Heia

juli 18th, 2013

Joda, vi lever og ånder alle sammen ;-)

Nesten så bloggen bare blir «glemt» når vi har en så deilig sommer som vi har nå. Har bodd i shorts siden tidlig i juni, fantastisk deilig :lol: Jeg har fått meg en ny mobil, og alle som kjenner meg vet at jeg hater alt som er nytt….til jeg blir kjent med det!!!  Det er bare en bitteliten oppjustering fra Samsung 2 til 3, men jammen en god del forskjellig likevel. Men tror det skal la seg gjøre å blogge fra mobilen, skal la kludden få ferien sin først så skal jeg spørre han til råds :roll:

I natt er en våken natt for meg, litt slitsomt men klager ikke!!! Nettopp så døde en flott dame i sin beste alder på 44 år og da skal IKKE jeg klage på at jeg fyller 40 snart:!: Alternativet er så mye verre :!:

Fredag skal vi fly til Trondheim igjen, såret til frøkna vår er ikke bra så de skal fikse på det i lokalbedøvelse. Noe snuppa er litt bekymra for, men kommer til å gå såå fint :lol:

I disse dager venter vi i spenning påCamillas skole inntak. Flytter hun langt vekk, eller gjør hun ikke…..»biter negler»

Men nei, nå skal jeg som om jeg får meg en time kanskje to!!! Ikke lett med alle innbruddene rundt oss, men ikke alle er så heldige som oss som har alarmer, vaktbikkje og skummel vakthamster :cool:

Kategorier: Hverdagene | 5 kommentarer

Lit flere feriebilder kanskje?

juli 1st, 2013

Denne midtsommerkvelden der var helt unik. ALLE typer mennesker var ute, alle var glade og så absolutt er spanjolene glade i å lage lyder ;-) Tror ikke det finnes en eneste festbrems i spania, men så ser vi heller ikke den mengden av overstadige berusede mennesker. Vi klarte iallefall å kose oss skikkelig der vi ruslet langs strandpromenaden!

Vi fant oss en koselig restaurant nede ved stranda og de hadde nydelig mat som alle likte!!! Jeg fikk servert kjøttbit stekt på en stenplate, saftig og god!! Ungene bestilte svinekjøtt med pommes frites som også smakte himmelsk, ja….jeg måtte smake  :oops:

Siste kvelden feiret vi litt ekstra siden vi har et par småstore bursdager i sommer. Dette var liksom vår feiring  :lol:

Ute den siste kvelden

Man får jo ikke akkurat lyst til å reise hjem, men man må leve på minner og se på bildene og kose oss! Har en haug med bilder på mobilen også, så jeg legger ut de også jeg. Stakkars dere, bare kryss dere ut og finn en annen nettside…..dette tok litt av  :oops:

Innmari G O D seng og det er ikke alltid en selvfølge på ferie!!! Men vår leilighet var 2mnd gammel så det var kanskje litt derfor alt var såpass nytt og lekkert!

Takpoolen ble brukt :grin:

Sene kvelder og koser oss med middager. Dette tror jeg må være et søskenpar av den sjeldne sorten, det finnes ikke krangling mellom de, en drøm å ha med seg på ferie  :smile:

Havet er alltid en «høydare» for Elisabeth, men også alle vi andre badet. Deilig temp!!

Bare fotografen som ikke ble avbildet i havet, men det er helt i orden  :roll:

Men jeg var der, jeg badet og fikk sand mellom tærne…….sukk. DEN følelsen  :!:

Litt mer frokostbilder  ;-)

Da er det ikke flere bilder folkens!!! Mulig noe ligger her to ganger, men det får dere bare overse!!! Vi hadde en fantastisk ferie og fikk ladet batteriene!!! I dag har min kjære begynt i ny jobb, i morgen skal hunden opereres og diverse legetimer er på planen…..så TAKK for at vi kom oss på ferie :mrgreen:

Kategorier: Hverdagene | 2 kommentarer

Bildeserien fortsetter

juli 1st, 2013

Det ble tatt mange bilder, men når jeg skulle plukke ut noen…fikk jeg et problem. Alle bildene har sine minner, så da legger jeg ut de jeg synes vekker de beste minnene hos oss :cool:

Matmarkedet som ligger midt i La Rambla,  La Boqueria , er verdt et besøk eller ti. Det er en opplevelse bare å gå rundt. Du får kjøpt delikate skåler med oppskåret frukt….fantastisk, når man er så varm som man faktisk blir av å gå i La Rambla. Vi har ikke for vane å gå akkurat i de store turistgatene. De små gatene i gamlebyen, havna, Barceloneta og ja man har mulighetene foran seg når man reiser tiil Barcelona ;-)

Frukt er godt  :mrgreen:

Vi har jo vært så mange ganger i Barcelona nå at bildene blir ikke alltid av de fine bygningene  og statuer lengere. Men det fineste funnene jeg gjorde i byen er jo disse her

Martin, gledesprederen vår  :lol:

Her  spiste vi middag en kveld, kan ikke klage på utsikten!!

En kald øl fortjener han far til middagen!! Men å drikke i tide og utide er ikke denne karen noe for…..noe som er hekt greit for meg  ;-)

Elisabeth fikk også en øl, hun er glad i en kald en på kvelden……hehehehe, særlig  :mrgreen:

Storsjarmøren vår  :!:

Klokken er her nærmere 23 om kvelden :grin:

Reastauranten ved siden av der vi bodde. Denne poden synes det å posere foran kameraet er det beste som finnes !!!

Frokosten inntok vi «hjemme». Vi kunne sitte ved spisebordet å se ut over havet….ganske så ålreight igrunnen :cool:

Så kom kvelden da Spanjolene feiret Sant Juan, alla midtsommer for oss tror vi. Men selvsagt, spanjolene er ikke like trauste som nordmenn. Det var raketter hele (!!) natten, det siste smellet kom 05:45….men kl 07 fortsatte de. Men for en opplevelse å rusle langs strandpromenaden den kvelden. Folk tente bål, hadde gitarerm spilte og sang.

Dette var bare et ørlite glimt altså, stemningen var til å ta på!!

Må nok dele det opp i ennå et innlegg, flere bilder vil ikkkke inn nå :???:

Kategorier: Hverdagene | Ingen kommentarer