Harrytur

mai 20th, 2011

I går ble jeg med mora mi og broren min på harryhandel :lol: Jeg skulle ikke ha stort, men litt småtteri ble da rasket med og følte meg litt ung da jeg så shampo/balsamen som jeg brukte når jeg selv var 14……fremdeles til salgs :grin: Det må jo bety at jeg er ung!!!

Denne var jo en «hit» når jeg var ung, den ble solgt for 10 kroner flaska i sverige!! Sikkert flere der ute som husker denne??

Andre gang jeg har vært på dette senteret, men skjønner jo godt at de som røyker og er glad i vin reiser hit.

Denen søte boksen ble med meg hjem, 34,90 svenske kroner og det kan jeg like :grin:

Fine blomsten som gubben fikk på jobben for lang og tro tjeneste :cool: Sammen med vip billetter til Bryan Adams konsert på Gjøvik, bare så synd det er en dato som ikke går for oss!!

Ja, her er min trofaste venn om dagen!! Nå skal den i fryseren, mens jeg skal i dusjen. Barnebursdag på tapeten i kveld og joda, kjenner det skal bli godt med en lørdag i morgen  HELT uten planer ;-)

Ha en god helg folkens ♥

Kategorier: Hverdagene |

3 kommentarer

 1. Berit

  Gjett om jeg husker!
  For fetter’n min vasket bikkja si i den.. og jeg sluttet tvert å bruke den! Det luktet ikke særlig godt sammen med hundelukt! :lol:

  Håper du/dere har en fin søndag, her har jeg brukt dagen til rydding, hjelping og nå skal jeg jobbe med papirer resten av dagen.Har nettopp stappa innpå en neve medisn så jeg håper det går!

  Klem

 2. Ulrika

  Det schampot minns jag mycket väl, det var en favorit då. :-)

 3. thinki.se

  Likte også det merket som yngre. Hadde det i deo også =)

Legg igjen en kommentar