Mobil bilder!

mai 24th, 2013

Fikk endelig somla meg til å tømme mobilen for litt bilder, bedre sent enn aldri :lol:

Etter å ha stått ukesvis på venteliste så var denne endelig «min», men det var verdt å vente på….gripende bok :!:

Masse bilder fra sykehuset, men der har jeg andre bilder ifra. Her er iallefall Elisabeth i senga dagen etter operasjonen, relativt god form.

Sånn som hun har det i dag, etter operasjonen, er vel en anelse bedre….men ikke noen stor forbedring som vi håpet på. Men det er jo dette med at ting tar tid, så vi må være tålmodige  :!: Hun må daglig ha smertestillende, orker ikke så altformye…men sover bra om natten. En liten komplikasjon er en liten «kul» som har dukket opp rett ved siden av der de gikk inn under operasjonen. Barnelegen trodde det kunne være en beinbit, som ligger å irriterer litt. Vi avventer litt hva vi skal gjøre, men mulig den må skjæres ut.

Men noen gode dager og noen dårligere dager, sånn er livet akkurat nå iallefall  :!:

Været her er et kapittel for seg selv, det startet på bursdagen til Martin…..med bulder og brak!!! Masse regn, flom og stengte veier. I morgen skal vi på konfirmasjon i Oslo, så håper veier og trafikken er på vår side ;-)

Podens bursdag ble feiret på selve dagen, men vi har flere feiringer igjen. Blir man tenåring må man ha minst 3 fester….hehehe

Elisabeth & Martin har jo bursdag med bare noen få ukers mellomrom, ikke en måned en gang. Derfor feirer vi ofte litt begge to samtidig!

Ellers så går nå dagene i kroken unna. Nå er det heldagsprøver for Martin, noe som betyr masse pugging og atter pugging. Denne uka var det også Lille Hamarstafetten som Martin skulle løpe en etappe i, da er det bare å stille opp og heie :lol:

Ja, det var da noen av bildene på mobilen. Ikke den beste kvaliteten, men ikke den verste heller. I morgen tar jeg med kameraet og skal forevige en ung manns store dag i hovedstaden :cool:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

17 mai 2013

mai 21st, 2013

Noen få bilder fra Norges nasjonaldag, en dag Lena aldri har vært spesielt glad i ;-) Men for all del, gleder meg med de som synes dette er en flott dag!!! Martin ville gå i tog og vi kastet oss rundt, fikk på litt pent tøy og kom oss til byen i tide!!

Tenk at vår førstefødte allerede nå er ferdig med sin russetid  :shock: Men tror hun koste seg som russ i den lille måneden de er det. De går jo sitt eget russetog på ettermiddagen og vi fikk selvfølgelig med oss det :cool:

Elisabeth og ei jente i familien  ;-) Fine jenter!!

Våre søte, små  :mrgreen:

Utrolig koselig å se dette midt inne i barnetoget  :lol:

Plutselig dukker han opp, krokens sønn   ♥ Han gikk på andre siden enn der vi sto…men Martin er ikke sen om å gi seg til kjenne han :lol:

Russejenta gikk også i tog visst, uplanlagt…men morro tror jeg  ;-)

Hjem for litt iskrem og avslappning før det bar avgårde til russetoget. Været har så absolutt ikke vært det verste, varmt og overskyet….helt til vi kom hjem, da kom det noen dråper.

Russetoget gikk sin gang og det var ei fornøyd jente som kom bort til oss  :grin:

Russen mistet en plakat, noe som Martin snappet fort opp og vi synes den passet riktig så bra….hehehe  :!:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Pink Panda

mai 11th, 2013

Elisabeths gode venninne kom nettopp på døren her med en en fantastisk stor og frodig jordbærplante :shock: Vi blir rørt av all omtanke og godhet alle viser ❤ For en flott gave synes vi!! Denne vil glede oss og ikke minst minne oss om at den siste operajonen var DEN operasjonen som gjorde nytta si :!:

Har dere sett på maken?? Den er stor altså og nå har vi lest oss opp litt og ettersom hva vi forstår så heter den Pink Panda og vil glede oss med store, saftige og gode bær hele sommeren. Den blomstrer med rosa nydelige blomster!!

