Puhh…

mai 16th, 2011

….i dag har jeg jammen fått kjørt meg :roll: Startet dagen 05:36…da fikk jeg ikke sove lengere, men lå nå en stund likevel da. Så var det opp i skogen for å plukke blomster til å pynte grendehuset for morgendagens feiring. Tok med meg de 2 minste og gikk en god tur i skogen, men hvitveisen tåler ikke stort synes jeg. Allerede nå henger de med hodet :???:

Martin går i 5 klasse og da er det vi som står ansvarlig for at dagen blir så fin som mulig for de som besøker grendehuset. Vi er i pyntekomitèn, så da må det jobbes litt.

Så fort vi var nede fra skogen så var det bare å kaste seg på gressklippinga og det tar sin tid her altså. Fikk besøk sånn midt i også, men det var bare en koselig pause det ;-) Klær har jeg fått vasket og tørket, oppvaskmaskinen er tatt….og NUH er det pause for a mor :!:

Min 4 knekkebrød bakst denne uken ble akkurat like god, aldri mer brødskiver på denne dama nei!!! Sunt og godt, enkelt å lage og billig….kan det bli bedre :?:

Jeg skeiet ut med lunsj i dag, byttet milkshaken med 2 knekkebrød. Godt å tygge litt :mrgreen:

Egentlig burde jeg ut å handle litt før vi skal møte resten av pyntegjengen kl 17, men nå er det et par sultne gutter her som gjerne vil ha litt mat.

I morgen blir Martin 11år og den dagen går nok også fortere enn jeg rekker å snu meg :oops: 3 tannlegetimer, en kake som skulle vært bakt og ikke minst selskap!!!!

Men plutselig er det helg igjen og DA skal vi slappe av litt iallefall ;-)

Kategorier: Hverdagene |

2 kommentarer

 1. tante mona

  Så hyggelig å lese om aktivitetene på Hamar. Fort går det i svingene også forstår jeg, for jeg har notert at Martin har bursdag på onsdag…. og ikke imorgen. Forøvrig ser jeg at du er blitt hard mot deg selv Lena, – jeg sier lykke til, – og ja hjemmelagede knekkebrød er fantastisk godt. Ønsker dere alle en riktig god 17. mai !
  Vi starter dagen tidlig, og Birk skal gå i flaggborgen, det vil si forrest for 4. skole i byens barnetog – det er stort ! De skal rope høyt foran Kongen. Vi satser på fin vær og håper det samme for dere. Nå skal jeg bare stryke bunadskjorten min også er vi snart klare. Klem til alle dere.

 2. thinki.se

  Flink du er til å bake Lena. Knekkebrödene ser himmelske ut.
  Rekker jeg ikke innom i morgen, så skal dere ha de varmaste gratulasjoner til minstingen som ikke er så minsting lengre. Hihi.

  Klemmer.

Legg igjen en kommentar