Pengene kom og pengene gikk…..

mai 13th, 2011

Dette har søren meg vært et drittår, men nå skal det snu!!!! Året har bestått av en syk Elisabeth og støvete konto, men nå håper vi ting er på vei til å snu :!: Gubben fikk lønning og jeg fikk unna de aller fleste regningene, noe som føles veldig godt….selv om man igjen er nærmest blakk igjen :???: Selvfølgelig er det penger igjen til podens bursdag, men thats it også.

Elisabeth er i strålende form om dagen og det er nesten vanskelig å forstå at hun ble SÅ mye bedre etter operasjonen i Trondheim for en snau måned siden :lol: Nå tør vi ikke slippe jubelen løs helt, men det ser iallefall bra ut!!

Man ser på hele jenta at hun har det bra ♥

Hun har så fine dager for tiden som hun aldri før har hatt, ikke en smule overdrevet engang….så dette er deilig kan dere tro!!!

Verandalivet er godt igang og det føles fantastisk deilig å være masse ute!!

Men regnet kom og gikk i går, men jeg rakk å gå mine 2 skikkelige turer :cool: Her ser dere utegruppa som vi malte i påsken, gammel og koselig….akkurat slik jeg liker det !!

Alltid litt vanskelig med dørstokkmila, men når man først er ute å går…ja da er det bare deilig!!! Men føttene blir sjokkerte stakkar og gleder seg til dagen den får en ny, god sandal å bo i :razz:

Ellers så er det travle dager i kroken, noe som det pleier å være når det nærmer seg sommerferie. Nå er det jo snart 17 mai, for ikke å snakke om 18 mai og Martins 11 årsdag :mrgreen: Det må jo såklart feires!! Nå er jo Martin speider og alltid beredt, så 17 mai skal vi møte opp nede i byen kl 06:40 :shock: Men det blir nå litt stas å se han gå i speider  tog da!!!

Fineste poden poserer for moder`n som knipser, noe hun forøvrig gjør så altfor sjelden :roll:

Ellers så har jeg bakt mine første knekkebrød, de ble veldig gode og ikke minst sunne ;-) Sånn i all beskjedenhet så har jeg fullført min første uke med pulverfòr og føler meg som pulverheksa sjøl :oops:  Noka milkshake går ned på høykant her og jeg går masse hver eneste dag, uten at jeg har mistet nevneverdige kilo ennå. Men jeg spiser frukt og hjemmelagde knekkebrød sånn innimellom. Jeg får se hvor lenge jeg orker dette, men så langt går det fint iallefall

Kommer selvsagt ikke til å sitte med milkshake`n min på bursdagen til poden, men alt med måte og et kakestykke skal jeg nå unne meg!!
Men disse knekkebrødene er skikkelige gode, nesten snacks og med en skive go og mager salami…så blir det himmelsk godt :cool:

Nei, nå må litt bursdagsgaver innhandles og kaker bakes!! 

God fredag den 13 alle sammen ♥

Kategorier: Hverdagene |

6 kommentarer

 1. thile

  Jeg blir så lykkelig inni meg, over å lese om fineste Elisabeth. Hun fortjener kun det beste, det gjør jammen meg du og Lenamor.
  Har tenk så mye på dere, er så glad for litt skriverier fra deg igjen.. :smile:
  Elegant og flott, gammel og erverdig – utegruppa :!:
  Heia, heia! Stå på, Lena, du er jammen så flink :smile:
  Ser såå sunt ut, ditt hjemmelagede knekkebrød, namis….

  Ha en fin helg!

  Klem

 2. Berit

  Jeg ble så utrolig glad da jeg leste på FB at Elisabeth har det toppers om dagen! Gym kan være slitsomt nok… men så herlig å se at hun holder koken!!! ♥♥♥♥♥♥♥
  Hmm… noen sier at penga skal sirkulere, men det er da måte på hvor fort de skal forsvinne når de først har kommet inn. Kjenner altfor godt til den delen av lønninga gitt. Svisssssjj!!
  En stor klem fra en pulverheks her… Detta går så bra atte! Drikk masse vann også vennen, det er så sunt! Jeg har pulver som mellommåltider og utrolig hva som går bare vi vil nok! Sier hu som ALDRI skulle ta en pulverpose i sin munn! :) Mmmmmm!

  Riktig god helg!
  Måtte det regne fra seg i helga slik at vi får strålende sol 17. og 18. :) KLEM

 3. Mona

  Jeg er så glad på Elisabeths og deres vegne at jeg kan ikke få sagt det nok :!: :!: :!: Herlige og fineste jenta i verden :!: Og det at hun var med på gymmen i dag var jo bare helt fantastisk å lese på FB.

  Den pulverkuren må jeg få høre mer om (FB?) – da jeg tror jeg trenger å gå på den i neste uke ;-) Viktig!

  Koselige hagemøbler dere har – flinke til å pusse opp dere :smile:

  Her sitter jeg og prater med vennen min på Skype – som vanlig :smile: – kveldene fyker avgårde.

  Ha ei riktig så fin helg – håper dere får besøk av sola også!

  Klemmer i fleng

 4. Lillebølla

  Så flott at Elisabeth har det fint om dagen:) Koselig dere har det på verandaen. Her er det blå plastmøbler, og jeg er så klar for nye nytt og mer personlig.. :)

  Her skinner sola og det ser ut til at vi får en ny flott dag. Håper det er likt for dere;)

  ha en fin lørdag,
  klem fra Eva

 5. thinki.se

  Penger er et evig problem du. Kan vi ikke få et regnings fritt ÅR?!? Jah takk.

  Stoooor klem.

 6. Micke

  Vad jättebra att Elisabeth är bättre nu. Hoppas verkligen det är lite mer bestående detta de gjort nu.

  Ha en trevlig syttende mai också!

Legg igjen en kommentar