Tusen takk Karoline og familien  :!: Dere er nå jammen herlige, varmer godt!!!!

Man må som sagt ikke kjøpe gaver, dette har jeg skrevet før og står for det ennå!!!  Det varmer med en sms, mailer og alle gode tanker dere sender alle sammen ❤

Denne hang på døren før i dag, det som var oppe i den ville frøkna avsløre selv…..men denne familien har alltid visst sin omtanke, i alle år vi har slitt så har de sendt gode tanker, som så mange andre!! Men disse har masse å tenke på selv, men likevel så er de der alltid!! Takk kjære Schjerpen :!:

Ellers i dag så har det blitt et besøk hos Bestemor & Bestefar, koselig!! Bestefar hadde bursdag i går, så gratulerer sånn i ettertid. Men det ble kake, kaffe og kos i dag.

Formen til Elisabeth går litt opp og ned. Det går noen sterke smertestillende ennå, men man kan vel ikke vente annet. Det er ikke gått en uke siden operasjonen enda.

Dårlig bilde, men se……det ser ut som om det er flyttet inn noen i lillekroken :mrgreen: Så koselig å følge med hva som skjer…

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Melon!

mai 10th, 2013

Det å gå på butikken å kjøpe melon i mai, det er som regel ingen «høydare»….men jommen, det var kjempensnadder og ble kveldens snop!!!

Ble fort tomt det fatet, men etter en natt med mye våkentid så blir det vel senga igjen snart :!: Føler meg som ei skikkelig kjerring som er trøtt støtt!!

Masse farger og dill dall liker Lenamor  :cool: Mulig hun tar litt av men, skitt au…..farger er kult!!!

Natta folkens, nyt freddan!!

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Trøtt.no

mai 9th, 2013

I dag har jeg bare surra rundt og vært trøtt egentlig…hehehe. Men litt å ta igjen kanskje ;-)

Meget lykkelig over at denne ikke skal bruke igjen nå!! Mor skal få den tilbake, så takk for lånet og neste gang den skal på tur håper jeg det er på lystigere turer  :lol:

Bakt litt i dag da, siden jeg lovte poden det om han solgte ut avisene sine (40stk)  :!: Selvfølgelig solgte gutten ut, rimelig godt fornøyd med jobben sin for tiden. I dag overrasket han oss med å komme seg avgårde alene, ville imponere litt. Han får nemlig litt hjelp med VG jobben til han er «inne» i den, men i dag fikk han ikke mere hjelp enn en times tid!! Dyktig!!!

Elisabeths blomst pryder fremdeles kroken!! Den har levd lenge og lever vel på lånt tid, for her i huset er det ikke mange beboere med grønne

fingre :roll:

Statusen med pasienten er god!! Hun har det greit med jevnt med smertestillende, spiser bedre og er mindre kvalm. Selvsagt er hun sliten og har vondt, men annet kan man ikke vente. Hun tar det iallefall helt fint selv og det er bra :grin:

Starta på en huskelapp om hva morgendagen skal brukes til. Alltid noe å fikse, et avslag som skal klages på, medisiner som må skaffes, erklæringer som skal bestilles og slike trivielle ting  :mrgreen:

Men det som er deilig er at det er ingen som skal tidlig opp, alle skal sove godt i natt og i tillegg er det fredag i morgen…..fantastisk, livet leker :cool:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Home sweet home

mai 8th, 2013

Min dag startet kl 02:23 mens Elisabeth sov til drøyt 04. Vi skulle ta et tidlig fly, men ikke så tidlig så vi kunne godt sovet litt lengere. Men slik er ikke vi *sukk*

Men blide det er vi  :cool: Det er i tidligste laget vi skal reise hjem, sånn generellt synes jeg. Men de vil nok tømme sykehuset før helligdagene og alle som skal avspasere faktisk skal få fridagene sine.

Men det var helt greit å si farvel til denne senga nå!!! Jeg suger på nattesøvn, spesiellt på sykehus…så jeg skal ærlig innrømme at jeg sov en time på soffan i efta. En skikkelig time, og det er ikke ofte altså!!

