Operasjon på mandag!

april 30th, 2013

Nå kom vår godeste nevrokirurg og fortalte om en siste operasjon han kan ta, en operasjon som han selv vil gjøre og dermed ble det ikke før mandagen. Det er en litt komplisert operasjon å forklare, men det sjekkes ut om hjernen hennes suger opp den hjernevæsken den skal iallefall. Denne operasjonen vil også avbekrefte/bekrefte om hun trenger shunten.

Så da flyr vi hjem igjen i morgen  og tilbake igjen på søndag.

Vært en lang dag med mye tanker og kaffe dette her!!! Heldigvis kom søteste Randi på besøk og hadde selvsagt med seg en gave. Du skal ikke det Randi!!!!!! Men se bare på denne koppen da, nydeligste teksten som står på den er:

Takk for smil og gode stunder, millioner små sekunder. Takk kjære deg!!! Ikke minst for den fine lykta Elisabeth fikk. Men da kommer vi tilbake til bartebyen neste uke og håper å få besøk da også. UTEN gaver :!:

Elisabeth er i dårlig form og sovnet i ettermiddag.

Blir jo selvsagt litt dyrt dette her, men heldigvis får vi litt hjelp. Selve flyreisen er jo gratis, men togbilletter og flybussbillettene  er jo penger vi må legge ut for, noe som ikke alltid er like lett.  Vi får de jo tilbake en eller annen gang, bare reiseregningene går i orden.

Elisabeth ble glad noe kunne gjøres, hun var livredd for at de «ga henne opp» nå. Men neida, vår gode Cappelen gir ikke opp så lett :cool:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Timene som har gått

april 30th, 2013

Jada, for utrolig nok så har det gått noen timer siden sist innlegg!!!

Etter litt kvalmestillende så fikk snuppa i seg litt frukt  :cool: Et glass saft og så orket hun en spasertur!!

Nede i vestibylen var det underholdning av en gitarist som virkelig dro til med noen skikkelige gitarstrofer  :lol:

Nede i skoledelen fant vi et sanserom. Det var knøttebøttelite, men deilig og avslappende ifølge frøkna. Som forøvrig gleder seg villt til Malimor kommer på besøk  :mrgreen:

Til middag var det en nyyyydelig betasuppe med tyggegummiskinke oppi. Krafta var god og Elisabeth, med all den matlysten….spiste nesten en havlv porsjon  :roll: Flott at de setter pasientenes matlyst og helse i sammenheng, mat må man faktisk ha for å leve…..

Nå får jeg snart besøk, gleder meg masse lasse vis Randi :razz:

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Legen kom….

april 30th, 2013

men kunne ikke forklare noe som helst. Bildene så fine ut, men trykket bak øynene måtte undersøkes nærmere. Så ikke klokerer, men mere undersøkelser i dag……en lei seg Elisabeth her nå!

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Sukk…

april 30th, 2013

Det ventes og ventes….. skjer ingen verdens ting i dag :!:

Så vi lurer på om de ikke har sett noe galt på bildene, om de har sett noe galt på bildene men ikke vet hva de skal gjøre eller om de i det hele tatt bare ser på oss som prosjekt «håpløs»

Litt frokost som jeg prøvde å få i meg, men kjenner magen er spent …. litt for spent!!! Skjer det noe, eller gjør det ikke. Kan dette gjøres noe med eller kan det ikke  :?: Som dere forstår håpløsheten råder!!

På den knøttlille tv skjermen som er festet over senga så vi på Den syvende himmel, slik husmor serie som vi begge liker. Tv skjermen er som en pc skjerm og er mest for den som ligger i senga. Kan ikke snu den rundt i alle retninger for å si det slik!

Her er bloggekroken min, veldig fin måte å oppdatere dere hjemme på. Vet at bestemor & bestefar leser og det er koselig!!! Tanter er også innom, veldig koselig!! Mommo og masse andre venner som bryr seg!! Men litt ekstremt mye blogging blir det nå i.o.m at pappa ikke er med og at han skal føle seg inkludert i hva som skjer. Selv om han vet…..

Elisabeth er sliten, utålmodig, litt redd og venter veldig på svar!!! Bare vi vet, så krever det liksom ikke så mye energi  :!:

Så kjære Cappelen…..ikke vent så lenge!!

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

God morgen!!!

april 30th, 2013

Litt før 06 var morning her inne. Elisabeth våknet med hodepine og kvalme :???: Litt medisiner så fikser det seg nok!!! Nå venter vi bare på legen som skal kikke på bildene og bestemme om det blir amputasjon eller transplantasjon av hodet :lol: Kan skjønne at dette er spennende vel…

Mamsen er selvsagt oppe, snart nydusja og refyllt med kaffe  :cool:

Tro meg merer kommer utover dagen….og ikke minst TAKK for kommentarer fra dere som kikker innom!! Koselig å se deg Katrine !!

Kategorier: Hverdagene | 6 kommentarer

Natta ♡

april 29th, 2013

Nå er det kvelden her på sykehuset!! Pasienten er trøtt som en strømpe, mens jeg gleder meg til å lese boka mi ;-)

Ser ikke aller verst ut denne mammasenga her??? Skal nok sove litt i natt, har bestemt meg for det  :lol:

Sett fra døråpningen, ikke store rommet med passer fint for oss jinter som skal skravle litt også  :razz: Fått kjørt ned persiennene også, håper bare ikke på morgensol, da går de nemlig opp!

I kveld på Puls var vår gode gamle nevrokirurg med i programmet. Han heter Arild Egge og er en fantastisk lege, synd at forholdene ellers der inne ble så kompliserte  :!: Facinerende operasjon som omhandlet dette om å opererer bort epilepsi. Rart å sitte på et annet sykehus, se gamle nevrokirurgene på tv, på «vårt» gamle sykehus og det vekker litt følelser.

Følelser er det nok av inne i bøttekottet vårt, så nå trenger nok Elisabeth at mamma logger av slik at vi kan skravle «av» oss litt.

God natt der ute, spesielt til de hjemme ♡

Hadde vært koselig om de som faktisk leser her inne kan legge igjen en kommentar, om så bare et smil eller hjerte….vært artig å sett om dette har noen hensikt egentlig!!!

Nattaklem fra jentene på rom 4142♡

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Liten omvisning :)

april 29th, 2013

La ut et langt innlegg med masse skrift, borte ble det!! Så her kommer bare bildene…

 

Her koser jeg meg med natt/morgenkaffen min. Før hele avdelingen har stått opp.

Ulempen med denne avdelingen er at de ikke har tv stue, men tv på veggen der inne hvor alle måltidene blir spist. Mange som sliter med å få ungene til å spise når den står på har vi sett.

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer