ikke glem meg helt

august 29th, 2012 | Elisabeth

Altså bloggen, ikke meg. Ok, jeg mener ikke at du skal glemme meg også da…whatever. Ja, uansett. Tenkte jeg skulle oppdatere her litt innimellom, kan ikke slutte og blogge fullstendig i tilfelle jeg vil begynne og blogge her igjen. Egentlig har jeg hatt det litt i bakhode at jeg kan blogge både her og på den andre det blir nok mest på den andre antageligvis.

  • Siden sist så har jeg blitt flytta fra riksen til st.olav i trondheim, føler meg mye tryggere der alt blir gjort bedre. Føler jeg da, har blitt operert der, njaa 2-3 ganger. Er litt usikker egentlig.
  • Jeg har blitt konfirmert, kjempe fin dag. kunne ikke ha blitt bedre!:mrgreen: Jeg fikk speilrefleks kamera OG tur til Barcelona! For og si det sånn, har jeg aldri vært på en bedre ferie i hele mitt liv.
  • Har jo vært litt ferie også da:mrgreen: Barcelona og Kypros, deilig
  • Sist gang vi var i Tr.heim, kjørte vi på en bjørn. det var helt :cry:8O og ja
  • Shoppet alt for mye

 

Dere(eller ingen..?) hører nok fra meg igjen :headbang:

Bytter platform

februar 6th, 2012 | Elisabeth

Da har jeg offesielt bytta over til blogg.no. HER er link til bloggen.

Lykkeliiig

februar 4th, 2012 | Elisabeth

I morra blir det trening!!;-)Gleder meg megasuperduper mye!:dance:Så det var nok greit og ta dagen i dag rolig. Jeg trur det blir enda gøyere med vennina mi i stedet for fysioterapauten osv. Da står ikke alle og ser på meg:laugh:Det skal bli super koselig, og gøy. Nå kan jeg kalle meg sprek også;-)haha, er overlykkelig nå!!

Over til noe annet, hva syntes dere om det nye temaet?;-)Jeg skal finpusse det litt etter hvert, det ble litt harry med oransje oppa der syntes jeg. Får redigere noe greier tenkte jeg;-)Ha en fin lørdag

♥

<3

En kald lørdag

februar 4th, 2012 | Elisabeth

Fysj og fei. Er drit lei vinteren nå!:xDet er nok vinter og snø nå.Jeg hadde jo håpet på litt mildere vær, men vi får nå se på det. Blir sikkert bedre på Mandag. I dag har jeg ikke stort med planer, fikk jo shoppa nok på sandvika. Så det blir nok ikke noen shopping tur med det første. Er blakk som ei kirkerotte. Kan hende jeg ringer ei vennine litt utpå dagen, men føler meg litt slappfisk i dag. Lille rare meg har jo allerede begynt og glede meg il sommer ferien, kan sitte og se på bilder fra ferier og bare drømme meg bort. Så på bilder fra Malga i stad, ahhh.

Ahh, herlig♥

go lørdag♥

Friday update

februar 3rd, 2012 | Elisabeth

Heisann sveisann. Sorry for at jeg ikke blogga i går, var kjempe sliten etter veien hjem. Men jeg fikk bildene inn på pc’en i går kveld, og redigerte de i stad. Så bilder kommer. Jeg var på skolen i dag, til klokka ett. Har korte dager fremover.Uff, det var 25- når jeg sto opp i dag, brr. Håper det blir litt varmere til uka.

Men uannsett så gikk det kjempe fint på SSE. Sov utrolig nok ganske greit der inne. Trur ikke mamma gjorde det samme men:huh:Neste gang er det pappa som blir med, også blir det oppe på telemetrien i stedet. Da må man bli inne på et rom hele tia. Men jeg skal få med meg pappa på sandvika storsenter.Thihi. Jaja, her er bildene

hvitløken/telletubbien

Den »deilige» sengen

go hælj<3

Heisann

januar 30th, 2012 | Elisabeth

I dag!!;-)I dag har jeg vært på skolen, og TRENING!;-)Det var veldig gøy, og slitsomt. Men det er vel meninga med hele greia:PJeg var der med fysioterapauten min og en dude fra treningssenteret;-)Også viste han meg ting jeg kan gjøre, også prøvde jeg de. Så nå kan jeg begynne og trene med vennina mi;-)Ikke med det første da, SSE i morra så, i Blæruum. Sorry for at jeg glemte og blogge i går, jeg glemte det fullstendig:P

Så i kveld skal jeg kose meg på rommet mitt og soooove godt i den gode senga mi;-)

todays crib

Koseklumpen<3

Hahaa, Ansiktsmaske…

<3

Good morning

januar 29th, 2012 | Elisabeth

Heia, fant ut at jeg skulle blogge litt. Haha, meget interesang senting og starte med i grunnen. Uannsett, nok snikk snakk. I går var jeg på jente kveld. UTROLIG koselig. først var vi ute og spiste pizza på Dolly, også dro vi hjem til ho ene og så på film. Elsker sånne kvelder, sånt får man aldri nok av. Jeg glemte og ta bilder, men jeg skal ta litt bilder i dag. Men nå må jeg stå opp før jeg får mamma etter meg:P

Google Afbeeldingen resultaat voor http://data.whicdn.com/images/11984301/camera-cute-girl-ocean-photography-vintage-Favim.com-104486_large.jpg%3F1310676440

Skal legge inn bildene på iphonen når jeg har stått opp;-)Vi snakkkes<3

Hvis det bare…

januar 24th, 2012 | Elisabeth

Hadde vært sommer nå. Er så lei kulda nå, kunne gjort hva som helst for en liten ferie til »Bora bora» nå;-)

Nå sitter jeg og koser meg på rommet mitt, med levende lys. I dag har jeg vært hos fysiologen, det gikk kjempe fint. Det var litt slitsomt, men halo. var der bare i en halv time:PJeg gikk til skolen i dag også, det var godt. Da følte jeg meg enda litt friskere. I morra er det også min tur til og gå med Bruno, Så da blir jeg dobbelt så sprek;-)Også har jeg kjøpt meg et skilt til og to puter i dag, Litt sånn »Prikken over I’ en». Da er det vel ikke så veldig mye mer og skrive om så…HAAADE;-)

<3

Mandag…

januar 23rd, 2012 | Elisabeth

Skal jeg være helt ærlig, så hater jeg mandager. Det er så kjett og stå opp om morran etter og har sovet lenge to dager på rad. Blæh. Jeg liker ikke tirsdager egentlig heller. Onsdager, torsdager og fredager er fine dager. I morra skal jeg til fysiologen min, Ikke verdens gøyeste ting men. Ellers i dag har jeg malt faktisk, lagd en liten bok. Som jeg malte på forsiden;-)Jeg håper at det blir litt mildere ute snart. Har faktisk lyst til og gå til skolen nå!;-)

<3

Just Girly things

januar 22nd, 2012 | Elisabeth

Fant en side her, den var utrolig kul!;-)Den stemmer sånn skummelt mye med alt. alt det som følger med og være fjorten og jente.Og siden jeg er jente falt den jo selvfølgelig i smak. Tar bare med noen eksemplarer, men dere kan se masse mer her.

<3