På flyplassen sånn i 07 tiden var vi slitne begge to. Men Elisabeth var litt uvel og jeg håpte det bare var at hun var trøtt. Hun var godt medisinert for en flytur…

Hater å legge ut bilder av meg selv, men her er jeg altså…..drittrøtt og sliten!! Ikke bare bilder av Elisabeth når hun ikke er i slag….hehehehe. Jammen kunne visst jeg legge ut bilder av meg selv fikk jeg høre, selv om jeg ikke likte det. Så sorry, skikkelig trøtt mårratryne kaller man slikt!!

Artig butikk iallefall….hehehe

Flyturen ble et mareritt :!: Det var pyton og heldigvis så er det en kort tur på 45 minutter. Elisabeth ble så kvalm og det var bare grusomt!! Hun gråt og flyvertinnene hjalp så godt de kunne. Så Takk SAS for servicen!! MEN vi landa og min kjære kom å hentet oss med bil…..heldigvis!!! Da tok vi alt i rolig tempo og frøkna sovnet i baksetet.

Konklusjonen min er at hun ikke burde reist hjem såpass tidlig etter denne operasjonen. Men nå er vi hjemme, det går bra og vi koser oss!!!

Det ble shortsvær, kaffe og kos ute i kroken  :!:

Brunogutten koser seg ute i sommersola, steike så deilig det var å komme hjem  :cool: Det er jo ikke mange dager vi har vært borte, men mye som har skjedd i hagen. Herlig :!:

Når vi kom hjem ble Elisabeth i bedre form og skulle skrape frem noen svære lapper, men noe gikk galt….merkelig!! Men artig da   ♥  ♥

I dag har hun spist godt etter vi kom  hjem. Kost seg med å male litt og bare slappet av. Vi koste oss litt ute, men såret skal ha luft så hun koser seg inne med sine kunstneriske evner ;-)

Litt kveldskos ble det i kveld  :lol:

Godt å være hjemme og nå skal det snart bli greit å legge seg. Jeg er dødstrøtt selv om eftasduppen ble lang…hehehe. Har litt å ta igjen, iallefall en god natt!!!

TAKK for all støtte, gode ord og varme tanker….det varmer mer enn dere aner altså :!:

(……orker ikke lese igjennom her nå, sikkert litt skriveleifer….men pyttsann)

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer

Besøksdagen :)

mai 7th, 2013

Jammen kom Ida Johanne og mamman innom oss på besøk i dag. Koselig!!

Disse jentene har vært «shuntvenner», men nå har altså ikke Elisabeth shunt lengere  :grin: De hadde med seg flotte gaver til snuppa, men disse ville hun vise frem på sin egen blogg fikk jeg beskjed om. Ida Johanne skal få innoperert den trykkmåleren som Elisabeth hadde før jul. Håper de finner ut noe som hjelper henne!!

Godeste Randimor kom også en tur, noe jeg synes var veldig veldig koselig :cool: Hun tar seg tid og vi drikker litt kaffe ilag. Koselig det!!! Man blir liksom litt isolert på denne avdelingen. Ikke noe oppholdsrom bortsett fra kjøkkenet her. Da er det godt å ha noen man kjenner godt som kan skravle litt :smile:

Jeg skulle jo ta bilde av Elisabeth & Mali, men de hadde det for travelt!!! Så det rakk jeg ikke faktisk, Malimora er så go og herlig å ha her. Medisin for Elisabeth  ♥ Hun hadde med seg et nydelig krus med dusk (!) og en herlig tekst:

Nydelig, ikke sant  :?: Mulig jeg er lettrørt om dagen altså, men blir så rørt når folk legger så mye sjel i hva de sier, gjør eller da kjøper….noe som de forøvrig absolutt IKKE trenger :!:  Ord og omtanke varmer skal dere vite, mer enn dere aner!!

Så TAKK for besøk Malimor, vi er supermegaglad i deg selv om det ikke kom bilde denne gangen altså

Kategorier: Hverdagene | 3 kommentarer