ikke glem meg helt

august 29th, 2012 | Elisabeth

Altså bloggen, ikke meg. Ok, jeg mener ikke at du skal glemme meg også da…whatever. Ja, uansett. Tenkte jeg skulle oppdatere her litt innimellom, kan ikke slutte og blogge fullstendig i tilfelle jeg vil begynne og blogge her igjen. Egentlig har jeg hatt det litt i bakhode at jeg kan blogge både her og på den andre det blir nok mest på den andre antageligvis.

  • Siden sist så har jeg blitt flytta fra riksen til st.olav i trondheim, føler meg mye tryggere der alt blir gjort bedre. Føler jeg da, har blitt operert der, njaa 2-3 ganger. Er litt usikker egentlig.
  • Jeg har blitt konfirmert, kjempe fin dag. kunne ikke ha blitt bedre!:mrgreen: Jeg fikk speilrefleks kamera OG tur til Barcelona! For og si det sånn, har jeg aldri vært på en bedre ferie i hele mitt liv.
  • Har jo vært litt ferie også da:mrgreen: Barcelona og Kypros, deilig
  • Sist gang vi var i Tr.heim, kjørte vi på en bjørn. det var helt :cry:8O og ja
  • Shoppet alt for mye

 

Dere(eller ingen..?) hører nok fra meg igjen :headbang:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>