg se om ungene er interessert i sine tannbørster og hodeputer, wish me good luck :lol:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Tilbake til hverdagen igjen

februar 21st, 2013

Det har vært noen lange uker nå etter jul :!: Elisabeth ble innlagt på SSE ( spesialsykehus for epilepsi) den 23 januar og vi kom hjem kvelden den 13 februar.  Når vi var der inne, så fikk Elisabeth seg en venn for livet ♡ For pasientene så var dette et flott opphold, med skole på dagtid og som oftest en aktivitet på ettermiddagene også. Vi foreldre fikk noen timers opplæring 3 ganger i uken, men det beste for min del var jo at jeg ble kjent med noen mødre som jeg vil fortsette å ha kontakten med :lol:

Det kom jo en del ut av oppholdet og vi tror at hverdagen nå kan bli bedre for Elisabeth. Kunnskap om sykdommen(ene) betyr jo alt for å legge ting til rette. Så nå er det bestemt at vi ikke skal tilbake før i oktober, jippi :cool: Da er det kun for en ukes opphold, DET skal vi klare!!

Noen bilder fra de 3 ukene inne på SSE kommer her:

Foreldreundervisningen var både lærerikt og spennende, men også kjedelig ….. ærlighet varer lengst  ;-)

Morgenstellet er tatt og vi er klare for nok en dag….

Her skypet vi sammen med de hjemme, kun dette stedet det var internett.

«Bøttekottet» som var vårt hjem disse ukene hadde iallefall fin utsikt…..jula varer helt til påsken i Sandvika  :cool:

Mobilen er god å ha  :!:

Her ble det inntatt en del sure (!) kaffekopper, dere vil faktisk ikke tro hvor sur den kaffen var….usj!

Soverommet var preget av slitasje!! Avrevet tapet og flere måneders lagret støv….

Elisabeth i sin nydelige og deilige sykehus seng  :razz:

Da ble det da noen glimt herfra, kanskje det kommer flere innlegg…hvem vet, var nesten gøy dette her :lol:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer